Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

canım benim 12.gün değerim 448.7 cıkmıştı ben de ikiz zannetmiştim tek çıktı :) değerlere takılma hiç belli olmuyor çünkü...
teşekkürler canım cevabın için.
forumdan da araştırdığıma göre tek olabiliyormuş.
acaba senin yumurtaların da erken mi toplanmıştı.benim mesela adetin 11. günü toplanmıştı.gebelik haftası hesaplarken fark ediyor bu durum.
senin nasıl hesaplandı.bebeğin haftası sat a göre ultasonla uyumlumuydu.

teşekkürler canım cevabın için.
forumdan da araştırdığıma göre tek olabiliyormuş.
acaba senin yumurtaların da erken mi toplanmıştı.benim mesela adetin 11. günü toplanmıştı.gebelik haftası hesaplarken fark ediyor bu durum.
senin nasıl hesaplandı.bebeğin haftası sat a göre ultasonla uyumlumuydu.
canım benim transferim donmuş 6.gün blast embriyosuyla oldu bekleme sürem 10 gündü 12.günde doktoruma sorduğumda 4+3günlüksün demişti transferden önce 15 günü cepte sayıyoruz bide seninkiler blast bikaçgün de ordan kazanıyosun demişti kontrole gittiğimde ise hesaplama yaptı bi tarih verdi sat'ın şu gün diye sonra ultrasona girdim verdiği tarihle uyumluydu yani ama benim satım o gün değildi ki diye sorduğumda gerçek satın yanıltıcı olabilir ilaçlardan dolayı er yada geç gelmiş olabilir demişti netten de hesapladığımda doktorun verdiği ve ultrasondakiyle aynı çıktı canım

E
hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.
benim de 12. gün 388 çıktı.
ikiz gebelik olabilir demişmiy di dr. un.ama sen ultrason girmiş te olabilirsin bugüne kadar.son durumun ne acaba.
Evet canim sukur keseyi gorduk ikizlerim tutunmus Allahim herkese verir insallah

Kızlar merhaba bende tüp bebis yaptırdım bugün 10.günüm degerim 51,88 çıktı normal mı bu değer düşük mü

Bence normal benimki 12 gün 337 16 gün 2240 di keseyi gördük ikizlerim tutunmuş bu HCG yi çok arastirdim kişiden kişiyegore cçok değişiyor kafana takma hep olumlu düşün cnm

Bence normal benimki 12 gün 337 16 gün 2240 di keseyi gördük ikizlerim tutunmuş bu HCG yi çok arastirdim kişiden kişiyegore cçok değişiyor kafana takma hep olumlu düşün cnm
Çok teşekkür ederim cevabın için tatlım pazartesi tekrar gidicem inşallah katlanarak artar degerim ilk tüp bebeğim benim çok tecrübesizım yani senin gibi bilen arkadaşların söylemesi rahatlatıyor beni sağol canim

Slm arkadaslar buda benim kan degerlerim.

10. Gun 223
15. Gun 1724
Cok sukur ikiz bebeklerime hamileyim 13 yil aradan sonra. Lekelenmelerim var igne kullaniyorum. Allahim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Canım bugün tekrar bakıldı betahcg 245 çıktı çok sevindim ama korktum bu seferde 3 günde nerdeyse 5 kat artmış normal mı sence bu

10.gün 74.78 çıktı çok şükür:) 3.gün embriyosu transfer edildi cumartesi tekrarlicaz tahlili inş yukselir devam eder:)

3.gün embriyosu transfer ettiler,iki adet.Bugün 10.gün testi yaptık,sonuç:11,94,doktor büyük olasılıkla kimyasal gebelik dedi,70 ve üzeri olması gerekiyormuş.Ben dedim ki ilk 2 tüp bebekte 0,100 negatiften sonra ben ümitliyim olacak dedim.Doktor da benim pozitif düşünmemin güzel olduğunu söyledi,ancak ihtimal binde bir dedi,ben de dedim ki işte ben oyum,yani binde bir,o zaman da canlı gebelik şansı yüzde elli dedi,ben de dedim ki binde bir şansı tutturduktan sonra,yüzde elliyi elbet tuttururuz Allah'ın izniyle...doktor pozitif olman çok güzel dedi,iki gün sonra tekrarla,tekrar görüşelim dedi...

canım bir şey soracağım
benim ilk test 420 ikinci 741 üçüncü de 2266 çıktı.
sen ne zaman baktırdın ultrasona ikiz olduğunu ne zaman anladınız? muhtemelen benim de çoğul gebelik gibi geliyor.
bir de sende de aşırı şişlik ve adet ağrısı gibi şiddetli ağrı ve kramplar oldu mu?
kaçıncı haftadasın??

Merhabalar.blast 2 tane embriyo transfer edildi. 10. Gün değerim 441. Sizce bu değere göre gebelik tek mi ikizmi? 5. Gün emriyosu transfer edildiği için test günüm transferin 10. Günüydü.

Merhaba kızlar
Transferimin
11.günü 110
13.günü 249
17.günü 658 :KK43:
19.günü 1368 :)
21.günü 2164 :KK43:

Bu bebek sürekli oynuyor benimle heycanlandırıyor kırkutuyor. Bazen ikiden brz fazlaca katlandı bazen 60% sınırında.. normalmi sizce.. doktor normal diyor saat farkı bile önemliymiş gecenkinden 3 saat erken yapmışız.. ama bilmiyorum içim rahat değil nedense. Sizce bi tahlil daha yapayımmı??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elif'e çok merak ettim hamilelik sürecin nasıl gidiyor?

İlk Tüp bebek denemem, Dr um Hakan Şatıroğlu (Şatıroğlu Nar Hastanesi)
11. Gün : 125
13. Gün: 289
15. Gün: 609
17. Gün: 1577
21. Gün: 8964

Transferin 18. Günü keseyi gördük, Cuma günü kalp atışı için gideceğiz, dualarınızı esirgemeyin...

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

Selam arkadaslar burada olan varsa destek lutfen.yarin test gunum.idrarda ikinci cizgi cok silikde olsa cikti.3 embriyo transfer edildi hamilemiyim acaba

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Canim selam.merak ettim sonuc ne acaba yaxarsan sevinirim

X