Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar merhaba, ben de 43 yaşındayım. Şu ana kadar 6 kez tüp bebek denedik. Genetik probleminden dolayı sonuç hep sıfır oldu. Eşinde resiprokal translokasyon olup tüp bebekte hamile kalan var mı?

Arkadaşlar merhaba, ben de 43 yaşındayım. Şu ana kadar 6 kez tüp bebek denedik. Genetik probleminden dolayı sonuç hep sıfır oldu. Eşinde resiprokal translokasyon olup tüp bebekte hamile kalan var mı?
O rahatsızlıktan çok şükür bizde yok fakat bu mübarek günde inşallah sizin de Rabbim gönlünüze göre versin demek için yazdım. İnşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allahım yardımcınız olsun

Merhaba 10. Gün 255
12.gün 580
15. Gün 1968 am 16. Gün haif lekelenme oldu doktorum tekrar test istedi korkuyorum fikir verin

18 ekimde transfer oldum 30 ekimde hamile oldugumu ogrendim 5+1 de de yani dun keseyi gorduk cnm
Anladım canım ortalama 20. Gün falan görünüyor demekki 21. Günün görmüşsün beni de 20. Gün çağırdı inşallah bende göreceğim küçük mavi balinam ile ballı incir tatlımı

Allah bin kere razı olsun. Çok çok teşekkür ederim. Amin amin amin. Cümlemizin ve sizin de inşallah ne dileğiniz varsa yarabbim kabul etsin. Allahım evlat isteyen herkese ve bana da nasip etsin dilerim hayırlısıysa..

Ne kadar güzel içten dua ettiniz öyle rabbim gönlünüzden kalbinizden geçeni versin size inşallah hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Merhaba benim 16. Gün az kanamam oldu geçt ama hala kalıntıları geliyo sizede böyle oldumu bebeğim düştü diye korkuyorum??

Kızlar 12.gün 190 14. Gün bugün 540 çıktı az önce kan geldi hala da geliyo doktoru aradım hemen artışın çok güzel düşük olacağını sanmıyorum dedi oksapar ve ecosprin hapı kesti adet ağrım var resmen çok kötüyüm böyle bişey duydunuz mu hiç nolur dua edin bana düşüyo mu acaba

Merhaba bende 5+3 deyim keseyi ve kalp atışlarını aralık 4 ünde randevumuz da görücez siz keseyi gördüniz mü

3 aşılama 1 tüp bebek denemesi ve sonuç pozitif 39 yaşım 2. gün transfer 2 emrio 4 ve 6 hücreli 11. Gün 150 13.gün 229 15.gün 430 şükürler olsun haftaya gel dedi doktor progestan fitil sabah öğle akşam ikişer atıyorum ve dacavit vitamin

Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bundan önce 2 kez normal gebe kaldım ama genetikte sıkıntı olduğu için düştüler tüp bebek yaptırdık yanında pgt işlemi yapıldı 1 tane sağlıklı embriyomuzu dondurdulr ve 5. Gün embriyosu transferim oldu herşey çok güzeldi olumluydum ama dün test yaptım 0.7 çok ağladım gerçekten çok umutluydum genetiğimde sorun olduğu için eşim üzüldükçe daha çok ağladım bugün bi yerde okudum bir kızın 10. Gün Değeri 0 12. Gün 65 çıkmış bir umut gidip kan verdim sabah 1.1 doktor ilaçları bırak dedi ama hala iğnemi vurmak istiyorum sizce 12. Gün de ya da 14. Günde yükselmez dimi bugğn 11. Gün değerim 1.1 olmaz dimi

Ah canım benim. Durumunoldukça zor,kafan karışık anlıyorum. Bence içinden ne geliyorsa öyle yap. Sen içinde annelik duyguları olan tarafsın. Doktordan farkli hissedebilirsin. 1 gün daha denemeye değer bence. Tabii bu iğne sana zarar vermiyorsa. Umudunu kaybetme. Olmadiysa bile daha iyisi,güzeli olacağı için olmadı, bunu aklından çıkarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…