Benimde 5.ci gun embriyosu idi.
10gun;35
12gun;145
14gun;196
16gun;76 maalesef kimyasal gebelik
Canım yaa.. Güzelce okuyordum sonuncuyu görünce üzüldüm ve anladım ki .... Şuan içinde bulunduğum durumu bilsen.. 2.Denemem 5. Gün transferi ve gün sayıyorum bugün 6. Günüm acaba erkenmi test yapsam derken seni okudum .. Üzülme desemde üzülürsün biliyorum bunu çok iyi.. Allah a sığınaktan başka şey gelmiyor elden..inşallah güzel sonuçlarımızı da alırız O'nun izni ile..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni cok iyi anliyorum o test gununu beklemek insani olduruyor nasipten ote gidilmiyor benimde persembe gunu 2ci denemem olacak dilerim allahtan tum isteyenlerin yuzu guler insallah guzel sonucunu bekliyorum allaha emanet ol
Canım ben bişey merak etttim,kaç embriyo yerleştirildi kaç hücreliydi ve kalitekeri nasıldı
9.gün 26 ve ikiz gercekten ilginç olmuş darısı basımıza..demek ki degerler kişiden kişiye değişiyor.kızlar merhaba.konuyu okuyorum çoğumuz beklemenin çok zor olduğunu söylüyoruz ve 6. ya da 7. günü test yapsak mı diye düşünüyoruz.ben de öyle düşünmüştüm ve transferin 6. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuç 0,196 yani kocaman bir negatif ve yıkım tabiyki ağlamaktan helak olmuştum.sonra 7. ve 8. günlerde idrar testlerine devam ettim bir umutla tabi gene hepsi negatif. 9. gün kanamam lekelenmem oldu hafifçe.tamam dedim adet oluyorum tüp bebek merkezini aradım dedim benim kanamam var.bana hemen test yaptır dediler.ben nasıl olsa olmadı düşüncesiyle gittim gene kan testi yaptırdım.sonucu beklerken evde kendim gene idrar testi yaptım 2 tane.birisi erken gebelik testiydi diğeri normal 3 liralık test.erken gebelik testinde silik bile olsa hiçbir şey çıkmadı.ucuz testte gölge gibi bişey çıktı ama herhalde benim göz yanılmam diye düşündüm.çünkü 20 liralık erken gebelik testi negatifti.neyse 2 saat sonra sonucumu elime aldım amann nasıl olsa negatif diye baktım ki bir de ne göreyim?9. gün sonucum 26.tabii ben şokkk.2 gün sonra yani 11.gün tekrar ettim sonuç 99,13.gün 227,15.gün 567 ve en son 17.gün 1396 idi.ve ben şu anda 7+4 ikizlerime hamileyim.ikisinin de kalp atışı duyuldu çok şükür herşey yolunda.benim 3. gün embriyosundu bu arada.lafı çok uzattım kızlar ama demek istediğim 6. gün falan negatif çıkanlar sakın üzülmesinler.2 günde çok şey değişiyor.benim ikiz olduğu halde 9.güne kadar bütün testlerim hep negatifti.sakın umutsuzluğa kapılmayın.
27 yaş
Erkek faktörü
4. deneme
3. gün embriyoları (8 ve 9 hücreli)
Transferin ertesi günü 1. gün dersek;
6. gün: 0.71
8. gün: 5.32
9. gün: 12.05
10. gün: 24.00
11. gün:38.00 (9. güne göre % 110 luk artış)
13.gün: 76.00 (11. güne göre % 100lük artış)
14.gün: 105
15. gün: 143 (13. güne göre % 88 lik artış) (son test bugün)
12. gün 120, 170 çıkanları görünce değerler onlara göre az..Ama 2 günde en az % 60lık artış mevcut. Kanama ya da lekelenme yok.
Fakat keseyi görene kadar endişeli bekleyiş devam ediyor. Bu değerler ile kalp atışlarını gören ya da gebeliğin 5.-6. ayına ulaşanlar ya da başkasından görenler lütfen yardım edin((
Yani öyle endişe var ki..Değer de yükselme var mı diye 6 saatte bir bakasım var HCG ye..
İşe gitmiyorum, evdeyim ama sürekli evde olmak ve ne olacak diye düşünmek de çok zor..
Ben de burda 7. gün sıfır çıkıp 10.gün 62 çıkan birini okumuştum. Allahtan ümit kesilmez, inşallah seninki de birden artar canım..
Rabbim kendiliğinden gebe kalmanı nasip etsin inşallahben 12 martta3 tane tranfer edildi ilk denememdi
12. gün 0.41
14 gün 0.100 çıktı maalesef negatifle sonuçlandı çok üzüldüm allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
dedim ya seni çok iyi anlıyorum evet neler okudum hayret ettim 10. gün negatif olup 12. gün 60küsurlarda olan bile var ben dün evde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkınca fırladım hastaneye o da üzdü beni baksananeyse bgn de normal test yaptım bişeycik çıkmadı ama gene burda okuduğuma göre bazılarının değeri yüksek olmasına rağmen idrarda çıkmamış bakalım yarın ne olucak ikimiz için de hayırlısı olsun
Rabbim kendiliğinden gebe kalmanı nasip etsin inşallah
Burdan değerleri yazmaya devam edelim..Ben yarın yapmıycam test. Tutacam kendimi..5 haziran da en az % 60 yükselirse 228 olur. Keşke şöyle 300 falan çıksa da rahatlasam biraz. İkimiz için de hayırlısı olsun canım..Umarım yüzümüz güler sonunda..
Canım hiç sıkma canını..Bak benim 4. deneme. Ve ilk üçündeki 0.01 leri gördüğümde neler hissettiğimi hatırlıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Bir sonrakinde umarım pozitif olacaktır. Dondurulmuş embriyon var mı? Varsa belki 2. seferde olacaktır. Dua etmeye devam..