- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 38
Bua
buarada canim seninki kacinci gunun isallah olumlu sonuclanirMerhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buarada canim seninki kacinci gunun isallah olumlu sonuclanirMerhaba
Ay benim esimde cok istio ama ne bilim bnm hep gonlum tek ten yana .hatta smdi bunu soylesem bak goruyonmu oluyomus der. Rabbim herkezin kalpine gore versin . Yas kac cnmMerhaba
Bnm transferin 11 ci gunu canim dun aldim sonucu 180 di :)Bua
buarada canim seninki kacinci gunun isallah olumlu sonuclanir
Bol bol yesillik ve kuruyemis tuketdim ben ananas yedim asirida yeme anans kansulandirma etkisi var kansulandirici kullaniosun zaten ye ama cok yeme gunde 12 dilim yee birde dut kurusu ye derimm ben hala yiyommPeki kizlar bu surecte nasil besleniyorsunuz bn cok ananas yedim mesela kabak cekirdegi falan .hrm ananas kabizliğimi onledi
Aynen öyle cnm iş bitmez suan iyisin ve oradasın ama hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değilBenim esimde cok dedi ama is yerinde suanda herkez izinli oldugu icin alamadim yerime bakan kmse yoktu. Suanda bi sorunum yok cok sukur tabiki bi sorun teskil ederse basarim raporu nabim ..bnden onemli degilya. Cnki zor bi surec hepimiz icin
Oo masallah pozifi gormussun sende dikkat edin kizlar cok optim ise dinmemlazimmBnm transferin 11 ci gunu canim dun aldim sonucu 180 di :)
Basinda ki mudur anlayisliysa iste sorun olmuyor benmkiler oyle degil transfer olcam dedim yarin ise gelcenmi diolar o derece. O yuzden kasıyorlar beni . Ama baktım yoruolar rapor alirim. Smdilik bisey olamdigi icin almiom. Su keseyi falan gorimde belki ozaman dusunuyorum .Aynen öyle cnm iş bitmez suan iyisin ve oradasın ama hiç bişey senden ve bebeğinden önemli değil
Benim işi yapan ds yok ama 10 yıldır oradayım ve 7 yıllık evliyim müdürüm biliyor durumu o yüzden kendime izin yazar gibi yazdım cıktım cok şükür
Allah nasip etsin inşallah
5 ci denemede ilk defa gordum canim :)Oo masallah pozifi gormussun sende dikkat edin kizlar cok optim ise dinmemlazimm
5.Gün çift embriyo konuldu cnm ortalama olarakKac cikti degerin cnim. Kacin gun ebriyosuydu
Yok kiz az bisey boluom onu yiyom baska yemiom ben 4 dilim anca dir ama kabizligi bayagi onluoBol bol yesillik ve kuruyemis tuketdim ben ananas yedim asirida yeme anans kansulandirma etkisi var kansulandirici kullaniosun zaten ye ama cok yeme gunde 12 dilim yee birde dut kurusu ye derimm ben hala yiyomm
Çok güzel sonuç maşallahBnm transferin 11 ci gunu canim dun aldim sonucu 180 di :)
Ben aslinsa 6 ci gun ogrendim :)5.Gün çift embriyo konuldu cnm ortalama olarak
10.gün 50
12.gün 85
14.gün 145
50 ile başladı ve iki kat değil yüzde 70 artıyor
Masalalh canim seninde cok guzel suanda kacinci gunun 15 ci gunmu senin5.Gün çift embriyo konuldu cnm ortalama olarak
10.gün 50
12.gün 85
14.gün 145
Çok güzel maşallah ya ben ufak değerlerden başladım sana göre bu daha da belli oldu suan sağlıkla gelsin de inşallahBen aslinsa 6 ci gun ogrendim :)
6.gun 34
7.gun 69
10.gun 180 boyle cikti bn cok erken basladim :)
Bugun 14.gün son testi bu da sabah yaptımMasalalh canim seninde cok guzel suanda kacinci gunun 15 ci gunmu senin
Benimde yuzde 70 artmıştı bak sole isi 9 gun 35.06 12 gun 127.06 15 gun 313.03 19 gun 893.83 ve arafan 2 hafta sinrako kan sonucum 7.579.59 ciktii 313.3 adet gunum idi bak adetden sonra daha hizli katlanio5.Gün çift embriyo konuldu cnm ortalama olarak
10.gün 50
12.gün 85
14.gün 145
Bn ilk defa gordim pozitifi bu 5 ci denemem benkm2 ey gidi :)Çok güzel maşallah ya ben ufak değerlerden başladım sana göre bu daha da belli oldu suan sağlıkla gelsin de inşallah
Senin kacinci gun canim suanda masallah degerletimize rabbim ne guzel ya vala duygulandımBenimde yuzde 70 artmıştı bak sole isi 9 gun 35.06 12 gun 127.06 15 gun 313.03 19 gun 893.83 ve arafan 2 hafta sinrako kan sonucum 7.579.59 ciktii 313.3 adet gunum idi bak adetden sonra daha hizli katlanio
Bn yarin tekrar yapcam ne zamana kadar yapcaz peki .doktor bana 10 gun sonra keseyi gormeye gel dediBugun 14.gün son testi bu da sabah yaptım
İnşallah benimde katlanarak devam eder ya 2 gün sonra yine yapıcaz testBenimde yuzde 70 artmıştı bak sole isi 9 gun 35.06 12 gun 127.06 15 gun 313.03 19 gun 893.83 ve arafan 2 hafta sinrako kan sonucum 7.579.59 ciktii 313.3 adet gunum idi bak adetden sonra daha hizli katlanio