Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

kizlar merhaba dondurulmus 3.gun embryosu 7.gun erken gebelik testiyle negatif cikti 3.gun embryosu ne zmn idrarda gozukur acaba

Merhaba nasılsın nasıl gidiyor yazmadın uzun zamandır bende durumlar hiç iyi değil bebeğimin kalp atışını duyamadık anmak bile istemiyorum Ama kürtaj diyorlar ben Allahtan ümit kesilmez diye 1 hafta daha bekliyorumbir mucize olur mu bekliyorum

Selam kızlare bugün doktoruma gittim transferimin 22. Günündeyim 4+4 günlüğüz 10 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidiceğiz

Merhabalar, beta hcg değerim aşırı düşük çıktı, 11. Gün ve sadece 14,4 idrar testi yaptım o da kör olana kadar bakarsan belli belirsiz bi şey görünüyor. Aynı durumda olup yükselen var mı? Yoksa kimyasal mı oluyor?

Eklentiler

• 1A5651BC-BD6E-4C99-B019-087A3358AE7D.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 94
Umarim 2 gün sonra değeriniz ikiye katlar 100 çıkıp katlamayan da var benim 7. Gün 9 çıktı ve kimyasal oldu önemli olan kutlaması iyi düşünelim iyi olsun guzel haberini bekliyorum

Rabbim hayırlısını versin canım inşallah tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin biz bilemiyoruz ne hayır ne şer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…