canım sonrasında yazmamışsın değerini merak ettim ne oldu benimde 12 gün 31 çıktı
Canım benim değerim 12.gün 38.. 14.gün:103.. 17.gün:344.. çıktı.. ama benim 12.gün gecesi kanamam başladı ve şakır şakır kanadım.. sakın beni kendinle kıyaslama herkesinki aynı olmas.. ama ilk değer 50lerin üstünde görmek istiolar hatta 70lerin üstüne çıksın istiolar... ama sonradan aşırı artanlarda olumuş....
Kanamamda durmadığı için büyük ihtimalle düşüreceksin dedi Doktor ve dediği gibi oldu.
19.gün 140 a düştü. 21.gün 23oldu... bugün 22.günüm hala kanamam var.. düşürdüm yane((
İlk tüp bebek denememizdi ama herkes aynı olucak die bir şey yok. Bide düşücekse rabbim yazmamışsa ne yaparsan yap olmazz.. ama hayırlısı böyleymiş.. vardır bir hayır belki sonradan bir sıkıntı olucaktı. Rabbim herzaman hayırlısını nasip etsin hakkımızda umarım çok uğraştırmaz bizi
Yarın tekrar tahlil vercem fakat hamile kalabiliyormuşum tutunabiliyormuş bunu görmüş oldum...
Okadar garip birşeyki değerim çıksın çıksın die beklerken şimdi kürtaj olmamak için kendiliğinden düşsün die bakıyorummm((
Kendini çok yorma sakın dinlen.. moral çok önemli, beslenmene dikkat et ve bol sıvı tüket canım...
Beni de haberdar edersen sevinirim:) hakkında hayırlısı olsun tatlım