Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Ben 5. Gün kan verdim negatifti o zaman dilerim geç tutunmustur benimki pzt test günüm
Benimki erken
Ben 5. Gün kan verdim negatifti o zaman dilerim geç tutunmustur benimki pzt test günüm
Test gününe kadar Hiçbişeyden emin olamayız hersey olabilir hayat sürprizlerle dolu inşallah siz de mutlu haberi alırsınız 🥰🥰

Senin embriyon çok azimli çıkmış canım bnce.bnmde 5. Gün embriyosu 8.gün 124 tü👏👏👏sağlıkla gelsinler inşallahh
Evet canim bende bu kadar yuksek beklemiyordum acikcasi ilk hamileligimde 11.gun 75 çıkmıştı
Doktor iki tane mi koydu acaba diye dusunmedim bile değil 😊
Saglikla kucagimiza almak nasip olsun inşallah
sen başka yaptirdin mi kac cikti

Evet canim bende bu kadar yuksek beklemiyordum acikcasi ilk hamileligimde 11.gun 75 çıkmıştı
Doktor iki tane mi koydu acaba diye dusunmedim bile değil 😊
Saglikla kucagimiza almak nasip olsun inşallah
sen başka yaptirdin mi kac cikti
10. Gün 338 çıktı doktor 3 gün sonra istedi ultrason için gün alırız diye yarın bidaha kan vereceğim.inşallah sağlıkla artmıştır çok korkuyorum

Kızlar, benimde 29 haziran’da 4. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugun test günümdü 134.67 çıktı persembe tekrar edicem , umarım 2 katı artar 🙏🏼🙏🏼

10. Gün 338 çıktı doktor 3 gün sonra istedi ultrason için gün alırız diye yarın bidaha kan vereceğim.inşallah sağlıkla artmıştır çok korkuyorum
Cok güzel artmis degerin canim bende cuma gün verecem tekrar degere gore ultrason günü verecek insallah saglikla ilerler
Bizde ki bu korku ve heyecan bitmez canim bundan sonra degerleri ,kesesi, kalp atışı ,ultrason,tahliller taki kucagimiza alana kadar devam edecek

Kızlar merhaba benim 9. Gün değerim 22 11 gün değerim 42 çıktı bu gün tekrar kan verecem çok mu kötü sizce 😔

X