Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Aa ozamam b3nmi yanlis biliorumm transfer gununden itibaren sayılıyor die biliorum ben buyuzden kucuk die dusunuyordumm b3n sindi bendemi ole 5 haftalik oluyorumm

Teşekkür ederim ama dr um beğenmiyor kimyasal olabilir dedi. Bugün de 493 çıktı artışlar %40 larda seyrediyor. Artık çok tükendim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Gülis merhaba canım bende aynı durumdayım bhcg çok az artıyor ama usg de kese göründü artık bhcg yaptırma diyor doktorlar kafam allak bullak benimde transferim de 27 haziran

Aa ozamam b3nmi yanlis biliorumm transfer gununden itibaren sayılıyor die biliorum ben buyuzden kucuk die dusunuyordumm b3n sindi bendemi ole 5 haftalik oluyorumm
transfer gununde 2 haftaliksin ustune de digerlerini ekliyorsun ama herkes transfer degil de regli donemini sayiyor ben ikisinden de hesaplasam 5+5 cikiyorum arada sadece 1 gun oynuyor 🙏

transfer gununde 2 haftaliksin ustune de digerlerini ekliyorsun ama herkes transfer degil de regli donemini sayiyor ben ikisinden de hesaplasam 5+5 cikiyorum arada sadece 1 gun oynuyor 🙏
Ayniyiz ozaman sizinlee internetten yapinca 5+5 görünüyorum ama dokoruma ozellikle sorucam su oersembe bi gelse

X