Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhaba Kızlar
9.Gün 126
11.Gün 188
13. Gün 288 Çıktı nasıl sizce A anneveoglusu
canım baktım ben senin değerlerine sen yazmadan önceden dün bakmıştım seni takip ediyorum.188 den sonra %60 üzeri yükselme 313 olmalı idi istenilenden az yükseliyor %60 altı inşallah bir sonraki değerin bu 3 değeri toplar şekilde yükselir inşallah

canım baktım ben senin değerlerine sen yazmadan önceden dün bakmıştım seni takip ediyorum.188 den sonra %60 üzeri yükselme 313 olmalı idi istenilenden az yükseliyor %60 altı inşallah bir sonraki değerin bu 3 değeri toplar şekilde yükselir inşallah
İnşallah canım yarın tekrar bakılacak umarım tekrar yükselir. Peki böyle giderse süreç nasıl ilerler ?

İnşallah canım yarın tekrar bakılacak umarım tekrar yükselir. Peki böyle giderse süreç nasıl ilerler ?
Test sonuclarin normal artisa gelene kadar tekrarlatirlar bence. Umarim gec dollenme oldugu icin geriden geliyordur. Ama olabiliyor boyle sonradan artisla normale donmeler. İcini ferah tut

Canım hiç bilemiyorum 6. Haftada kese görünmeli diye biliyorum o haftaya kadar yükseliş izlenir inşallah değer kendini toplar

Geriye dustu maalesef kaybettik A anneveoglusu
canım hayırlısı olsun nasipte olmayınca olmuyor arkadaşım
inşallah bir sonraki transferde rabbim yüzünü güldürür

kendini psikolojik olarak hazırla 1-2 ay ara ver vücudunu dinlendir
dondurulmuş embriyon varmı canım
kaçıncı gün embriyosu idi

dr ile görüştüğünde bakalım ne diyecek sana

canım hayırlısı olsun nasipte olmayınca olmuyor arkadaşım
inşallah bir sonraki transferde rabbim yüzünü güldürür

kendini psikolojik olarak hazırla 1-2 ay ara ver vücudunu dinlendir
dondurulmuş embriyon varmı canım
kaçıncı gün embriyosu idi

dr ile görüştüğünde bakalım ne diyecek sana
Nasipten öte bir şey yok kuzum hayırlısı böyleymiş. Evet Allah'tan dondurulmuş embriyolarım var onlar benim için umut :dua: Bu 5. gün embriyosuydu tekti.
Doktorumla görüştük bir sonra ki adetinle birlikte görüşelim dedi.

Arkadaşlar
12.gün 16.3
14.gün 22.7
16.gün 40.3
20.gün 103
24.gün 187 neler oluyor sizce çok moralim bozuk artıyor ama çok az

kızlar yardım 12. gün kan degerim 13.6 doktor ikiye katlanırsa iyi dei sizce katlanır mık ilk denemem:dua::dua:

Merhaba mutlu haftalar
Benim 9. Gun degerim 126
11.gun 188 nasil sizce
En az
kızlar yardım 12. gün kan degerim 13.6 doktor ikiye katlanırsa iyi dei sizce katlanır mık ilk denemem:dua::dua:

Canım hiç umudunu kaybetme katlar Allahın izniyle. Benim 10.gün 7,5 tu ben umudumu tamamen kaybetmiştim iki gün sonra 14 e katladı üç gün sonra 52 oldu şimdi 180 lerde çok şükür Allah sonunu getirsin, doktorum gebelik var dedi fakat önemli olan kese oluşumu beklemedeyim bende. O yüzden umudunu kaybetme hiç

En az

Canım hiç umudunu kaybetme katlar Allahın izniyle. Benim 10.gün 7,5 tu ben umudumu tamamen kaybetmiştim iki gün sonra 14 e katladı üç gün sonra 52 oldu şimdi 180 lerde çok şükür Allah sonunu getirsin, doktorum gebelik var dedi fakat önemli olan kese oluşumu beklemedeyim bende. O yüzden umudunu kaybetme hiç

ayy cnm insallah benimde katlanır rabbim beebişlerimizi bize bagılasın çok korktum vallahi

X