Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Rengi açık kırmızı şimdilik . Çok telaşlandım

Geçen hafta bu saatlerde bende yaşadım bu durumu çok iyi anlıyorum korkmanı
Doktorun geri döndü mü?? Durmazsa bi git hastaneye ama değerlerin daha düşük ya ultrason da zaten belli olmaz
En sağlıklı cevabı doktorun verir
Bizlere de haber et ben bile burda telâşlandım
Icini ferah tut çok kadın kanama yaşıyor bende 2 gün yaşadım feci şekilde pacalardan akacak şekilde kanamam vardı
Ama kesildi ve bebegim çok iyi
Sakin en kötüyü düşünme bol dua et

Kızlarrr birşey sorucam.
Bu jel bugün benden sıvı şekilde geri gelmeye başladı
Daha önce böyle olmuyordu
Sizde de oldumu? Endişe etmeli miyim ?

Geçen hafta bu saatlerde bende yaşadım bu durumu çok iyi anlıyorum korkmanı
Doktorun geri döndü mü?? Durmazsa bi git hastaneye ama değerlerin daha düşük ya ultrason da zaten belli olmaz
En sağlıklı cevabı doktorun verir
Bizlere de haber et ben bile burda telâşlandım
Icini ferah tut çok kadın kanama yaşıyor bende 2 gün yaşadım feci şekilde pacalardan akacak şekilde kanamam vardı
Ama kesildi ve bebegim çok iyi
Sakin en kötüyü düşünme bol dua et
Hastaneden geldim şimdi iğne yaptılar . Korkuyorum :/

Hastaneden geldim şimdi iğne yaptılar . Korkuyorum :/

Çok geçmiş olsun canim kanama durduysa korkma diyorum ben 2 gün kanadim bişey olmadi inş bişey yoktur gebelikte olur kanamalar içini ferah tut
Zor bulduğumuz için daha çok korkuyoruz seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ins bişey kalmayacak ve bebeğini göreceksin yakin zaman da

Çok geçmiş olsun canim kanama durduysa korkma diyorum ben 2 gün kanadim bişey olmadi inş bişey yoktur gebelikte olur kanamalar içini ferah tut
Zor bulduğumuz için daha çok korkuyoruz seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ins bişey kalmayacak ve bebeğini göreceksin yakin zaman da
İnşallah canım . Dün test vermiştim doktor bugün yine test istedi umarım bana sımsıkı tutunmuşlardır . Şu saat oldu uyku girmiyor gözüme

İnşallah canım . Dün test vermiştim doktor bugün yine test istedi umarım bana sımsıkı tutunmuşlardır . Şu saat oldu uyku girmiyor gözüme
Vücudun dinlenmeye ve uykuya ihtiyacı var kuzun tevekkül sahibi ol duanı et ve iyi Allahin izniyle herşey yoluna girecektir
Bazen bitti dediğin yerde başlar içini ferah tut :KK200:
Kötü bi durum olursa da hayırlısı demekten başka çaremiz malesef yok yine inanıp yola devam edip bidaha denemekten
Ben bitti dedim ama bitmedi şükür sende de bitmeyecek inş Allahın izniyle dualarım seninle

Vücudun dinlenmeye ve uykuya ihtiyacı var kuzun tevekkül sahibi ol duanı et ve iyi Allahin izniyle herşey yoluna girecektir
Bazen bitti dediğin yerde başlar içini ferah tut :KK200:
Kötü bi durum olursa da hayırlısı demekten başka çaremiz malesef yok yine inanıp yola devam edip bidaha denemekten
Ben bitti dedim ama bitmedi şükür sende de bitmeyecek inş Allahın izniyle dualarım seninle
Rabbim ne verirse hayırlısını versin diye dua ettim hep . Sonuç ne olursa hayırlısı demekten başka çaremiz de yok dediğin gibi . Geceki kırmızılık şimdi kahverengiye dönmüş . Bu iyiye işaret olabilir mi Allah razı olsun senden bir nebze de olsa yazdıklarınla rahatlamaya çalışıyorum

Rabbim ne verirse hayırlısını versin diye dua ettim hep . Sonuç ne olursa hayırlısı demekten başka çaremiz de yok dediğin gibi . Geceki kırmızılık şimdi kahverengiye dönmüş . Bu iyiye işaret olabilir mi Allah razı olsun senden bir nebze de olsa yazdıklarınla rahatlamaya çalışıyorum

Kahve gayet normal canım hiç korkma kısa sürmüş hem
Allah korusun düşük olsa kanamaya ve sancıya dayanamazsin

Kahve gayet normal canım hiç korkma kısa sürmüş hem
Allah korusun düşük olsa kanamaya ve sancıya dayanamazsin
Bişey sorucam kan testi verdim ben yine doktor istedi . Dün 161 di bugün 230 olmuş . Tam yüzde ellilik bir artış olsaydı daha iyi diyecektim dedi . Ben şunu merak ediyorum sizlerde hep değer 2 ye katlayarak mı gitti 2 günde bir . Yani mutlaka 2 katı mı olması gerekiyor

Bişey sorucam kan testi verdim ben yine doktor istedi . Dün 161 di bugün 230 olmuş . Tam yüzde ellilik bir artış olsaydı daha iyi diyecektim dedi . Ben şunu merak ediyorum sizlerde hep değer 2 ye katlayarak mı gitti 2 günde bir . Yani mutlaka 2 katı mı olması gerekiyor
Benim tam 2 ye katlamadi ama artış iyi dediler kese için gün verdiler canim
2 gün sonra tekrar yaptir inşallah kimyasal degildir

İlk 571 Di canım 2 gün sonraki 983tü
2 kat değil yani artış. Tekrar yapmayın gerek yok dediler
Değerlerin çok iyi . Benim 9. Gün 71 11. Gün 161 12. Gün 230 çıktı . 11. Ve 12. Günü kanamadan ötürü ard arda verdim . Nasıl değerler ? Benim ilk tüp bebeğim pek Bilgi sahibi değilim

Değerlerin çok iyi . Benim 9. Gün 71 11. Gün 161 12. Gün 230 çıktı . 11. Ve 12. Günü kanamadan ötürü ard arda verdim . Nasıl değerler ? Benim ilk tüp bebeğim pek Bilgi sahibi değilim
Ilk ve 11. Gün değerin çok güzel hatta 2 kattan fazla katlamis canım.Ama bi sonraki az artmış kaç embriyo kondu acaba 2 mi?
Bir de hepsini aynı yerde mi ölçtürdün? Ve aynı saatlerde mi ?

Ay çok pardon kuzum 11 ve 12. Gün olcturmussun bende 11 ve 13 sandım çok iyi değerin problem yapma sakın kardesim normal yani sen sadece yat dinlen bi yemeğe bi tuvalete kalk.Kanama içinde düşük engelleyici iğne yaptılarmi

Proluton yaptılar . Artık bir hafta yatıcam . Evet 11. Ve 12. Değerler . Doktor Artışı az buldu ama beni de çok umutlandırmamak için sanırım
Ay çok pardon kuzum 11 ve 12. Gün olcturmussun bende 11 ve 13 sandım çok iyi değerin problem yapma sakın kardesim normal yani sen sadece yat dinlen bi yemeğe bi tuvalete kalk.Kanama içinde düşük engelleyici iğne yaptılarmi

X