Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

3 gün embriyoSu öyle dedi doktor umarım benimle kalır ama genelde kimsayal ile sonuçlanıyormuş
Benim 5. Gündü 2 adet. 10.gun 27 cıktı 11gun 36,9 buradaki degerleri okuyunca cok korktum hem 5.gun hem dondurulmuştu herkes boyle olunca yuksek cıkıyo yazmıstı forumlarda ama benim düşüktü. Bu da 3.denemem cok korkmustum. Sonra 2 gunde bir tekrarladım. 13gun 87
15gun 292,9
17gun 835
19gun (dün) 2789 çıktı Allah a cok şükür.
Şimdi Allah izin verirse haftaya salı için dr çağırdı.
Yani umut hiçbir zaman tükenmemeli, gercekten önemli olan deger düşüklüğü değil katlamasıymış
Ama tabiiki herzaman da herşeye hazırlıklı olmamız lazım.. ben hala kendimi kaptıramıyorum. Siz dua edin..

Maşallah canım rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah o kadar eziyet çekiyoruz ki bu yolda en ufak bi şey bizi tedirgin ediyor inşallah yarın kan vermeye gittiğimde benimde yükselmiş olur dualarını eksik etme

İnşAllah yükselir Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize dua ederim tabiki

Haklısınız moral çok önemli dün kötüydüm bugün toparladım çok şükür çok teşekkür ederim desteğiniz için yarın Bi daha yapcağım doktor öyle söyledi. Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur

Transferin 7. Gun değerin 71.83... Yarın gerçek test tarihi... umarım herşey yolundadır ve yükselir değerim...

Rabbim yardimciniz olsun hayirlisini nasip etsin cok zor, negatif sonucu alinca hicbir teselli olmuyor ne yazikki. Allah hepimize hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Arkadaşlar 14.gün değerim 1080 çıkmıştı .doktor 2 hafta sonraya randevu verdi .ben bugün kan verdim 9400 değerim .artış olması gerektiği gibi değil ...benim durumunda olan var mı ...yardım lutfennnn

Farklı hiçbirşey yapmadım... ilk tedavimde 3. Gun embriyosuydu bunda 5. Gun.. acikcasi yatmadim surekli... evin icinde gezdim oturdum... bol yumurta yedim ohss riskim vardi... 2. Gunde iş basi yaptım...
9. Gun yanı bugün test günümdü ve değerim 138.31 olmuş... pazartesi tekrar test vermeye gitcem... allah'ım inşallah devamını getirir

Cnm bn gününde yani 12.günüm test yaptım 84,6 çıktı yarın testi tekrarlicam 15.gün sence degerim nasıl? Rabbimin eliyle işallah yükselmiştir

Arkadaşlar 14.gün değerim 1080 çıkmıştı .doktor 2 hafta sonraya randevu verdi .ben bugün kan verdim 9400 değerim .artış olması gerektiği gibi değil ...benim durumunda olan var mı ...yardım lutfennnn
Bu değerle kesenin hatta kalp atışının görünmesi lazım. İçine şüphe düştüyse beklemek zorunda değilsin 2 hafta. Hemen başka bir kadın doğumcuya git içini rahatlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…