Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benim 7. Günüm bugün.değerim 36 çıktı.hastaneden hemşire aradı önemli olan 9.gün değerinin 75 in üstünde olması dedi.senin 3. Gün embriyosuysa bu durum 2-3 gün geriden takip eder

hmm yani bişey varsa kanda cıkar mutlaka o zamn yarın baktırayım ben senn yas kac ilk denemenmi bi sorun varmıydı kac embriyo transfer edldi ve transferden sonra ne yaptın

hmm yani bişey varsa kanda cıkar mutlaka o zamn yarın baktırayım ben senn yas kac ilk denemenmi bi sorun varmıydı kac embriyo transfer edldi ve transferden sonra ne yaptın

Yaşım 33, ilk denemem,şiddetli endometriozis var bende ama tedavi iyi geçti çok şükür.tek embriyo transfer edildi.transferden sonra iki
Gün annemde dinlendim.sonra çalışmaya başladım kendimi çok yormamaya çalışıyorum.bazen karnımda ,yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum geçinceye kadar dinlenip yine ayağa kalkıyorum.normal hayatıma devam etmeye çalışsamda çokta hareketli olamıyorum tabi

Yaşım 33, ilk denemem,şiddetli endometriozis var bende ama tedavi iyi geçti çok şükür.tek embriyo transfer edildi.transferden sonra iki
Gün annemde dinlendim.sonra çalışmaya başladım kendimi çok yormamaya çalışıyorum.bazen karnımda ,yumurtalıklarımda ağrı hissediyorum geçinceye kadar dinlenip yine ayağa kalkıyorum.normal hayatıma devam etmeye çalışsamda çokta hareketli olamıyorum tabi

ne işle meşgulsun

İkizmiş bugün iki kese gördüm:) hayırlısıyla sağlıcakla kucağıma da alırım inşallah Rabb'ime binlerce şükür dualarımı geri çevirmedi. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sevindimmm :nazar::nazar::nazar:
Allah ikisini de kucağına almayı nasip etsin Allah'a emanet olun canım benim :nazar::nazar::nazar:

kızlar cok onemli bişey soracam size bugun transferden sonraki 10 . gunum kandada idrarda negatif doktoru aradık sorduk gununu bekle dedi benim durumumda olanlar varmı:KK5:

İkizmiş bugün iki kese gördüm:) hayırlısıyla sağlıcakla kucağıma da alırım inşallah Rabb'ime binlerce şükür dualarımı geri çevirmedi. :)

Canım çok şükür benim de ikiz görünüyor, Umarım kucağımıza da alırız sağlıklı sıhhatli inşallah :KK16::KK16::KK16:

Canım hiç sıkma canını..Bak benim 4. deneme. Ve ilk üçündeki 0.01 leri gördüğümde neler hissettiğimi hatırlıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Bir sonrakinde umarım pozitif olacaktır. Dondurulmuş embriyon var mı? Varsa belki 2. seferde olacaktır. Dua etmeye devam..

yok maalesef dondurma yapamadık maddi durumdan dolayı inşallah allahım bizleride sevidirir

kızlar cok onemli bişey soracam size bugun transferden sonraki 10 . gunum kandada idrarda negatif doktoru aradık sorduk gununu bekle dedi benim durumumda olanlar varmı:KK5:

Bi gelişme var mı sende ? Merak ettim..

Canım çok şükür benim de ikiz görünüyor, Umarım kucağımıza da alırız sağlıklı sıhhatli inşallah :KK16::KK16::KK16:

:) :) subat ve ikiz anneleri olduk. Canımmmmmm çok çok sevindim. Keseleri gördün mü ne tuhaf değil mi? Hala inanamıyorum :) Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin.

:) :) subat ve ikiz anneleri olduk. Canımmmmmm çok çok sevindim. Keseleri gördün mü ne tuhaf değil mi? Hala inanamıyorum :) Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin.

Evet canım çok şükür gördük keseleri, gerçekten çok tuhaf, sadece iki gün arayla baktık ve ikigün içinde nekadar büyümüş inanamadım, inşallah kucağımıza da alalım :KK31:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır dün 11. gündü beta hcg 234.50 çıktı tekrar yapmalımıyım acaba testi doktorum gerek yok dedi ama

arkadaşlar,
transfer sonrası 12. günde kan değerim 7 çıktı. doktorum çok arada bi değer 2 gün sonra tekrar bakmalıyız dedi.
değeri bu kadar düşük çıkıp sonra yükselen var mı?

Mrb 5.gun transferi yaptirdim.6.gun sonucum 67 iken 8.gun sonucum 230..iki embriyo konuldu.tekrar test yaptirmaliyim sizce

X