Mrb 5.gun transferi yaptirdim.6.gun sonucum 67 iken 8.gun sonucum 230..iki embriyo konuldu.tekrar test yaptirmaliyim sizce
:) :) subat ve ikiz anneleri olduk. Canımmmmmm çok çok sevindim. Keseleri gördün mü ne tuhaf değil mi? Hala inanamıyorum :) Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugün transferimin 10. Günü (3.gün embriyosu) test yaptırdım.
Sonuç: 17.7 çıktı.
Nasıl değerlendirilir şimdi bu????
3 . Embiryosu icin 12.gub tahlil için uygun diye biliyorun cnm onun için 2 sonra tekrarla inş degerin kat kat artaar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Efet cnm normalde 12.gün yaptırmam gerek ama duramadım:)
Olsun olsuun insan heycanlaniyor işte😏😏 sonuç pozitif şimdi katlanmasini bekleme zamani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,
10.07.2014'te 2 tane 2. kalite 6 hücreli embriyo transferim oldu. bugün 6. gün.. dayanamadım beta hcg baktırdım 3.21.. sizce umudu kesmeli miyim?
hayıııır bence umutlanmalısın canım daha 6.gün çok erken ve senin sonucun 3.21.... bu demek oluyor ki bi dalgalanma var yani yeni yeni bişeyler oluyo bence moralini bozma derim....
benimde 4 gün embriyosu 5 temmuzda rahime yerleştirildi 17 temmuz yani bugün test günümdü ama ben dayanamadım 14nde yaptırdım sağlık ocağında 28 çıktı bugün tekrar tedavi olduğum yerde yaptırdım 31 çıktı üzülsemmi sevinsemmi bilemedim cumartesi tekrar kan testi yapılacakmış ayrı yerde yapılınca kan değeri değişiyormu acaba sıkıldım çok doktorum gebelik var dedi sadece sizce normalmi
canım öncelikle karamsarlığa kapılma iyi düşünmeye çalış burda birsürü arkadaşın değerleri düşük başladı yada artışları az oldu ama sonrasında normal seyrine döndü umarım senin de öyle olur ilk denememde doktorum bana özel hastanede baktırmamı söylemişti devlet hastanesine güvenmiyordu demekki değişiklikler olabiliyor canım ama nolur sen pozitif olmaya çalış
kızlar bugün tahlil yaptırdım.
38.66 çok mu düşük????
haklısın aslında pozitif olmak lazım 0 ları yaşamıyoruz dime asıl cumartesi anlaşılcak gibi ama inanki çok zormuş bu bekleyiş rabbim tüp bebek yaptıranlara yardım etsin çok kötü pskolojimi bozdu sürekli bir ağlayasım var tedaviye başladıktan sonra iğnelermi vajinal haplarmı ne yaptı bilmiyorum ama bi değiştim ben garibim yani