Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk denemeniz miydi?Benim çift embriyoydu
Canm cok cok üzelerek soyluyorm kimyasal gebelik gibi gorunuyor iki defa yasadm bendeikincisi aynen boyle oldu bende..senı uzmek ıstemem ama merak ettgn icin söylüyorumMerhaba kızlar benimde 9. Günde 11.85 10.günde 12.65 kimyasal gebelik olabilir mi çok düşük
Anladım zaten canım ama insan bi umut diyo hep test günüme iki gün var aslında ama ilaçlarımı bırakıcam gerek yok artık tekrar test yapmaya dimiCanm cok cok üzelerek soyluyorm kimyasal gebelik gibi gorunuyor iki defa yasadm bendeikincisi aynen boyle oldu bende..senı uzmek ıstemem ama merak ettgn icin söylüyorum
Merhaba, benim de 7.gün 2.3, 8.gün ise 2.0 çıktı. Herşeye rağmen doktorumun tek dediği şey 12.güne kadar bekle ve sakın ilaçlarını kesme idi. Bu arada bir kaç doktora daha danıştık hepsi aynı şeyi söyledi. Bence 12.gün test yapın ve kesmeyin ilaçlarınızı. Nacizane fikrimAnladım zaten canım ama insan bi umut diyo hep test günüme iki gün var aslında ama ilaçlarımı bırakıcam gerek yok artık tekrar test yapmaya dimi
Forma yeni yazmaya başladım o yüzden durumunu bilmiyorum canım seninde demi değerlerin düşük12.gün ve sonraki değerlerin baz alınması sağlıklıymış. Artış konusunda bir şey diyemiyorum. Malum benim durum da çok iç acıcı değil.
Forma yeni yazmaya başladım o yüzden durumunu bilmiyorum canım seninde demi değerlerin düşük
Seninde düşükmüş ama gününe var sanırım tekrar test yaptırcak sın dimi belki ikimizinde birden fırlar dicem ama ben bile inanamıyorum
İnşallah arkadaşım ama çökmüş durumdayım şuan bidaha böyle bişey yaşamak istemiyorum o yüzden uzun bi ara ikinci bi deneme yapmam benBende oldukça umutsuzum ama doktorumun ve yakınlarımın telkinleriyle bekleyeceğim. Tabiki test yaptırırım ben. İlaçları da hiç sevmiyorum ama doktorum kes diyene kadar kesmeyeceğim. Sende kesme hiç belli olmaz. Eğer negatifse de yapacak bir şey yok hayırlısı böyleymiş diyip otururuz.:) boş bir teselli biliyorum ama belki diğer denemeden alacağımız sonuç daha sağlıklı ve hayırlı olur.
Canm bırakma ılaçları sen yinede..ılerde keske bırakmasaydım dememen ıcın diyorm pişmanlk duyma yani..allahtan umut kesılmez canmAnladım zaten canım ama insan bi umut diyo hep test günüme iki gün var aslında ama ilaçlarımı bırakıcam gerek yok artık tekrar test yapmaya dimi
İnşallah arkadaşım ama çökmüş durumdayım şuan bidaha böyle bişey yaşamak istemiyorum o yüzden uzun bi ara ikinci bi deneme yapmam ben
Aynen canım hayırlısı dicez artıkBende şu 1 ayda sıkıntı çektiğim kadar başka zaman çekmemiştim heralde. Yumurtalık rezervim az olduğu için çok yüksek doz tedavi gördüm. Kendini toparlayınca sağlam kafayla tekrar düşünürsün. Defalarca deneyen var. İlk deneme de olmaması o kadar moralini bozmasın canım. Hayırlısı olsun hepimiz içiiin.
Ben varım arkadaşım ilk tüp bebek denemem kimyasal oldu ikinciyi denedim daha yeni pozitif sonuç aldık sabredin çok zor biliyorum tam oldu derken ellerinin arasından kayıp gidiyor ne hissettiginizi ve çok iyi anlıyorum. Kimyasaldan sonra ben histereskopi oldum çizik atıldı sonra ikinci transfer yapıldıarkadaşlar
kimyasaldan sonra pozitif sonuç alan var mı acaba burada?
ilk denemeniz miydi?
Ve sorun kimdeydi sizde[/QUOTE.
Toplamda 7 denemem var 2 denemeden oğlum 7. Den ikiz bakalım sağlıkla kucağıma alırım inşallah sorun azosperm+polikistik över tüpler YÖK bende