Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

İyi yönde bi gelişme Yok canım malesef yarın kürtaj olcam
Canım üzülme demek kolay ama rabbim inanıyorum ki en yakın zamanda nasip edecek sana, dualarımızdasın. Hep diyorlar sağlıklı olan gebelik ne yaparsan yap düşmez diye , sağlıklı olmayan gebelik için en doğrusu bu zaten gülüm . Rabbim tez zamanda doldursun kucağını inş.

Amiiinn canımm amiiinn mutlaka öyledir hayırlısı...

Arkadaşlar merhaba, bugun 10. Gün değerim 903 çıktı. Hem çok mutluyum hemde değer çok yüksek geldi iki gün sonra testi tekrarlayacam yükselir mi bu değer acaba ? Bana 2 tane 5. Gün pgtli embriyo transferi yapıldı.

Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah değerin çok iyi ikiz gebelik değerinde yüksek çıkar demişlerdi

Ankete katilirmisiniz

Merhaba transfer sonrası 11.gün beta hcg 34, 13.gün 57 çıktı 2 gün sonra tekrar ölçülecek bu durumda olup yükselen var mı?

Arkadaşım keseni gördün mü ya da ne zaman kontrolün. Benimde 11. gün 997 çıktı. İkiz olmasını çok istiyorum. Benimde 2 embriyo transferi edildi 5. gün inşallah hayırlısıyla Rabbim ne nasip ettiyse

Ben 19 ekimde trasnfer oldum, değerler yüksek olunca doktor ultrasona çağırdı bugun tek kese gördüm canım. Bana da 2 embriyo 5. Gün trasnfer edildi.

Ben 19 ekimde trasnfer oldum, değerler yüksek olunca doktor ultrasona çağırdı bugun tek kese gördüm canım. Bana da 2 embriyo 5. Gün trasnfer edildi.
23 Ekim de benim transferim oldu. Bakalım yarın ikinci kanı vereyim bizde durum ne olacak. Rabbim çok şükür verdi ya ne olursa başım üstüne

Meraba benimde transferin 10. günü 36 15. gün 311, 20. gün yani bugün ise 2588 çıktı  son adet tarihine görede 4 hafta 6 günlük hamileyim ama hala ultrasonda görmek nasip olmadı

Masallah cok guzel artmıs degerin Daha yeni 22. Gün görünür inşallah
Ay inşallah şuan bulantılar ve ohss nedeniyle hastanede yatıyorum bugün kadının birininki tutmuş ama canlanmamış kürtaja aldılar böyle şeyleri gördükçe ultrasonda görüp emin olmayınca içimde hep bir endişe oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…