Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Benimde işte 2 gün ağrım oldu şimdi kesilince korku düştü icime inşallah hepimizin hamileligi yolunda gider Rabbim cümlemizin bebeklerini korusun bizimkinide ..bugün yakın arkadaşımızın 6 aylık bebeği vefat etti dünyada 10 bebekte olan bir hastalıkla doğdu ne yazık ki dün yaşam savaşını kaybetti. .insan bunları duyunca korkuyor o yüzden Rabbim korusun cümlesini
Biz zor hamile kaldigimiz icin cok titizleniyoruz ama bu kadar stres iyi degil Allah hepimize saglik versin insallah Rabbim korusun bebeklerimizi

Kızlar sizlerin güzel haberlerini aldıkça ben de çok mutlu oluyorum. 17 Ağustos’ta transferim oldu 29 Ağustos’ta kan vermeye gidicem. İnşallah ben de sizler gibi güzel haberler alırım.
Merhaba benim de sizden bir gün sonra ,18 ağustosta transferim oldu ben de 28 Ağustosta kan vereceğim, umarım güzel haberleri alırız

Merhaba! Bayanlar bende ayın 17. Sınde transfer yapıldı ıkı embrıyo 5.gun embrıyosu beta degerlerım su sekılde yardımcı olursanız sevınırım 4.denemem ve ıkı kımyasal en son da dıs gebelık yasamıs bırı olarak cok korkuuorum;(
7.gun :22
9.gun :94,5
11.gun :142,5 cıktı sızce nasıl tekrar test verıcem ıkı gun sonra ınsallah artar kasık agrılarım ve batmalar yasıyorum ara ara Allahım yardımcımız olsun ;(

Slm kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende bugün keseyi görmek için doktora gittim allah isteyen herkese versin benim iki kese göründü inşallah kalp atışlarında duyarız benimde çok sancim var zaten bana düşük tehlike n var dediler rahim ağzı kısa diyorlar oda ayrı korkutuyor o dikiş nasıl atılıyor onuda merak ediyorum inşallah bebeklerime bir şey olmazda artık katlanacaz

merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim 3. gün transferim oldu 2 embriyo konuldu
12. gün 157
14.gün 291 ( %85 artış)
16. gün 484 ( %66 artış)
dr beklediğimizden biraz düşük kese görmeden bişi diyemem demişti. çok şükür bügün hem keseyi hem kalp atışını duyduk.
ben bu artışı çok kafama takmıştım çok araştırdım. benim gibi araştıran arkadaşlara bilgi olsun . Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim 3. gün transferim oldu 2 embriyo konuldu
12. gün 157
14.gün 291 ( %85 artış)
16. gün 484 ( %66 artış)
dr beklediğimizden biraz düşük kese görmeden bişi diyemem demişti. çok şükür bügün hem keseyi hem kalp atışını duyduk.
ben bu artışı çok kafama takmıştım çok araştırdım. benim gibi araştıran arkadaşlara bilgi olsun . Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
tebrik ederim gebeliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah olmayanlara da nasip etsin

Slm kızlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende bugün keseyi görmek için doktora gittim allah isteyen herkese versin benim iki kese göründü inşallah kalp atışlarında duyarız benimde çok sancim var zaten bana düşük tehlike n var dediler rahim ağzı kısa diyorlar oda ayrı korkutuyor o dikiş nasıl atılıyor onuda merak ediyorum inşallah bebeklerime bir şey olmazda artık katlanacaz
Hayirli olsun gebeliğin canım bende bugün keseyi gorenlerdenim benim normalde cuma günüydü dayanamadım devlet hastanesine gidip kan testlerimi yaptırdım ve keseye baktirdim çok şükür ki gördüm Rabbim kalp atışlarını duymamizi da nasip etsin birde bu duyguyu isteyen herkese tattirsin Allahım

Hayirli olsun gebeliğin canım bende bugün keseyi gorenlerdenim benim normalde cuma günüydü dayanamadım devlet hastanesine gidip kan testlerimi yaptırdım ve keseye baktirdim çok şükür ki gördüm Rabbim kalp atışlarını duymamizi da nasip etsin birde bu duyguyu isteyen herkese tattirsin Allahım
Amin inşallah Rabbim kalp atışlarında doğmalarinida bize nasip etsin

Selam kızlar pozitif alan ve çalışan arkadaşlarıma soruyorum, pozitifi aldıktan sonra mı çalışmaya başladınız o aşamaları nasıl yaptınız? Ben allah kısmet ederse cuma günü kese görmeye gideceğim pozitif aldıktan sonra işe başladım işim masa başı yorucu değil ama servisle işe gidip geliyorum ve çok korkuyorum bebeğime bişe olur mu diye. Gerçekten çok zormuş Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı oşsun inş.

Kizlar selam bugun tekrar 2 gunun uzerine test yaptirdim. Transfer sonrasi 9. Gun testim 138 di 2 gun sonrasi 358 ve bugun yani iki gun sonra ki degerimiz 827. Cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarin doktoru ariycam bundan sonrasi icin goruselim dedi. Ctesi de kendi doktoruma gidicem umarim bebisimizi gorebiliriz.

Canim gozun aydin saglicakla kucagina al insallah. Ultrason icin sikisik olmamiza gerek var mi?

Kızlar merhaba. 17 ağustosta transfer olmuştum yarın sabah kan vermeye gidicem. Çok heyecanlıyım. Daha önce 1 tane tutmayan 1 tane de düşük olan tüp bebek denemem vardı. İnşallah bu sefer hepimizin ve benim için herşey yolunda gider.

Kızlar merhaba. 17 ağustosta transfer olmuştum yarın sabah kan vermeye gidicem. Çok heyecanlıyım. Daha önce 1 tane tutmayan 1 tane de düşük olan tüp bebek denemem vardı. İnşallah bu sefer hepimizin ve benim için herşey yolunda gider.
Inşallah pozitif alır güler yüzle çıkarsın herşeyin hayirlisi

Insallah pozitif saglikli guzel bi deger alirsin ben 2 gün önceden kan vermistim yine iyi dayanmissin:)

X