Bugün de test sonucum 3157canımIste deger yükselince erken mide bulantilari baslasi iki gundur asiri :) 5 ci haftaya girince bayagi etkisini gösterdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün de test sonucum 3157canımIste deger yükselince erken mide bulantilari baslasi iki gundur asiri :) 5 ci haftaya girince bayagi etkisini gösterdi
Doktor cumaya çağırdı kalp atışı içinBugün de test sonucum 3157canım
Değerlerin sağlıkla katlanmış canım ama düşük tehliken mi vardı iyi bi doktora git bence ona göre ilaç vermesi gerekArkadaşlar benim durumumu yaşayan varmı. Varsa lütfen yazın. Bu gün hastaneye gittim. Doktor düşük yaptığımı söyledi. Ve herhangi n bir ilaç vermedi. Beta hcg 12gün 213, 14.gün 440 17.gün 998 cıktı. Progesteron 0.4oldugunu bunun çok düşük oldugunu söyledi. Bu arada 1haftadır devam eden adet kanamam var
Kendi doktorun ne söylüyorsa onu dinle canım inşallah kanaman dururCanım 1 haftadır devam eden kanamam var. Kendi doktoruma görüştüm iğne yazdı. Sabah gittiğim doktor düşük olabileceğini söyledi. Çok üzüldüm
Sagol canımKendi doktorun ne söylüyorsa onu dinle canım inşallah kanaman durur
Bebek Rahime tutundugunda progestoron hormonu yükselişe geçer. Bu ilk dönemlerde 14 civarında olması beklenir. Sonrasında da giderek yukselir. Sizinki çok dusuk. Tutunma olmamış gibi görünüyor.Arkadaşlar benim durumumu yaşayan varmı. Varsa lütfen yazın. Bu gün hastaneye gittim. Doktor düşük yaptığımı söyledi. Ve herhangi n bir ilaç vermedi. Beta hcg 12gün 213, 14.gün 440 17.gün 998 cıktı. Progesteron 0.4oldugunu bunun çok düşük oldugunu söyledi. Bu arada 1haftadır devam eden adet kanamam var
Benden Progesteron değerine hiç bakılmadı sadece betaya bakıldı neden acabaBebek Rahime tutundugunda progestoron hormonu yükselişe geçer. Bu ilk dönemlerde 14 civarında olması beklenir. Sonrasında da giderek yukselir. Sizinki çok dusuk. Tutunma olmamış gibi görünüyor.
Takibe devam edin. Beta hcg 1500 e geldiginden vajinal ultrasonda kese görmeniz gerek
Her merkez bakmıyor. Benim daha önceki dusuklerimde o da takip ediliyordu. Progestoron desteği verilmesi gerekir diye. Ama tüp bebekte hiç bakılmadıBenden Progesteron değerine hiç bakılmadı sadece betaya bakıldı neden acaba
Bndede bakılmadıBenden Progesteron değerine hiç bakılmadı sadece betaya bakıldı neden acaba
Ne guzel canim masallahBugün de test sonucum 3157canım
Hayirli olsun canim hadi bakalim rabbim kucaginia almayi nasip etsin insSlm kizlar bugun tam 12 haftalik ilduk ve cinsiyetlerimiz kesin olmamakla beraber iki kizim olacakmos kesin degil ama kemik yapilarindsn kiz olma ihtimalin yuksek dedi cok sukur ikilo testimizin sonuclarini bekkiyorumm cok sukur rabbimee
Tesekkur ederim canim sagolasinn sende sag salim kavusursun isallahHayirli olsun canim hadi bakalim rabbim kucaginia almayi nasip etsin ins
Bebek Rahime tutundugunda progestoron hormonu yükselişe geçer. Bu ilk dönemlerde 14 civarında olması beklenir. Sonrasında da giderek yukselir. Sizinki çok dusuk. Tutunma olmamış gibi görünüyor.
Takibe devam edin. Beta hcg 1500 e geldiginden vajinal ultrasonda kese görmeniz gerek
Haklısın arkadasım.şimdi kan testi vermeye gidicem. Progeston iğneleri e devam ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun