Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kese gözüktü evet ama lekelenme bugun biraz moralımi bozdu

Alttan mı muayenr ettı ondan olmus olabılır yerlesmedır ama adet kanaması olmadıktan sonra kımse telas yapmayın dıyor dunde benden pembe cok acık renk peceteye gelmıstı bende cok endıselıyım ama Allahın taktırı beklıyorum aksamı nasıbımız varsa gorucez kesemızı skma canını ama doktoruna da durumunu belırt yıne

Bugun doktoruma acil durumlari sordugumda oda cok siddetlu agrin ve kanaman olmadigi surece sorun yok dedi

Sıkınti olmuyor diyorlar doktorlar ama ne bileyim ya. 1 hafta daha beklerim karnimdan baksinlar.

Benımde kese gozuktu cok sukur daha kucukmus 5 haftalık kalp atısı ıcın 10 gun sonra cagırdı cok sukur 6mm daha boyu darısı ısteyen herkese ınsallah
ay canim coookkk sevindim hadi hayirlisi. Kalp atislarinida duyucaksin stres yapma sakin. Bende simdi transferde verilen epikriz raporuma baktimda embriyolarimdan biri 6aa cok iyi kalite digeri 4ab orta kaliteymis. Yani yari yariya hucre farki varmis zaten. Duz mantik kurunca suandada digerinin yarisi kadar olmasi normal gibi geldi bana. Ama bana bugun vurduklari proluton igne yemin ederim mahfetti beni. Kalbim sıkisiyo, wlim ayagim tutmuyo yarin doktoru ariycam soliycem

Cok sagol tesekkur ederım Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah tabı sürec bununla bıtmıyor ama yınede hamd olsun sende muhakkk söle oyle yapması cok kötü

Kızlar gebelik haftası hesaplamasi nasıl oluyor acaba? Son regl tarihinin ilk gününe Göre mi acaba? Reglimin ilk günü 5 ağustos transfer 26 ağustos test günüm 4 eylüldü her site farklı hesaplama yapıyor kafam karıştı.

canim herdoktor son adetin ilk gunune gore hesapliyo tup bebek olsada. Tabi ben gitrigim doktora transfer gunumude soyluyorum yinede

Embriyoların 6aa 4ab olduklarını nerden ogrendiniz bana 6 emriyo oluştu dediler 5. Gün donduruyoruz dediler şimdi merak ettim kalitelerini

canim benim 2 emb transfer edilmisti ya. Kesenin birinin durumu iyi dedi kalp atislarini bile gorduk. Ama diger kese kucuk kalmis. Dusmesin diye igne verdi. Onun kalp atislari icin haftaya cagirdi. O ignede beni fena yaoti, elim ayagim tutmuyo sanki
Gebelıgın kac haftalık canım senın benım gec mı döllenmıs oluyor acaba kalp atısı ıcın 15 gun sonraya verdı ya mrk ettım ınsallah duyarız kese doludur

Gebelıgın kac haftalık canım senın benım gec mı döllenmıs oluyor acaba kalp atısı ıcın 15 gun sonraya verdı ya mrk ettım ınsallah duyarız kese doludur
canim son adetime gore 5+3 gozukuyo bugun. Ama transferim 16agustosta olmustu. Benim bu hafta kalp atislari gozuktu ama cogu kisinin gozukmuyomus 5te 7.e hafta engec gozukuyormus ve normalmis. Bence ondan otarihe vermistir. Bak benim diger kesenin gozukmedi onun icin 2 hafta sonra cagirdi kalp atislarina bakmak icin. Doktorumuda aradim ama miayenede herhalde yogun ulasamadim. Hergecen saat daha iyiyim. Kalbimde hala agri var ama dunku gibi siddetli degil. Yarin gidicem durek hastaneye yuzyuze konusucam cunku bana 5 haftalik verdi igneyi. Kullanmiycam.

kızlar endişelenmeyin. benim de tüp bebek.kanamam oldu 6 haftada falan net hatırlamasamda ama doktor yatmamı istedi yattım iğne falan yedim çok şükür bişeyim olmadı. içinizi ferah tutun tedavi gebeliklerinin yüzde sekseninde bu oluyormuş zaten. dua edelim meleklerimize bişey olmaz allahın izniyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…