Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Hayır canım perşembe günü ultrasyonum kese ve kalp atışı için gidicem insallah normaldir

Korkma canım inş herşey yolunda gider
Bizleri de haberdar et
Bak benim mesela 1 hafta önce feci kanama oldu 2 gün sürdü bebegim kesin düştü dedim ama koruyan Allah koruyor
O yüzden hayırlısı olsun inş herşey güzel gider ve değerlerin düzene girer

Korkma canım inş herşey yolunda gider
Bizleri de haberdar et
Bak benim mesela 1 hafta önce feci kanama oldu 2 gün sürdü bebegim kesin düştü dedim ama koruyan Allah koruyor
O yüzden hayırlısı olsun inş herşey güzel gider ve değerlerin düzene girer
Canım bi değerden sonra ikiye katlama süresi üzüyo diyolar insallah öyledir. Öyle tabi rabbim herşeyin hayırlısını verir . O ol derse olur

Kızlar merhaba . Tüp bebek yaptırdım transferimin 28. Günü .yani hesabıma göre 6+2günluk hamileyim. Kan değerim 5200 e kadar düzenli ikiye katladı. 5200 olanı pazartesi vermiştim. Ve bugün pazar belirtim hic yok diye yine verdim 10.000 . Ve ikiye katlamamış hesabıma göre 40.000 fln ol.asi gerekiyo. Ya çok korkuyorum. Ultrason günüm persembe
Bazen kan testlerinde farklı yazılıyor yani bir arkadaşım adeti geçeli 2 hafta olmuştu kan verdiğinde <10.000 yazıyordu yani 10.000 in üstünü söylemiyordu test seninki de öyle olabilir mi?

Kızlar benden kan gelmeye başladı . Telaşlandım . Doktora mesaj yazdım ama görmedi daha . Bir sıkıntı var Mıdır ? Bugün normalde adet günümdü

Kızlar benden kan gelmeye başladı . Telaşlandım . Doktora mesaj yazdım ama görmedi daha . Bir sıkıntı var Mıdır ? Bugün normalde adet günümdü

Bildiğin adet kanaması mı canım telaş yapma erken gebelikte olabilir kanamalar
Ben 2 gün şarıl şarıl kanadım

X