Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba arkadaslar

5. Gün embriyosu transferin 9. Gunu degerim 38. Cok mu dusuk? Boyle olup yukselen oldu mu ?

mrblar 1 şubat 3. gün emriyo transfer tarihim
11.gün degerim 73
13.gün değerim 237
15. gün değerim 579
ama 11. günden beri lekelenmelerim var hafif.

Kızlar benim 2 emriyo transfer edildi.bugün 9. Günüm ve sonuç 614 çok yüksek çıktı yarın tekrar yaptıracağım sizce nasıl? Çok yüksek olması da korkuttu beni

Merhaba arkadaşlar 41 yaşındayım dondurulmuş 5.gün transferi yapıldı cumartesi 10.gün 75 gördüm 12 gün yani bugün 129 gördüm dr perşembe tekrarla duruma göre konuşucaz dedi nedemek istedi anlamdım birde ilk değerimin iki katına çıkması gerektini söylemişlerdi ama benim iki katına çıkmamış bu şekilde olup hamile kalan varmı

Merhabalar herkese.Allah herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah...Bu benim 2.tüp bebek denemem 1.si kimyasal olmuştu.Bugün 9.günüm biraz önce idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik bi şekilde çıktı yarında kan vercem inşallah en hayırlısı olur.

merhaba benımde sizin gibi olmustu .1.gebelık dıs gebelık 2. denemede 10.gun sılık cızgı gordum kızım sımdı 2bucuk yasında sanırım hamileısnız

merhaba benımde sizin gibi olmustu .1.gebelık dıs gebelık 2. denemede 10.gun sılık cızgı gordum kızım sımdı 2bucuk yasında sanırım hamileısnız
Allah bağışlasın maşallah... şimdi kan verdim 10.gün bugun 7.51 cikti biraz dusuk bi deger sanirim anlamadm

Merhaba arkadaşlar 41 yaşındayım dondurulmuş 5.gün transferi yapıldı cumartesi 10.gün 75 gördüm 12 gün yani bugün 129 gördüm dr perşembe tekrarla duruma göre konuşucaz dedi nedemek istedi anlamdım birde ilk değerimin iki katına çıkması gerektini söylemişlerdi ama benim iki katına çıkmamış bu şekilde olup hamile kalan Kızlar meraktan kendimi yicem hiç benim değerde yada daha düşük değerde hamile kalan yokmu

Ca
Yarin tekrar vercem ama dr.um dusuk buldu degeri bakalim ya insallah yukselir
Canim merhaba bende aynı durumdayım 10. Gün 5.3 cıktı
12. Gün 16.3 oldu yarın sabah tekrar kan vericem inşallah dua edelim güzel sonuçlar alalım umutlu ol

merhaba arkadaşım bende 40 yaşındayım pazar veya pazartesi tranferim olacak

arkadaşım benim bildiğim kadarı ile drum bana %60 ve üzeri artış için yeterli demişti
illa 2 katı olması gerekmez her kadında öyle olacak diye birşey yok

bir sonraki test sonucunuda yazarsan sevinirim inşallah rabbim yüzünü güldürsün

Ca

Canim merhaba bende aynı durumdayım 10. Gün 5.3 cıktı
12. Gün 16.3 oldu yarın sabah tekrar kan vericem inşallah dua edelim güzel sonuçlar alalım umutlu ol
Merhaba canım inşallah Rabbim gönlumüze göre verir hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder

Merhaba bugün testimi tekrarladım 331 çıktı dr bir tık geriden geliyoruz dedi notmalde iki kattan fazlaya katlamış ben anlamıyorum bu dr ne demek istiyor cumartesi testi tekrarlamamı istedi birde geldiğinde bakarız dedi ama ben seviniyim mi üzülüyüm mü bilemiyorum‍ Arkaşalar yardımcı olursanız sevinirim

129 çıkan test ile 331 çıkan test arasında kaç gün var iki gün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…