Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Mrb 5.gun transferi yaptirdim.6.gun sonucum 67 iken 8.gun sonucum 230..iki embriyo konuldu.tekrar test yaptirmaliyim sizce

merhabalar bence yaptırmana gerek yok benimde transferin 8.günü değerim 226 iki gün sonra 606 degerim iki dondurulmus embriyo sanırım ikimizinkide ikiz maşallah rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkesede versin inşallah

Merhaba kızlar dün transferimin 8. Günü idrarda cok silik çizgi gördüm ve bugun kanda degerim 17 cıktı dr artabilir 2 gün sonra yine bakalım dedi ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum az önce yine idrar yaptım dünkine göre daha belirgin çıktı umutlanmayı çok istiyorum benzer bi olay bilen duyan var mı lütfen varsa yazsın duymaya çok ihtiyacım var ..

Merhaba 11.gun bhcg 659 14.gun 1017 16.gun 1058 cikti cok korkuyorum 5.gun 2 dondurulmus transferim oldu bu artis cok yavas degilmi lutfen yardimci olun

Cnm tebrik ederim bişi sorcm tek embriyodan mı ikiz oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bugün transferimin 10. Günü (3.gün embriyosu) test yaptırdım.
Sonuç: 17.7 çıktı.
Nasıl değerlendirilir şimdi bu????

Kizlar bnm 10.gun degerim 254 12.gun 706 14.gun 2562 16.gun 6160 ve bugün 19.gun 12520 oldu hafif kanamam vardi doktor takip edelin dedigi için surekli yaptirdim...kanamam yok cok şükür değer de yükselmeye devam ediyor şükür...allah tamamina ermeme nasip etsin inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bugün transferimin 10. Günü (3.gün embriyosu) test yaptırdım.
Sonuç: 17.7 çıktı.
Nasıl değerlendirilir şimdi bu????

3 . Embiryosu icin 12.gub tahlil için uygun diye biliyorun cnm onun için 2 sonra tekrarla inş degerin kat kat artaar

Merhaba kızlar
Transferimin
11.günü 110
13.günü 249
17.günü 658
19.günü 1368 :)
21.günü 2164

Bu bebek sürekli oynuyor benimle heycanlandırıyor kırkutuyor. Bazen ikiden brz fazlaca katlandı bazen 60% sınırında.. normalmi sizce.. doktor normal diyor saat farkı bile önemliymiş gecenkinden 3 saat erken yapmışız.. ama bilmiyorum içim rahat değil nedense. Sizce bi tahlil daha yapayımmı??

Merhaba,

10.07.2014'te 2 tane 2. kalite 6 hücreli embriyo transferim oldu. bugün 6. gün.. dayanamadım beta hcg baktırdım 3.21.. sizce umudu kesmeli miyim?

Merhaba,

10.07.2014'te 2 tane 2. kalite 6 hücreli embriyo transferim oldu. bugün 6. gün.. dayanamadım beta hcg baktırdım 3.21.. sizce umudu kesmeli miyim?

hayıııır bence umutlanmalısın canım daha 6.gün çok erken ve senin sonucun 3.21.... bu demek oluyor ki bi dalgalanma var yani yeni yeni bişeyler oluyo bence moralini bozma derim....

hayıııır bence umutlanmalısın canım daha 6.gün çok erken ve senin sonucun 3.21.... bu demek oluyor ki bi dalgalanma var yani yeni yeni bişeyler oluyo bence moralini bozma derim....

benimde 4 gün embriyosu 5 temmuzda rahime yerleştirildi 17 temmuz yani bugün test günümdü ama ben dayanamadım 14nde yaptırdım sağlık ocağında 28 çıktı bugün tekrar tedavi olduğum yerde yaptırdım 31 çıktı üzülsemmi sevinsemmi bilemedim cumartesi tekrar kan testi yapılacakmış ayrı yerde yapılınca kan değeri değişiyormu acaba sıkıldım çok doktorum gebelik var dedi sadece sizce normalmi

canım öncelikle karamsarlığa kapılma iyi düşünmeye çalış burda birsürü arkadaşın değerleri düşük başladı yada artışları az oldu ama sonrasında normal seyrine döndü umarım senin de öyle olur ilk denememde doktorum bana özel hastanede baktırmamı söylemişti devlet hastanesine güvenmiyordu demekki değişiklikler olabiliyor canım ama nolur sen pozitif olmaya çalış

haklısın aslında pozitif olmak lazım 0 ları yaşamıyoruz dime asıl cumartesi anlaşılcak gibi ama inanki çok zormuş bu bekleyiş rabbim tüp bebek yaptıranlara yardım etsin çok kötü pskolojimi bozdu sürekli bir ağlayasım var tedaviye başladıktan sonra iğnelermi vajinal haplarmı ne yaptı bilmiyorum ama bi değiştim ben garibim yani

çok normal canım okadar çok hormon ilacı kullanıyoruz ki dengesiz olmamız kaçınılmaz ben de öyleyim bi bakıyosun hüngür hüngür ağlıyorum bi bakıyosun katıla katıla gülüyorum psikolojii alt üst ama olsun bebişlerimiz gelsin de gerisi hiç önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…