Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Peki senin kanamam var mi cnm? Benim coook az kahve lekeleme oluyor.adet de görmedim ilaçları keseli 4 gün oldu.sen ilaca devam ediyor musun

Kızlar merhaba benm 9.günüm 29.83cıkdıı cok korkuyormm inşallah yükselir nasıl sizce

Peki senin kanamam var mi cnm? Benim coook az kahve lekeleme oluyor.adet de görmedim ilaçları keseli 4 gün oldu.sen ilaca devam ediyor musun
yok bende kanama olmadı henüz çok şükür.vajinal jel kullanıyordum günde iki kez ama dün dr sadece sabahları kullanman yeterli dedi.bir de folik asit kullanıyorum onun dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum

BENİM değer işte ilk iki ölçümden sonra iki kat artmayınca kes ilaçları zaten sağlıksız dediler..yani bir mucizeye ihtimal yok.. ben de 5 gündür ilaç içmiyorum adet yok sancı yok..beklemedeyim

beta düşüşe geçince adet mi gördünüz. ben de bugün baktıracağım inşallah adetle atarım

BENİM değer işte ilk iki ölçümden sonra iki kat artmayınca kes ilaçları zaten sağlıksız dediler..yani bir mucizeye ihtimal yok.. ben de 5 gündür ilaç içmiyorum adet yok sancı yok..beklemedeyim
çok üzüldüm ya allah yardım etsin.bi daha hiç test yapmadın mı belki katlar burda bi çok kişiden okumuştum yükselip düştüğünü ve sonra tekrar yükseldiğini.belli olmuyor anlayacağın.allahtan umut kesilmez.valla ben de hala sevinemiyorum çok da korkuyorum.bakalım yarınki değerim netleştirecek. inşallah hayırlısıyla katlar değerim de rahatlar içim.

beta düşüşe geçince adet mi gördünüz. ben de bugün baktıracağım inşallah adetle atarım
Oncelikle geçmiş olsun Ben abartmıyorum 10 kere falan kan vererek takip yaptırdım yavaş yükseldiği gibi beta yavaş düştü bende. Doktorum düşmezse bi iğne var onu vericem o beta hcgyi düşürür demişti ama çok şükür gerek kalmadı baya sancılı bir adet gördüm beta düştü haliyle

Bugünkü betam da 530 larda...transfer olalı 22 gün oluyor ve adetim 13 gün gecikti.tam bir muallakta..buradaki dr kürtaj yapayim basit bi şekilde rahimden parca alıp patolojiye yollayayım gebelik dokusu oradaysa kurtulmuş olursun beta düşer.ha kürtaja rağmen düşmezse tek doz metotrexat yaparim.taniyi doğru koymak için kürtaj diyor.ben adana daki prof u aradım,tedavimi yapan.cumaya dek bekle dedi.cuma gideceğim kan vereceğim kendisi bakacak.işte böyle çilem bitmiyor

kaç gün gecikmişti adetin ve değerin kaça kadar çıktı

Merhaba benim 12.gun beta hcg degerim 375 14.gun degerim de 509 artis biraz az olmus 2 gun sonra tekrar test yaptiricam benim durumumda olup da artislari sonradan yukselen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…