Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canım 129 pazartesi yaptırdım bunu da bugün 3gün olmuş dimi Bugün transfer yapılalı 15 olmuş
129un % 60 215 yapar en az yükselme ile iki günlük
sizin birde bir günlük artış var bence toparlanma var bende iki günde bir kan verin ve aynı yerde yaptırın mümkünse aynı saattlerde

Aslında artış yüzde 150 artmış
canım üçgünlük değer bu ama bu şekilde bakmamak gerek iki günlük en az yükselme değeri olan %60ı kıstas alarak hesapladım ben 129 un iki günlük en az kabul gören artış ile yükseliş sınırı 215 yapar
senin bir günlükte fazladan değer katkın var 215 üzerine

sana dediğim gibi siz 2 günde bir kan verin hesaplaması daha kolay olur
birde aynı yerde kan tahlili yaptırın

canım üçgünlük değer bu ama bu şekilde bakmamak gerek iki günlük en az yükselme değeri olan %60ı kıstas alarak hesapladım ben 129 un iki günlük en az kabul gören artış ile yükseliş sınırı 215 yapar

Benim de 3 subatta 3. Gun 5 şubatta 5. Gun embriyo transferim oldu. 15 subat beta hcg 143, 17 subat 268
Bugun 3722 cikti ve zor da olsa ustten keseyi gorebildi cok sukur.

13 şubatta transferim oldu. 5. Gün embriyosuydu 2 transfer edildi
9. Gün beta hcg 7,3
10. Gün 7,5 arkadaşlar çok düşük farkındayım sizce sonradan artış olur mu? Doktorum iki gün sonra tekrar test yapmamı söyledi.

Keseyi gördük. Allah isteyen herkeze hayırlısıyla versin inş. 2 gün sonra kalp atışı için tekrar cagırdı doktor. Hayırlı haberlerle tekrar yazarım inş

Canım bana da yardımcı olur musun hesaplama konusunda? Cuma günü 11. Günümdü sabah 09:15 gibi verdim sonucum 179 çıktı. Bugün 13. Gün başka bir yerde saat 10:00 da verdim 348,54 çıktı. Sence artış yeterli mi?

Canım bana da yardımcı olur musun hesaplama konusunda? Cuma günü 11. Günümdü sabah 09:15 gibi verdim sonucum 179 çıktı. Bugün 13. Gün başka bir yerde saat 10:00 da verdim 348,54 çıktı. Sence artış yeterli mi?
Hayırlı ugurlu olsun canim artisin gayet iyi hic stres yapma %60 a kadar yeterli diyor drlar merak etme ki senin tam olmasada iki katini bulmuş :) tekrardan hayirli olsun sag saglim kucagina al insallah

Hayırlı ugurlu olsun canim artisin gayet iyi hic stres yapma %60 a kadar yeterli diyor drlar merak etme ki senin tam olmasada iki katini bulmuş :) tekrardan hayirli olsun sag saglim kucagina al insallah
Aminn canım inşallah çok sağol içimi rahatlattın. Hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarını da görsem iyice rahatlıcam işte o zaman hamileyim dyebilicem sanırım. Allah herkese nasip etisn inşallah

Umarim istedigin gibi olur her sey. Tam 2 kati olacak diye bir sey yok. Bazen gec dollenme olabiliyor bu durumlarda tekrarlatiyorlar testi. Baslarda cok az yukselip sonra normal degerlere donenler var. Umudunu yitirme
Canım cumartesi gittim değerim 510 çıktı doktor yine geriden geliyoruz dedi ama ultrasyond çok minik biley gördü tahlile göre gözükmemesi gerek ama gözüküyor dedi anlam veremedim salı günü tekrar kan vericem yine bakılcak uştrasyonda

Maşallah çok güzel artış olmuş 179 yüzde atmış yükselmişi 298 yapar iki katı yukselme 358 eder senin değer iki katından 10 eksik maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah dua et gelecek ay bende güzel haberler vereyim

Transferım 10 şubattaydı 20 şubat test gunum hcg 20sı 345 22sı 852 24 u 1725 tı keseyi gormeye martın 12 sınden sonra gıdebılecez kalp atışınıda duyarmıyız sızce

Maşallah çok güzel artış olmuş 179 yüzde atmış yükselmişi 298 yapar iki katı yukselme 358 eder senin değer iki katından 10 eksik maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah dua et gelecek ay bende güzel haberler vereyim
Amin canım Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah hepimize de. Dua ederim tabii Rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla bebeğini kucağına aldığın günleri görürsün inşallah canım

İyi akşamlar arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok moralsiZim.
13 şubatta transfer yapıldı 5. Gün embriyosu 2 embriyo transferi 9. Gün hcg değeri 7,3 10. Gün 7,5 12. Gün 12,3 oldu. Sizce bu yükseliş normal mi ?
Böyle düşük başlayıp sonra yükselen arkadaşlarım lütfen yazabilirler mi ?

X