- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Çok çok sağol.. hiç bi şey bilmiyoruz hakikaten, yine denemek ve dua etmektem başka çare yokRabbim hayırlısını versin canım inşallah tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin biz bilemiyoruz ne hayır ne şer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok sağol.. hiç bi şey bilmiyoruz hakikaten, yine denemek ve dua etmektem başka çare yokRabbim hayırlısını versin canım inşallah tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin biz bilemiyoruz ne hayır ne şer
Benim de dondurulmuş var bu hafta içi doktorumla goruscem bakalım ne diyecek kimyasal olduktan sonra hiç görüşmedim bu 2. Deneme için kaç ay bekletir bilmiyorumEvet ilkti, 1 tane dondurulmuş var onu deneyeceğim artık
Bana ne zaman hazır olursan yaparız dedi. Ara vermeden ilk regl döneminde yaptırmak istiyorum dedim, bi sakıncası yokmuş özetleBenim de dondurulmuş var bu hafta içi doktorumla goruscem bakalım ne diyecek kimyasal olduktan sonra hiç görüşmedim bu 2. Deneme için kaç ay bekletir bilmiyorum
Evet yokmus ama ben genetik test yaptırmak istiyorum o yüzden bi ya da iki ay ata vermeyi düşünüyorum tabi doktora gittiğimde fikrim degismezseBana ne zaman hazır olursan yaparız dedi. Ara vermeden ilk regl döneminde yaptırmak istiyorum dedim, bi sakıncası yokmuş özetle
Ben her şeyi hocaya bıraktım, test yaptır dese yaptırırdım ama demedi :)Evet yokmus ama ben genetik test yaptırmak istiyorum o yüzden bi ya da iki ay ata vermeyi düşünüyorum tabi doktora gittiğimde fikrim degismezse
Benim amh düşük yumurta çıkmıyor dondurulmuslari çok iyi degerlendirmem gerekiyor bi daha maddi açıdan tedavi zor anca bi iki sene sonra o zaman menopoza girmiş olabilirimBen her şeyi hocaya bıraktım, test yaptır dese yaptırırdım ama demedi :)
Anladım canım, kişisel tedavi en iyisi tabi. Benim amh da 1,56 dondurulmuşu denedikten sonra olmazsa tekrar yumurta toplanır mı nolur ben de bilmiyorum ama. Umarım süreç güzel olur hepimiz içinBenim amh düşük yumurta çıkmıyor dondurulmuslari çok iyi degerlendirmem gerekiyor bi daha maddi açıdan tedavi zor anca bi iki sene sonra o zaman menopoza girmiş olabilirim
Amh benimkine göre gayet iyi hepimizin hakkında hayırlısı olsunAnladım canım, kişisel tedavi en iyisi tabi. Benim amh da 1,56 dondurulmuşu denedikten sonra olmazsa tekrar yumurta toplanır mı nolur ben de bilmiyorum ama. Umarım süreç güzel olur hepimiz için
Merhabalar geç cevap verdim ama ben sonrasında tekrar testler yaptırdım düzenli bi şekilde artıyordu en son 16. Gün 874 ve 18. Gün 1475 çıkınca ben de doktorum da şüphelendik alttan ultrasonda baktı ve keseyi sol tüplerde gördü dış gebelikmiş şimdi ilaçla sonlandırmak denedik düşmesini bekliyorumEn son nezqmam yapmıştın bbugun yine yap ama ayni merkezde yap kan testini fatkli yerde yapma
Çok geçmiş olsun canın dış gebelik olmuşsun allahım yaz zamanda hidaha yavru versin bak allah nasip etsin bana ikiz hemde ama Bebeklerim de ense kalınlığında çıktı hergün ağlıyor 2 ekimde ankaraya amiosentez yapilcak dua edinnMerhabalar geç cevap verdim ama ben sonrasında tekrar testler yaptırdım düzenli bi şekilde artıyordu en son 16. Gün 874 ve 18. Gün 1475 çıkınca ben de doktorum da şüphelendik alttan ultrasonda baktı ve keseyi sol tüplerde gördü dış gebelikmiş şimdi ilaçla sonlandırmak denedik düşmesini bekliyorum
Merhabalar. 10. Günü çıkan değer bu, 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edilmişti. Maalesef düştü değer, kimyasal gebelik dedi doktor ve ilaçları bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum.Merhaba transferrin kaçıncı gun 14.4 cikti acaba yukseldimi
Hayırlısı olsun canım inşallah banada kimyasal demişlerdi aynen ilaçları bıraktım adet oldum ama değerlerim tekrar yükselmeye başladı bi ayı geçti uğraşıyorum 7000 lerde beta boş gebelik dediler şimdi de en son pazartesi tekrar gidicem ona göre kürtaj olcak çok zor süreçler rabbim yardımcımız olsunMerhabalar. 10. Günü çıkan değer bu, 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edilmişti. Maalesef düştü değer, kimyasal gebelik dedi doktor ve ilaçları bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oldum.
Amiinn canım amiinnAmin.. Hiç bilmediğimiz, duymadığımız şeyleri tecrübe ediyoruz maalesef. Çok çok geçmiş olsun, ilk günler ben de çok üzülmüştüm ama geçiyor neyse ki, sabredelim muradımıza erelim inşallah
Merhaba arkadaslar benimde transferimin 9. Gunum kan sonucum 337 kac haftalik gebe oluyoeum sadece merak arri deger sizce iyi mi carsamba ikinci test gunum
Hımmm anladimm daha cok var o zaman :) tesekkir ederim bilginiz icin :)Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz Testte çıkan değerle gebelik haftasının pek ilgisi yok doktorlar son adet tarihine veya transfer tarihine göre hesaplıyorlar. Ama test sonucuna göre yaklaşık keseyi görme zamanını hesaplayabilirsin 5000 olduğunda karından görebilirsin
Canım gelişme var mıHayırlısı olsun canım inşallah banada kimyasal demişlerdi aynen ilaçları bıraktım adet oldum ama değerlerim tekrar yükselmeye başladı bi ayı geçti uğraşıyorum 7000 lerde beta boş gebelik dediler şimdi de en son pazartesi tekrar gidicem ona göre kürtaj olcak çok zor süreçler rabbim yardımcımız olsun
İyi yönde bi gelişme Yok canım malesef yarın kürtaj olcamCanım gelişme var mı