Evet yaptım transferin 5. Günü idrar testim silik çıkmıştıDaha önce test yaptınız mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaptım transferin 5. Günü idrar testim silik çıkmıştıDaha önce test yaptınız mi
Ben 5. Gün kan verdim negatifti o zaman dilerim geç tutunmustur benimki pzt test günümEvet yaptım transferin 5. Günü idrar testim silik çıkmıştı
Ben 5. Gün kan verdim negatifti o zaman dilerim geç tutunmustur benimki pzt test günüm
Benimki erkenBen 5. Gün kan verdim negatifti o zaman dilerim geç tutunmustur benimki pzt test günüm
Test gününe kadar Hiçbişeyden emin olamayız hersey olabilir hayat sürprizlerle dolu inşallah siz de mutlu haberi alırsınızBen 5. Gün kan verdim negatifti o zaman dilerim geç tutunmustur benimki pzt test günüm
Aynen valla öyle olacak sen alsaydın bana da moral olacaktı ama pzt insallah hep beraber sevinelimPazartesi birlikte sonuç alacağız canım dilerim ikimizin de sonuçu olumlu çıkar.. allahim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
Bekleyen herkes için hayırlısı olsun inşallahBenimki erken
Test gününe kadar Hiçbişeyden emin olamayız hersey olabilir hayat sürprizlerle dolu inşallah siz de mutlu haberi alırsınız
Bugün 20. Günümdü ve 142 çıktı. Düşmeye başladı galiba. Pazartesi tekrar kan vericemSonucunu merak ettim
İnsallahBekleyen herkes için hayırlısı olsun inşallah
Gayet guzelArkadaşlar benimde 5. Gün emriyosu ve dondurulmuş embriyo sizce değerlerim nasıl ?
9. Gün 25.5
12.gün 46.5
14.gün 127.1
17.gün 628.9
Benim transfer sonrası 8. Günüm 42.8 sizce nasıl kızlar?Gayet guzel
Senin embriyon çok azimli çıkmış canım bnce.bnmde 5. Gün embriyosu 8.gün 124 tüsağlıkla gelsinler inşallahhBenimde 3.gun tek embriyo
8.gun 85
10.gün 196
Çok şükür
Evet canim bende bu kadar yuksek beklemiyordum acikcasi ilk hamileligimde 11.gun 75 çıkmıştıSenin embriyon çok azimli çıkmış canım bnce.bnmde 5. Gün embriyosu 8.gün 124 tüsağlıkla gelsinler inşallahh
10. Gün 338 çıktı doktor 3 gün sonra istedi ultrason için gün alırız diye yarın bidaha kan vereceğim.inşallah sağlıkla artmıştır çok korkuyorumEvet canim bende bu kadar yuksek beklemiyordum acikcasi ilk hamileligimde 11.gun 75 çıkmıştı
Doktor iki tane mi koydu acaba diye dusunmedim bile değil
Saglikla kucagimiza almak nasip olsun inşallah
sen başka yaptirdin mi kac cikti
İnşallah artmıştır canım, gayet güzel çıkmuş değerin bence10. Gün 338 çıktı doktor 3 gün sonra istedi ultrason için gün alırız diye yarın bidaha kan vereceğim.inşallah sağlıkla artmıştır çok korkuyorum
Cok güzel artmis degerin canim bende cuma gün verecem tekrar degere gore ultrason günü verecek insallah saglikla ilerler10. Gün 338 çıktı doktor 3 gün sonra istedi ultrason için gün alırız diye yarın bidaha kan vereceğim.inşallah sağlıkla artmıştır çok korkuyorum