Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

benim beta düşmüyor az az da olsa hep yükseliyor valla çatlayacağım..bebek yok 500 lü değerlerde kese yok..rahim ultrasonda temiz..bu dış gebelik galiba erken dönem diye kanama ve ağrım yok.cuma prof. muayene etsin değere baksın ne olacaksa olsun artık çok gerginim...

benim beta düşmüyor az az da olsa hep yükseliyor valla çatlayacağım..bebek yok 500 lü değerlerde kese yok..rahim ultrasonda temiz..bu dış gebelik galiba erken dönem diye kanama ve ağrım yok.cuma prof. muayene etsin değere baksın ne olacaksa olsun artık çok gerginim...
Canım sakin ol,bebek beta 1500 ü bulmayınca ne karından ne vajinadan görünmez...inşallah 3-4 güne görürsünüz...

Canım sakin ol,bebek beta 1500 ü bulmayınca ne karından ne vajinadan görünmez...inşallah 3-4 güne görürsünüz...
Zannetmem canım çok az artiyor 2 kat değil ki.sagliksiz bir durum zaten transfer olalı 23 gün oldu.kendiligimden atsam da dış gebelik olmasa

Benimde 5.gün embriyosu 5.günde erken gebelik testi silik çıktı kan verdim 15 çıktı
8.gün 144
10.350
12.750 çıktı
İkizmiş ben bu sayfaları okuyup kendi değerlerimle karşılaştırdım hep benim deneyimimde başka birine Umut olur umarım

Benimde 13.gun 80.
17.gun 1948 ve keseyi gorduk 5+5ken kalp atisi duyulmadi vajinal ultrasyonla 10 gun sonra cagirdi kalp atisi icin suan 6+2yim nezaman gideyim acaba

10. Gün 67
12. Gün 144
14. Gün 392
Sonuçlarım nasıl sizce?
İki tane embriyo yerleştirildi,ikiz olur mu?

merhaba arkadaşlar.. benimde 5. gün embriyosu 2 tane transferim oldu 9 ekimde. 9 gün kan sonucum 75 çıktı, 11. gün 139 çıktı. doktorum gayet iyi hamilesin tekrar kan vermene gerek yok dedi ama ben duramadım 14. gün tekrar verdim 520 çıktı. sizce artık yeter mi tekrar kan vermeli miyim

merhaba arkadaşlar.. benimde 5. gün embriyosu 2 tane transferim oldu 9 ekimde. 9 gün kan sonucum 75 çıktı, 11. gün 139 çıktı. doktorum gayet iyi hamilesin tekrar kan vermene gerek yok dedi ama ben duramadım 14. gün tekrar verdim 520 çıktı. sizce artık yeter mi tekrar kan vermeli miyim
Bence cook iyi canmm hayrlı olsun

gayet normal canım. hayırlı olsun

çok teşekkür ederim.. haftaya c.tesi günü çağırdı doktor zaman bir türlü geçmiyor
Banaa dua edermisin benm 9. Gün 29.83 11.gn 52.88 12.gün 71.02 benm de yavas ilerlio iki katı göremedm bir cmartesi bir daha vericem yaa bana da artk verme deseler 10 gün sonra gel deseler :KK43:(

Banaa dua edermisin benm 9. Gün 29.83 11.gn 52.88 12.gün 71.02 benm de yavas ilerlio iki katı göremedm bir cmartesi bir daha vericem yaa bana da artk verme deseler 10 gün sonra gel deseler :KK43:(
allah hepimizin yardımcısı olsun canım. sanırım bizler doğurana kadar rahat edemiyeceğiz kaybetme korkusunu hep yaşıyoruz :KK43:

X