Canım üzülme demek kolay ama rabbim inanıyorum ki en yakın zamanda nasip edecek sana, dualarımızdasın. Hep diyorlar sağlıklı olan gebelik ne yaparsan yap düşmez diye , sağlıklı olmayan gebelik için en doğrusu bu zaten gülüm . Rabbim tez zamanda doldursun kucağını inş.İyi yönde bi gelişme Yok canım malesef yarın kürtaj olcam
Amiiinn canımm amiiinn mutlaka öyledir hayırlısı...Canım üzülme demek kolay ama rabbim inanıyorum ki en yakın zamanda nasip edecek sana, dualarımızdasın. Hep diyorlar sağlıklı olan gebelik ne yaparsan yap düşmez diye , sağlıklı olmayan gebelik için en doğrusu bu zaten gülüm . Rabbim tez zamanda doldursun kucağını inş.
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah değerin çok iyi ikiz gebelik değerinde yüksek çıkar demişlerdiArkadaşlar merhaba, bugun 10. Gün değerim 903 çıktı. Hem çok mutluyum hemde değer çok yüksek geldi iki gün sonra testi tekrarlayacam yükselir mi bu değer acaba ? Bana 2 tane 5. Gün pgtli embriyo transferi yapıldı.
Cok sevindim ikiz yavrularin olacakArkadaşlar merhaba, bugun 10. Gün değerim 903 çıktı. Hem çok mutluyum hemde değer çok yüksek geldi iki gün sonra testi tekrarlayacam yükselir mi bu değer acaba ? Bana 2 tane 5. Gün pgtli embriyo transferi yapıldı.
Ikiz olabilir. Benim tek hamilelikte en yüksek değerim 1080 di.Merhabalar 5. Gun embriyosu 5. Gunde 22 cikti 12 gun 1770 14. Gun 5050 cikti artis nasil acaba ikiz mi iki transfer edilmisti cunku
Arkadaşım keseni gördün mü ya da ne zaman kontrolün. Benimde 11. gün 997 çıktı. İkiz olmasını çok istiyorum. Benimde 2 embriyo transferi edildi 5. gün inşallah hayırlısıyla Rabbim ne nasip ettiyseArkadaşlar merhaba, bugun 10. Gün değerim 903 çıktı. Hem çok mutluyum hemde değer çok yüksek geldi iki gün sonra testi tekrarlayacam yükselir mi bu değer acaba ? Bana 2 tane 5. Gün pgtli embriyo transferi yapıldı.
Doktorunuz ne dedi acaba bir hafta gerinizden geliyorumInsallah bakalim.pazrtrsi kontrolumuz var iki.gun gecmek bilmiyor
Ben 19 ekimde trasnfer oldum, değerler yüksek olunca doktor ultrasona çağırdı bugun tek kese gördüm canım. Bana da 2 embriyo 5. Gün trasnfer edildi.Arkadaşım keseni gördün mü ya da ne zaman kontrolün. Benimde 11. gün 997 çıktı. İkiz olmasını çok istiyorum. Benimde 2 embriyo transferi edildi 5. gün inşallah hayırlısıyla Rabbim ne nasip ettiyse
23 Ekim de benim transferim oldu. Bakalım yarın ikinci kanı vereyim bizde durum ne olacak. Rabbim çok şükür verdi ya ne olursa başım üstüneBen 19 ekimde trasnfer oldum, değerler yüksek olunca doktor ultrasona çağırdı bugun tek kese gördüm canım. Bana da 2 embriyo 5. Gün trasnfer edildi.
Sağlıkla devam etsin inşallah canım23 Ekim de benim transferim oldu. Bakalım yarın ikinci kanı vereyim bizde durum ne olacak. Rabbim çok şükür verdi ya ne olursa başım üstüne
Masallah cok guzel artmıs degerinMeraba benimde transferin 10. günü 36 15. gün 311, 20. gün yani bugün ise 2588 çıktı son adet tarihine görede 4 hafta 6 günlük hamileyim ama hala ultrasonda görmek nasip olmadı
Ay inşallah şuan bulantılar ve ohss nedeniyle hastanede yatıyorum bugün kadının birininki tutmuş ama canlanmamış kürtaja aldılarMasallah cok guzel artmıs degerinDaha yeni 22. Gün görünür inşallah