Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba canım masallah değerin çok güzel bende transfer sonrası 8.gün hafif kanama olmuştu ilk kan testımı o zaman yaptırdım 100.6 çıkmıştı çok şükür hamileyim inşallah sende güzel haberler alırsın
Sagol canim 9.gun 106 cikmisti 11.gun 199 cikti saniriim artisi guzel degil %87 artmis sadece

benimde 3. gün embriyosu transfer edildi.
11. gün 155 14. gün 568
çıktı çok şükür sıkıntısız devam ediyoruz :dua:
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah..

26 kasim da iki donmus embriyomuz transfer oldu.8 aralik ta bat yap dedi doktorum ben de dayanamadım bugün gittim negatif çıktı .eski ve yeni olanı ekte ekledim bı bakın nolur.benim başka şansım yok.cinku esimin kanserden testisleri alındı.erken mi yaptım bı muciEm olurmu benim dirumda olanlar bi yazin

Eklentiler

• IMG_20181206_180812.jpg
    IMG_20181206_180812.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_20181206_180805.jpg
    IMG_20181206_180805.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 393
  • IMG_20181206_180755.jpg
    IMG_20181206_180755.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 360
Canim kasik agrilarim iki gecedir yok benim.transferden sonra gobegim sisti o.aklima takiliyor kokuya duyarliligim basladi iki gundur burnumda bi koku var yiyeceklere geciyor sen nasilsin
Benimde arada kasık agrım oluyor ve bitmeyen kahverengi leke o yüzden iğne vurdurmaya devam kalp atışı duyduğum halde leke olması bıraz strese sokuyor sen kese gordunmu

Benimde arada kasık agrım oluyor ve bitmeyen kahverengi leke o yüzden iğne vurdurmaya devam kalp atışı duyduğum halde leke olması bıraz strese sokuyor sen kese gordunmu
Leke ne kadar devam edebilirmis ki insallah bian once kesilir canim ya ben yari keseyi gormeye gidicem sonraki hafta da kalp atisi icin gelcen demisti belkinyarin duyarim umudu tasiyorum mide bulantin burnunda koku var mi

Leke ne kadar devam edebilirmis ki insallah bian once kesilir canim ya ben yari keseyi gormeye gidicem sonraki hafta da kalp atisi icin gelcen demisti belkinyarin duyarim umudu tasiyorum mide bulantin burnunda koku var mi
Doktor ne kadar sürecegine dair bısey deniyor sadece kana dönüşünce sıkıntı olur dedı cok şükür kahverengi oldu hep bende iştahsızlık ve baş dönmesi var bulantım yok basımda cok yattıgım için dönüyordur keseyıde görürsün inşallah❤

26 kasim da iki donmus embriyomuz transfer oldu.8 aralik ta bat yap dedi doktorum ben de dayanamadım bugün gittim negatif çıktı .eski ve yeni olanı ekte ekledim bı bakın nolur.benim başka şansım yok.cinku esimin kanserden testisleri alındı.erken mi yaptım bı muciEm olurmu benim dirumda olanlar bi yazin
Cok gecmis olsun cok uzuldum baska dondurulmus yokmu esinin sağlığı umarim iyidir canim

Ay hadi insallah lekeden de kurtulursun sanirim 5 hafta oluyo 19 kasimda transfer olmustum insallah kesemizde bir sikinti cikmaz hersey yolundagitsin hepimiz icin insallah
İnşallah canım ben keseyi 4+6 da keseyi 6+3 te kalp atışı duyuldu ama ikiside vajinal ultrason kalp atışı 6 haftanın içinde duyuluyor dıye biliyorum o yüzden yarın keseyi görünce 10gun sonra kalp atışı için çağırır senı

Arkadaşlar transfer sonrası b-hcg
7. Gün 46,57
9.gün 142,13
11.gün 599,30 çıktı bu kadar hızlı artması da sıkıntılı bir durum mudur?

X