Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

arkadaşlar,
transfer dahil dün 9. günümdü ve test değerim ( kanda ) 219 çıktı..
mutluluktan ağladım. şükürler olsun.

şimdi çoğul gebelik mi diye düşüncelere kapılıyorum. daha bir gün önce acaba bu kezde mi olmayacak diye düşünürken.
Rabbim herkese nasip etsin.

hayırlı olsun canım nekadar güzel bir sonuç :)
son durumlar nasıl.. değerlerin kaç oldu :nazar::KK34::nazar:

Merhaba, biraz geç bakabildim. İlk gün 219,5 sonraki ikinci gün 496 sonraki iki gün 1300..

Başka test yaptırmana gerek yok dedi halit bey zaten 3. Yü ben kendim yaptım :)) 10 gün sonra keseyi görücez inşaAllah. İsteyen tüm arkadaşlara Rabbim nasip etsinn.

Rabbim nazarlardan korusun..

transferimin 11. gününde kan değerim 0.87 cıktı cok üzüldük :KK43: doktorum 12. gunu yapacağız dedi ben dayanamadım kan testi yaptırdım 3. gün embriyosuydu... gerçi azospermdi eşim bizim tup bebek yaptırmamız bile mucize

Merhaba hanimlar , uzun suredir ugras veriyordum hamile kalmak icin.. benim 3.gun embriyosu 9. Gun betahcg degerim 33.51 ve 12. Gun degerim 165.71 Doktor degerlerim icin guzel dedi ama 14.gunu de gormek gerekiyor dedi. Yarin yaptiricam.onu da yazarim insallah :)) sevgiler....

merhabalar....benim de ilk b-hcg değerim 132. (12.gün) 2 gün sonrası da 302 :emir_bebek::KK1:inşallah sağlıklı bir şekilde elimize alırız.novaart tüp bebek merkezine sonsuz teşekkürler

Ikiz mi yaaa.keseyi gorsekte rahatlasak..benim de 6 tane bebisim var su an ilk gunleri daha minnaklarimin.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum teyzesiii :KK52: doktorum olabilir de dedi tabi keseyi görmeden bişey diyemem de dedi :KK52: eveeet yaaa ama daha 13 gün var görmemizee pööf yani :KK37:

Meraba arkadaslar bu benim 3.tup bebek denemem.ilkinde ektopik, ikincisinde düşükle sonuçlandi.şimdi 13.gün 352,15.gün 890 dr um artik takibe gerek yok ultrason yapalim 10 gün sonra dedi benim çok fena bulantim kusmam vardi ama şimdi yok genemi düştü acaba ama kanamam da yok? Benim gibi olan var mi acaba?

Kizlarr benim tranafer olali 16 gun oldu. 10. Gun 250 degerim 16. Gun 2800 ama dr. Kese goremedi vajinalde bakti yok. Dis gebelik mi acaba korktum . Yani 4 hafta 5 gunluk sayiliyor kese gorunmesi gerekmezmiydi

Merhaba, benim 7. gun kan testim 155 cikti. Yarin transferimin 11. gunu tekrar kan verecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar.ilk tüp denemem 9agustos transfer tarihim. Dondurulmus 8 hucreli iki embiryom vardi.hayirlisi da test yapttirmaya korkuyorum.

Merhabalar 12 gün 337 cikti doktor daha gerek yok teste dedi
hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.
benim de 12. gün 388 çıktı.
ikiz gebelik olabilir demişmiy di dr. un.ama sen ultrason girmiş te olabilirsin bugüne kadar.son durumun ne acaba.

arkadaşlar 12. gün değerleri yüksek olanalr var mı aranızda.
dr.unuz ne dedi .çoğul gebelik hakkında.
benim 12. gün 388

arkadaşlar 12. gün değerleri yüksek olanalr var mı aranızda.
dr.unuz ne dedi .çoğul gebelik hakkında.
benim 12. gün 388
canım benim 12.gün değerim 448.7 cıkmıştı ben de ikiz zannetmiştim tek çıktı :) değerlere takılma hiç belli olmuyor çünkü...

X