Peki senin kanamam var mi cnm? Benim coook az kahve lekeleme oluyor.adet de görmedim ilaçları keseli 4 gün oldu.sen ilaca devam ediyor musunevet valla öyle.allah nasip etsin bize inş.bugün 18.günüm netten baktım 500-520 arası bi değerde olmalı ortalama.yani çok düşük değil benim ama bi an böyle yükselmesi kafamı karıştırdı.dr ya sağlıksız bir gebeliktir dedi ya da başta yavaş ilerledi şimdi kendini toparlıyor.yani hala bir muamma söz konusu.bakalım cuma günü kesenin görünmesi lazımmış.kısmet artık ne diyelim
yok bende kanama olmadı henüz çok şükür.vajinal jel kullanıyordum günde iki kez ama dün dr sadece sabahları kullanman yeterli dedi.bir de folik asit kullanıyorum onun dışında hiçbir ilaç kullanmıyorumPeki senin kanamam var mi cnm? Benim coook az kahve lekeleme oluyor.adet de görmedim ilaçları keseli 4 gün oldu.sen ilaca devam ediyor musun
yüksek veya düşük olması önemli değil sanırım.yükselmesi önemli.benim arkadaşım da 30'la başladı şimdi 6 aylık hamileBiri bana yazda gecmişleri okudum da 9.gün bazılarının cok yüksek
Ayy inşallah canmm yaa inşallahyüksek veya düşük olması önemli değil sanırım.yükselmesi önemli.benim arkadaşım da 30'la başladı şimdi 6 aylık hamile
BENİM değer işte ilk iki ölçümden sonra iki kat artmayınca kes ilaçları zaten sağlıksız dediler..yani bir mucizeye ihtimal yok.. ben de 5 gündür ilaç içmiyorum adet yok sancı yok..beklemedeyimyok bende kanama olmadı henüz çok şükür.vajinal jel kullanıyordum günde iki kez ama dün dr sadece sabahları kullanman yeterli dedi.bir de folik asit kullanıyorum onun dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum
beta düşüşe geçince adet mi gördünüz. ben de bugün baktıracağım inşallah adetle atarımCanım beklemekten başka yapabileceğin birşey yok malesef dua et kalbini karartma beta hcg takibi yaptırarak durumun netleşir . Benimde beta 30, 52,120.. şeklinde seyretti ve 545 e yükselip durdu kese görünmedi bu sefer beta düşüşe geçti kimyasal gebelik dediler. Ama bu şekilde olup Sağlıklı olarak gebeliği devam edenleri de okudum gördüm bu forumda Evet zor ve stresli ama yapcak bişey yok arkadaşım inşallah değerin yükselir bebeğine kavuşursun
çok üzüldüm ya allah yardım etsin.bi daha hiç test yapmadın mı belki katlar burda bi çok kişiden okumuştum yükselip düştüğünü ve sonra tekrar yükseldiğini.belli olmuyor anlayacağın.allahtan umut kesilmez.valla ben de hala sevinemiyorum çok da korkuyorum.bakalım yarınki değerim netleştirecek. inşallah hayırlısıyla katlar değerim de rahatlar içim.BENİM değer işte ilk iki ölçümden sonra iki kat artmayınca kes ilaçları zaten sağlıksız dediler..yani bir mucizeye ihtimal yok.. ben de 5 gündür ilaç içmiyorum adet yok sancı yok..beklemedeyim
Oncelikle geçmiş olsunbeta düşüşe geçince adet mi gördünüz. ben de bugün baktıracağım inşallah adetle atarım
Oncelikle geçmiş olsunBen abartmıyorum 10 kere falan kan vererek takip yaptırdım yavaş yükseldiği gibi beta yavaş düştü bende. Doktorum düşmezse bi iğne var onu vericem o beta hcgyi düşürür demişti ama çok şükür gerek kalmadı baya sancılı bir adet gördüm beta düştü haliyle
kaç gün gecikmişti adetin ve değerin kaça kadar çıktıOncelikle geçmiş olsunBen abartmıyorum 10 kere falan kan vererek takip yaptırdım yavaş yükseldiği gibi beta yavaş düştü bende. Doktorum düşmezse bi iğne var onu vericem o beta hcgyi düşürür demişti ama çok şükür gerek kalmadı baya sancılı bir adet gördüm beta düştü haliyle
Canım benim 5.gün embriyosuydu 20. Güne kadar yükseldi 545 oldu en son. 1hafta geçtikten sonra düştü ve adet oldumkaç gün gecikmişti adetin ve değerin kaça kadar çıktı
20. Gün den sonra 1 hafta hiç baktirmadim yaniCanım benim 5.gün embriyosuydu 20. Güne kadar yükseldi 545 oldu en son. 1hafta geçtikten sonra düştü ve adet oldum
20.günden sonra baktirmaya devam ettim 1 hafta daha düşüş ne durumda diye 30 a düştüğünde adet oldum20. Gün den sonra 1 hafta hiç baktirmadim yani