Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra kan değerin 2 katına katlanması lazım canım tekrarla 12.gün testini inşallah herşey yolundadirMerhaba arkadaslar bugun kan verdim 17,74 cikti degerlerim. 3 gün embriyosu 2 tane konuldu. Normalmidir sizce? Bugun transferimin 9. Günü
Insallah canim pazartesi günü kan verecem yine hayirlisi olur insallah2 gün sonra kan değerin 2 katına katlanması lazım canım tekrarla 12.gün testini inşallah herşey yolundadir
Bizimlede paylaş sonucunu canim guzel haberler alırsın insallahhInsallah canim pazartesi günü kan verecem yine hayirlisi olur insallah ❤
Paylasirim canim merak etmeBizimlede paylaş sonucunu canim guzel haberler alırsın insallahh
Canim hakkinda hayirlisi olsun cajim uzulme sukut et isllah d3gerin katlanir canimMorelim cok bozuk arkadaslar degerlerim 17 iki cumartesi günü ve bugun 21. Doktorum carsamba günü yine kan aldiracagim yükselmezse ilaclari birak dedi
En son nezqmam yapmıştın bbugun yine yap ama ayni merkezde yap kan testini fatkli yerde yapmaMerhabalar kızlar ben sizleri uzun zamandır takip ediyorum okuyorum sayenizde bilgileniyorum iyiki varsınız... Ben de ilk denemem ve 3.gün embriyosu bugün 11.gün beta hcg değerim 13.14 çıktı sizin yazdıklarınıza göre çok düşük geldi kafam karışık
Hayırlısı olsun canım inşallah alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıcaz bende bi haftadır uğraşıyorum öyle ilaçları bıraktım inşallah senin değerlerin yükselirMorelim cok bozuk arkadaslar degerlerim 17 iki cumartesi günü ve bugun 21. Doktorum carsamba günü yine kan aldiracagim yükselmezse ilaclari birak dedi
Merhaba testi tekrarladinız mı?Merhaba arkadaslar bugun kan verdim 17,74 cikti degerlerim. 3 gün embriyosu 2 tane konuldu. Normalmidir sizce? Bugun transferimin 9. Günü
Artışlar çok iyi neden öyle dedı kiarkadaşlar beta hcg değerim transferin
12. günü 213
14 günü 440
16 günü 998
18 günü 1600
21 günü 2450
çok üzgünüm dün doktora gittim. kese var fakat doktorum bu gebelik devam etmicek ilaçları bırak dedi. şimdi düşük yapacağım günü bekliyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu
Çok üzüldüm ya inşallah yardımcı olacak birileri vardır buradaiyi giderken 21 günkü değer 6000 lerde olması gerekirken 2450 yani 18 gün sonrası artış çok iyi değil 4 günde 850 artmiış(((
sonra artarmı bilmiyorum böyle bir durum başına gelen kimse yok galiba
Canım progesteron değerin kaçtı ?arkadaşlar beta hcg değerim transferin
12. günü 213
14 günü 440
16 günü 998
18 günü 1600
21 günü 2450
çok üzgünüm dün doktora gittim. kese var fakat doktorum bu gebelik devam etmicek ilaçları bırak dedi. şimdi düşük yapacağım günü bekliyorum aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu
CaCanım progesteron değerin kaçtı ?
Canım progesteron değerin kaçtı ?
Canım 16.gün yani beta 998 iken progesteron 0.4 çıktı. Zaten transferin 10.günü itibariyle başlayan kanamalarım vardı . Progesteran i ignesi kullandım kanamam durdu. Ancak beta böyle olunca Dr. Bu gebelik devam etmicek dedi. Şimdi düşük yapmayı bekliyorumCanım progesteron değerin kaçtı ?