Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kızlar merhaba. Az önce merkezden aradılar bhcg değerim 210 çıkmış . Cuma günü tekrar kan vericem. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Tebrik ederim Allah saglikli gebelik nasip etsin insallah bu surecte dikkat et yorma kendini

Kızlar merhaba. Az önce merkezden aradılar bhcg değerim 210 çıkmış . Cuma günü tekrar kan vericem. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende tam sana yazıyordum sonuç ne oldu diye çok sevindim sağlıklı bir şekilde devam etsin kucağına al inşallah canm :)

merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim 3. gün transferim oldu 2 embriyo konuldu
12. gün 157
14.gün 291 ( %85 artış)
16. gün 484 ( %66 artış)
dr beklediğimizden biraz düşük kese görmeden bişi diyemem demişti. çok şükür bügün hem keseyi hem kalp atışını duyduk.
ben bu artışı çok kafama takmıştım çok araştırdım. benim gibi araştıran arkadaşlara bilgi olsun . Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın adınıza cok sevındım
Benımde 9.gun 94
11.gun 142,5
13. Gun 305 cıktı 6 eylule randevu verdı doktorum kese ve kalp atısı ıcın sızce daha erken bı doktora gıtsem duyabılırmıyım veya kese gorulurmu o gun gelmek bılmıyor gıbı :KK66:

Benımde 9.gun 94
11.gun 142,5
13. Gun 305 cıktı 6 eylule randevu verdı doktorum kese ve kalp atısı ıcın sızce daha erken bı doktora gıtsem duyabılırmıyım veya kese gorulurmu o gun gelmek bılmıyor gıbı :KK66:
Deger 1000 i gecince kese gorunuyor genelde bugun kacinci gununuz?

Benımde 9.gun 94
11.gun 142,5
Benımde 9.gun 94
11.gun 142,5

adles_89 mrb benim kese ve kalp atışı duymaya gittiğimde transfer sonrası 26. günümdü. 3. gün embriyosu. ben kese görmeye gitmiştim . kalp atışını duymak süpriz oldu. 6+1 dim o gün.

adles_89 mrb benim kese ve kalp atışı duymaya gittiğimde transfer sonrası 26. günümdü. 3. gün embriyosu. ben kese görmeye gitmiştim . kalp atışını duymak süpriz oldu. 6+1 dim o gün.
Hayirli olsun, Rabbim kucaginizada slmayi nasip etsin. Peki kalp atisini vajinal ultrasonla mi duydunuz yoksa karından mi bakildi

Aminn Allah herkese nasip etsin
Hayırlı olsun, ben de cumartesi günü kese görmeye gideceğim. Benimde sizin gibi gideceğim tarih transferd n sonra 26 güne denk geliyor inş bizimde kalp atışları oluşmuştur. Vajinal bakmak sakıncalı diye duymuştum ama tabi doktorlar en iyisini bilirler.

Selam kızlar iki gün önce kan testi yaptırdım beta HCG 18,5 çıktı bugün yine kan verdim beta HCG 29 çıktı normal mi Dr 4 gün sonra yine ver dedi

Selam kızlar iki gün önce kan testi yaptırdım beta HCG 18,5 çıktı bugün yine kan verdim beta HCG 29 çıktı normal mi Dr 4 gün sonra yine ver dedi
Canım değerin pek sağlıklı artmamış yani en az iki kat artması lazımdı ben de yaşadım böyle bir durum kimyasal gebelik ile sonuçlandı inşallah daha güzel artar senin sonucun ama bence 4 günü bekleme 2 gün sonra yaptır testi tekrar

Canım değerin pek sağlıklı artmamış yani en az iki kat artması lazımdı ben de yaşadım böyle bir durum kimyasal gebelik ile sonuçlandı inşallah daha güzel artar senin sonucun ama bence 4 günü bekleme 2 gün sonra yaptır testi tekrar
Doktor pazartesi ver dedi olmadı cumartesi veririm tekrar

Sağlıkla devam eder inşallah. Benim doktor da 2 gün arayla sonra 4 gün arayla baktırmıştı. %60 artış yeterli görülüyor benim bildiğim . İnşallah sorunsuz devam eder canım

Merhaba kizlar. Benim transferim ayin 16da yapildi. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Simdi keseyi gormek icin bekliyoruz. Inssllah iki tane kese gormeyi allah nasip kismet eder. Hayirlisiyla hepimiz cocuklarimiza saglikli bir sekilde kavusalimda.

X