Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Diger topic de yazdim sana cok üzüldüm canim ya ne yapalim kismetden ote yol yok Rabbim evlerimizi evlatlarimizla doldursun inşallah

neee gerçekten doktorun ikiz ihtimali yüksek mi dedi ben de bugün yaptırdım yani 12.gün..değerim 1478 çıktı ..
bu arada tebrik ederim allah tamamına erdirsin..ben şoktayım da şu anda..

Âmin ben de sizi tebrik ederim bana iki embriyo transfer edildi artık sağlıklı olsun da farketmez

inşallah bende bu pazartesi yapıcam testimi noolur dua edin bana kasıklarımda ağrı oluyo adet olucakmişim gibi bi his var içimde çok bunaldm sabırsızlık , heyecan, umutsuzluk bütün duygularım karma karışık ilk denemem yaşım 19 hiç bi problemim yok transferim çok başarılı geçti tek transfer yapıldı tecrübesizim napıcamı bilmiyorum inşallah pazrtesi günü olumlu olursa bende buraya yazıcam değerlerimi dualarınızı eksik etmeyin bnden

Sonucunuzu merak ettim İnş olumludur

merhaba arkadaşlar benim değerlerim.10.gün:30 12.gün:75.2 14.gün:188.7 16.gün 772.7 hala hamile olduğuma inanamıyorum.daha önce 2 düşük yaptım galiba o yüzden çok fazla alışmaktan korkuyorum.Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

2. tüp bebek denemem 1.si dış gebelik oldu. 2.si 12.gün sonucum 6.6 çok düşük bir değer. bugün 14. gün kan verdim sonucu bekliyorum.
Canım çok geçmiş olsun benimde tüp bebek transferim 11.gün sonuç 9 çıktı yarın tekrar gidicem test için seni merak ettim sonuçların nasıl?

Canım ne kadar güzel anlatmışsın benim durumumda öyle transferin 11.günü kan tahlili yapıldı 9.1 çıktı değerim şimdi yarın tekrar gidicem bakalım inşallah seninki gibi yavaş yavaş yükselir.

merhaba 6. tüp bebek tadavisindeyim bunda önce 1 düşük 2 de kürtajım var .transferimin 7. günü kanda test yaptım 1,20 çıktı acaba böyle olup 12. gün pozitif çıkan varmı

12.gun degerim 16.2 cikti,dusuk diye uzuldum.doktor dusuk ihtimali olabilir ama kontrole devam dedi..
13.gun:26
15.gun:65.5
17.gun:166 ultrasonla baktilar,acil bir durum yok dedi.artislar %150,guzel.usg ile henuz gorunmuyor ancak haftaya dediler.
Hem mutluyum,hemde cok korkuyorum...

Burda degerleri 7lerle 17lerle baslayip saglikli gebelik yasayan arkadaslar vardi.hatta biri tek yumurta ikizi idi.bana da umut oldu:))

9. gün 142,38
11. gün 352,02 ALLAH ım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

selam kızlar benim de değerler baştan yavaş arttı ama sonradan düzeldi maşallah
12. gün 237
14. gün 386
18. gün 1531
1 ocak 2014 de kesemizi görmeye gitcez Allah nasip ederse, en güzel yeni yıl hediyesi olur inşallah

Mrhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya herkesin tedavisi hayırlı sonuçlansın inşallah.pozitif sonuçlarıda tebrik ediyorum.ben transferin 9. Günündeyim çok sancım oldu adet sancısı gibi dayanamadım acile gittim.tahlil falan istediler değerime baktılar dedim daha çok erken test için negatif çıkar olsun bakalım dediler değerim 12.7 çıktı dr böyle devam ederse iyi sonuçlanır dedi bilmemki nasıldır.bizim embriyo yavaş gelişiyodu hatta tüp bebek hakkınız ölmesin transfer etmeyelim isterseniz dediler öyle olmasına rağmen böyle sonuç çıkınca ister istemez azda olsa umut oldu.sizce nasıl.gittiğim acil normal kadın doğum hastanesiydi tüp bebek tedavimin yapıldığı yer değildi.

yükselme olabilir sen ilaçlarını kesme umarım pozitifi görürsün Allah yar ve yardımcın olsun....

benim
12.günde degerim 125
14. gün 247 çıkmıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…