Oo cok iyo seninde bnm gbi degrrlerin yuksek cikiyor masallah :) sende keseyi erken gorursunBugün yani ilk değerden iki gün sonra beta hcg 1198 kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo cok iyo seninde bnm gbi degrrlerin yuksek cikiyor masallah :) sende keseyi erken gorursunBugün yani ilk değerden iki gün sonra beta hcg 1198 kızlar
İnşallahOo cok iyo seninde bnm gbi degrrlerin yuksek cikiyor masallah :) sende keseyi erken gorursun
Iste deger yükselince erken mide bulantilari baslasi iki gundur asiri :) 5 ci haftaya girince bayagi etkisini gösterdiİnşallah
Bacim benimde oyleydi 160 ti sonra 600 ckti bnde korktum .hatta ikizmi dedilwr tek koydurdugum haldeKızlar benim değerlerim
7. Gün 98
9. Gün 248
11. Gün 991
Bu normal mi çok yüksek olması korkuttu beni yoksa dış gebelik mi (
Canım dış gebeliklerde nasıl oluyorBacim benimde oyleydi 160 ti sonra 600 ckti bnde korktum .hatta ikizmi dedilwr tek koydurdugum halde
Dis gebelik hakkinda cok bilgim yok canim ama bnde okumustim biyerde bi anda artis olmasi veya agri falan . Ama olmayabilir yani . Bndede cok artış oldu 600 den 5000 ne yukseldi ondan sonra hic test yapmadim kese gozuktu coknsukirCanım dış gebeliklerde nasıl oluyor
Normaldir inşallah endişelendim canımDis gebelik hakkinda cok bilgim yok canim ama bnde okumustim biyerde bi anda artis olmasi veya agri falan . Ama olmayabilir yani . Bndede cok artış oldu 600 den 5000 ne yukseldi ondan sonra hic test yapmadim kese gozuktu coknsukir
Bazen yüksek çıkabiliyormuş canim.Normaldir inşallah endişelendim canım
Doktorum 2 hafta sonra kalp atışı dedi , kan vermene gerek yok başka dediBazen yüksek çıkabiliyormuş canim.
Bnada oyle demisti doktorum . Ondam sonra test yapmadim zaten . Keseyi gorduk bi hafta sonra da kalp atisi insDoktorum 2 hafta sonra kalp atışı dedi , kan vermene gerek yok başka dedi
Nasıl böyle emin oluyorlar ki düşenler olabiliyor
Teşekkür ederim canım inş hayırlısıyla ilerler hamileliğimiz.Bnada oyle demisti doktorum . Ondam sonra test yapmadim zaten . Keseyi gorduk bi hafta sonra da kalp atisi ins
Benim de yuksekti cok ama suanda tek kese gozuktu tabi icindeki bebek hala mechul belki olabilir dediginiz gbi bolunebiliyormus doktorumda demisti bana :)
Canım test günüm bugündü doktorum normal diyor ama burayla karşılaştırıyoruz galiba ondan biraz da,Benim de yuksekti cok ama suanda tek kese gozuktu tabi icindeki bebek hala mechul belki olabilir dediginiz gbi bolunebiliyormus doktorumda demisti bana :)
Bence de biraz yüksek ama kötüye yormayın.kalbinizi ferah tutun.Ayrıca doktor normal diyorsa normaldir.Sonuçta bir sürü örnekle karşılaşıyorlarCanım test günüm bugündü doktorum normal diyor ama burayla karşılaştırıyoruz galiba ondan biraz da,
İnşl cnm yükselmiştir hep yatmadım ben yürüdüm aradaBenimde 11.gun 30 cikti,insallah sizin ki gibi yukselir degerim,siz hep yattinizmi
Gözün aydin olsun canim öncelikle canimKızlar benim değerlerim
7. Gün 98
9. Gün 248
11. Gün 991
Bu normal mi çok yüksek olması korkuttu beni yoksa dış gebelik mi (
Canım 5. Gün embriyo be 4BB blast olduğu söylendi.Gözün aydin olsun canim öncelikle canim ❤
kacinci gün embriyodu seninki?