Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh değerin cok guzel devamlı yat o zaman cnm dikkat et elinden geldgnce12. gün 349
16. gün 2581
2 düşüğüm var. çok korkuyorum bişe olur diye 20. mayısta kontrolüm var. dua edin kızlar
Ikiz oldugu ne zmn belli oldu benim 12 gun 266 15 gün 850 ve kese yi gördük 1 kese 1 bebek göründü ikiz icin erkenmisSelam kızlar bende yorumda bulunayım dedim
Mart ayında 2 tane 3 gün embriyosu Transfer edildi banada..
Bende Dayanamayıp testi transferden 11 gün sonra yaptım Sonuç
11.gün beta 66.8
13. Gün beta 182 Derken böylece iki üçe katlanıp devam etti ve bir baktim beta 11 bin küsürlerdeydi sonuç elhamdulillah ikizlerime hamileyim 10 haftamız önemli olan sağlıklı artması beta hcg bunun içinde mutlaka 2 günde bir beta testi yapın allah yardımcınız olsun
7 gün cok erken 12 gün u bekleMerhaba
5.gün blastokist transferi ..7.gün betahcgb: 0.100
Maalesef olmadı
Ikiz oldugu ne zmn belli oldu benim 12 gun 266 15 gün 850 ve kese yi gördük 1 kese 1 bebek göründü ikiz icin erkenmis
Merhabalar..
5 gün embriyo transferi oldum.. bugün 6 günüm
Beta hcg 32,1 cikti sizler ne dersiniz artar mi acaba
Asil test günüm üc gün sonra persembe tekrar yaptiricam ama cok zormus beklemek..
Maşallah çok güzel çıkmış sonucun hayırlı olsun canım artık sevinebilirsinAllah razi olsun rabbim isteyen herkeze versin ben 7 yildir ugrasiyorum bu 6 tüp bebek denemem.. sifir deger haricinda daha baska bi deger görmemistim..
Bugün dayanamadim yine kan aldirdim
Transferin 6 günü - 32 beta hcg
Bugün transferin 8 günü 92 cikti degerim.. sevinebilirmiyim acaba artik..?!
Tesekkür ederim cnm sevincten icim icime sigmiyor..Maşallah çok güzel çıkmış sonucun hayırlı olsun canım artık sevinebilirsin
Maşallah çok güzel çıkmış kesesinide görürsün inş... iki embriyo mu Transfer edilmiştiAllah razi olsun rabbim isteyen herkeze versin ben 7 yildir ugrasiyorum bu 6 tüp bebek denemem.. sifir deger haricinda daha baska bi deger görmemistim..
Bugün dayanamadim yine kan aldirdim
Transferin 6 günü - 32 beta hcg
Bugün transferin 8 günü 92 cikti degerim.. sevinebilirmiyim acaba artik..?!