Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canim benim de benzer bir durumum var
3. Gün embriyosu
10.Gün 5.3
12.Gün 16.3
14. Gün 22.7
16. Gün 40.3
Şuan durum bu salı günü tekrar yaptiricam inşallah geç tutunmuslardir ve devam ederler

brim

Canim benim de benzer bir durumum var
3. Gün embriyosu
10.Gün 5.3
12.Gün 16.3
14. Gün 22.7
16. Gün 40.3
Şuan durum bu salı günü tekrar yaptiricam inşallah geç tutunmuslardir ve devam ederler

brim

İnşallah canım umarım dediğin gibidir. Ama senin değerin yine de epey yükselmiş moralini yüksek tut. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla tutunurlar benim umudum azaldı ama elimden bir şey de gelmiyor

Ben kan sulandıcı iğne de kullanıyorum. Bir de ecoprin kullanıyorum. Crinone jel de var ama değerlerim beklenilen kadar yüksek değil maalesef ki
Sorma nedenim pıhtılaşma gibi sorunlarda değerleri yükseltemeyebilir diye csnım. Umarım güzelce katlanacakdır değerlerin, içini rahat tut.

129un % 60 215 yapar en az yükselme ile iki günlük
sizin birde bir günlük artış var bence toparlanma var bende iki günde bir kan verin ve aynı yerde yaptırın mümkünse aynı saattlerde
Merhaba canım yine rahatsız ediyorum ama banada bi yorum yaparmısın
cumartesi gittim değerim 510 çıktı doktor yine geriden geliyoruz dedi ama ultrasyond çok minik biley gördü tahlile göre gözükmemesi gerek ama gözüküyor dedi anlam veremedim salı günü tekrar kan vericem yine bakılcak uştrasyonda

215 değerini üzerinden iki gün sonraki değerin mi 510 maşallah arkadaşım güzel gidiyor bak sana ne dedim

canım 510 değerle imkansız diye biliyorum ben kese görmek için 2000li değerler ile görünüyor diye biliyorum.
salı günüde güzel haberler verirsin inşallah

Evett canım inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun dr sormayı unutuyorum bun2.000 li değerlere şukadar günde olaşıcam diye bir kayde varmo acaba

Evett canım inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun dr sormayı unutuyorum bun2.000 li değerlere şukadar günde olaşıcam diye bir kayde varmo acaba
canım en az %60 lı değerler ile artış olduğunu farz edersek 4-6 gün sonra en fazla görürsün inşallah arkadaşım son değerin maşallah iki katından fazla yükseliş var perşembe -cumaya görürsün büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…