Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Ay kizlar bnm bu sabah kanamam oldu ise gtmistim progestan kullandigim halde acil doktora gttim cocugumjn kalp atisini duydum cok sukur olabilirdedi doktor hemen telas etmeyin dedi .ama rapor falan yazmadi bana napsam alsammi bilemedim . Bugun ise zaten gtmem yarin 12 yr kadar pazar da tatil 3 gun yeter miko

Merhaba arkadaslar bugun kan verdim 17,74 cikti degerlerim. 3 gün embriyosu 2 tane konuldu. Normalmidir sizce? Bugun transferimin 9. Günü

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sayenizde bilgileniyorum iyiki varsınız... Ben de ilk denemem ve 3.gün embriyosu bugün 11.gün beta hcg değerim 13.14 çıktı sizin yazdıklarınıza göre çok düşük geldi kafam karışık

Morelim cok bozuk arkadaslar 😢 degerlerim 17 iki cumartesi günü ve bugun 21. Doktorum carsamba günü yine kan aldiracagim yükselmezse ilaclari birak dedi 😞

Merhabalar kızlar ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sayenizde bilgileniyorum iyiki varsınız... Ben de ilk denemem ve 3.gün embriyosu bugün 11.gün beta hcg değerim 13.14 çıktı sizin yazdıklarınıza göre çok düşük geldi kafam karışık
En son nezqmam yapmıştın bbugun yine yap ama ayni merkezde yap kan testini fatkli yerde yapma

Morelim cok bozuk arkadaslar 😢 degerlerim 17 iki cumartesi günü ve bugun 21. Doktorum carsamba günü yine kan aldiracagim yükselmezse ilaclari birak dedi 😞
Hayırlısı olsun canım inşallah alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıcaz bende bi haftadır uğraşıyorum öyle ilaçları bıraktım inşallah senin değerlerin yükselir

Merhaba arkadaşlar transferin 7. Günü değerim 8.23 çıktı sizce yükselir mi bu değer çok düşük kimyasal sanırım 2 gün sonra tekrar yapacak cesaretim kalmadı

arkadaşlar beta hcg değerim transferin
12. günü 213
14 günü 440
16 günü 998
18 günü 1600
21 günü 2450
çok üzgünüm dün doktora gittim. kese var fakat doktorum bu gebelik devam etmicek ilaçları bırak dedi. şimdi düşük yapacağım günü bekliyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu

12. günü 213
14 günü 440
16 günü 998
18 günü 1600
21 günü 2450
çok üzgünüm dün doktora gittim. kese var fakat doktorum bu gebelik devam etmicek ilaçları bırak dedi. şimdi düşük yapacağım günü bekliyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu
Artışlar çok iyi neden öyle dedı ki

iyi giderken 21 günkü değer 6000 lerde olması gerekirken 2450 yani 18 gün sonrası artış çok iyi değil 4 günde 850 artmiış:KK43:(((
sonra artarmı bilmiyorum böyle bir durum başına gelen kimse yok galiba

12. günü 213
14 günü 440
16 günü 998
18 günü 1600
21 günü 2450
Canım progesteron değerin kaçtı ?

Ca
Canım 16.gün yani beta 998 iken progesteron 0.4 çıktı. Zaten transferin 10.günü itibariyle başlayan kanamalarım vardı . Progesteran i ignesi kullandım kanamam durdu. Ancak beta böyle olunca Dr. Bu gebelik devam etmicek dedi. Şimdi düşük yapmayı bekliyorum

X