Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

canım sonrasında yazmamışsın değerini merak ettim ne oldu benimde 12 gün 31 çıktı

Canım benim değerim 12.gün 38.. 14.gün:103.. 17.gün:344.. çıktı.. ama benim 12.gün gecesi kanamam başladı ve şakır şakır kanadım.. sakın beni kendinle kıyaslama herkesinki aynı olmas.. ama ilk değer 50lerin üstünde görmek istiolar hatta 70lerin üstüne çıksın istiolar... ama sonradan aşırı artanlarda olumuş....
Kanamamda durmadığı için büyük ihtimalle düşüreceksin dedi Doktor ve dediği gibi oldu.
19.gün 140 a düştü. 21.gün 23oldu... bugün 22.günüm hala kanamam var.. düşürdüm yane((
İlk tüp bebek denememizdi ama herkes aynı olucak die bir şey yok. Bide düşücekse rabbim yazmamışsa ne yaparsan yap olmazz.. ama hayırlısı böyleymiş.. vardır bir hayır belki sonradan bir sıkıntı olucaktı. Rabbim herzaman hayırlısını nasip etsin hakkımızda umarım çok uğraştırmaz bizi
Yarın tekrar tahlil vercem fakat hamile kalabiliyormuşum tutunabiliyormuş bunu görmüş oldum...
Okadar garip birşeyki değerim çıksın çıksın die beklerken şimdi kürtaj olmamak için kendiliğinden düşsün die bakıyorummm((
Kendini çok yorma sakın dinlen.. moral çok önemli, beslenmene dikkat et ve bol sıvı tüket canım...
Beni de haberdar edersen sevinirim:) hakkında hayırlısı olsun tatlım

Canım ben çok üzüldüm Hakkımızda hayırlısı haklısın benim adetim de gelmedi geçti kanamamda şu anlık yok ama genede korkyorum işte inşalah kürtaja gerek kalmaz rabbim yardımcın olsun edicem kesin hep yazıcam bakalım ne olucak cumartesi tekrar tahlil inşallah değerim sağlıklı bir şekilde artmış olur

aynen ben bende bir güler bir ağlar oldum ewet onlar sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil ilaçlar sinir sistemlerimizi alt üst etti ama önemli olan değsin bebişlerimiz gelsin cumartesi bakalım değer ne olmuş sizin varmı daha kan tahliline

Saol canım... birdahaki sefere artık... senin içinde herşey güzel olur inşallah.. bi sıkıntı yok umarım iyisindir.. inşallah yarın güsel sonuçlar alırsın inşallah. Rabbim yüzünü güldürür umarım.. içindeki inancı yitirme:) pozitif düşün herzaman:) yarın haber wer tatlımm..

merhaba isterdimki herşey yolunda demeyi ama malesef çok üzgünüm bugünde değerimv31,9 çıktı bebek var ama gelişmiyormuş herşeyi bırakıp kanamamın gelmesini bekliycekmişim 1 hafta içinde morallerim sıfır ağla ağla bi hal oldum halada ağlıyorum çok içim acıyor

Şimdi gördüm cnm bi bakim dedim sen gelmişmisin bi açtım msjın karşıma çıktı... üzüldüm.. ağla canım ağla ben hep tuttum kendimi ne eşimin yanında ne ailemin yanında ağlamamaya çalıştım.. ewe kaçıp tek başıma ağlıyordum..ama öle yapmamak lasımmış.herşeyi o anda yaşamak lasım rahatlarsın ağlaa boşwer.. üzme kendini bende şimdi düşsün die bakıorum... sonra tekrar başlarıs bu sefer tutar inşallah sonnada bunları çoktan unutmuş olurus:) herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

arkadaşlar,
transfer dahil dün 9. günümdü ve test değerim ( kanda ) 219 çıktı..
mutluluktan ağladım. şükürler olsun.

şimdi çoğul gebelik mi diye düşüncelere kapılıyorum. daha bir gün önce acaba bu kezde mi olmayacak diye düşünürken.
Rabbim herkese nasip etsin.

çok geçmiş olsun. Rabbim nasip edeceği zamanı iyi biliyor bence kendini çok yıpratma, sadece dua et. bende çok olumsuzluk yaşadım bebeklerimi kaybettim ama şuan rabbim nasip etti. sadece dua ettim sadece.

tekrar geçmiş olsun.

Benim transferimin 5. Gunu bugun test yaptirdim 2.74 acaba yukselir mi cok mu erken yaptirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim transferimin 5. Gunu bugun test yaptirdim 2.74 acaba yukselir mi cok mu erken yaptirdim

çok erken ben 8 günü yaptırdım 28 di ama ben bugün itibariyle bebişime veda ediyorum gelişmiyormuş hakkında hayırlısı inşallah yükselir daha çok erken dua et sadece inşallah senin güzel haberlerini alırız rabbim yanında olsun

Canim benim herseyde bir hayir vardir sabredecegiz tekrar deneyecegiz kendimle birlikte hepinize de dua ediyorum

Merhaba kızlar 9.gunum test yaptırdım 6 çıktı sizce nasil

selam canım benim de geçen ay 9.günüm de 6.40 dı 11.gün ise 1.72 ye düştü umarım senin de öyle olmaz belki yeni bi tutunma gerçekleşiyodur pozitif olmaya çalış iyi düşün iyi olsun emi

Senin adina cok sevindim,Allah tamamina erdirsin.

melissa neden bu kadar erken yaptırdın canım.tabikki yükselir.aslında o kadar da kötü bir değer değil.5.güne göre.inşaallah ALLAH gönlüne göre verir.

melissa neden bu kadar erken yaptırdın canım.tabikki yükselir.aslında o kadar da kötü bir değer değil.5.güne göre.inşaallah ALLAH gönlüne göre verir.

Canim ben istit icin gitmistim doktora idear ve kan testi yaptirdim ozellikle hamilelik var mi diye gitmedim ama gitmisken baktordim insallah yukselmistir normalde 12. Gun kan testi yapiliyormus benim doktor 11.gun gel dedi izine ayrilcakmis acaba cikar mi yuksek deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…