Canm senin ki nolduuMerhabalar bugün transferimin 10.günü beta hcg degerim 42 cikti yardimci olur musunuz lutfen boyle olan sonra kesinlesen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm senin ki nolduuMerhabalar bugün transferimin 10.günü beta hcg degerim 42 cikti yardimci olur musunuz lutfen boyle olan sonra kesinlesen var mi
Canm sen naptnnSelam Kızlar;
Benim değerlerim şöyle,
10. gün değerim 22,
12. gün değerim 34,
14. gün değerim 58.
Doktor artış %60 ve üzerindeyse, sorun yok kabul ederiz dedi. Bu değerlere benzer değerleri olup hamileliği devam eden var mı?
Canım sakin ol,bebek beta 1500 ü bulmayınca ne karından ne vajinadan görünmez...inşallah 3-4 güne görürsünüz...benim beta düşmüyor az az da olsa hep yükseliyor valla çatlayacağım..bebek yok 500 lü değerlerde kese yok..rahim ultrasonda temiz..bu dış gebelik galiba erken dönem diye kanama ve ağrım yok.cuma prof. muayene etsin değere baksın ne olacaksa olsun artık çok gerginim...
Zannetmem canım çok az artiyor 2 kat değil ki.sagliksiz bir durum zaten transfer olalı 23 gün oldu.kendiligimden atsam da dış gebelik olmasaCanım sakin ol,bebek beta 1500 ü bulmayınca ne karından ne vajinadan görünmez...inşallah 3-4 güne görürsünüz...
İnşallah öle değildir canım ya...Zannetmem canım çok az artiyor 2 kat değil ki.sagliksiz bir durum zaten transfer olalı 23 gün oldu.kendiligimden atsam da dış gebelik olmasa
Doktorun ne dedi canm güzel artmış demii11. Gün 18
13. Gün 57
15. Gün 214 çıktı.
Bence cook iyi canmm hayrlı olsunmerhaba arkadaşlar.. benimde 5. gün embriyosu 2 tane transferim oldu 9 ekimde. 9 gün kan sonucum 75 çıktı, 11. gün 139 çıktı. doktorum gayet iyi hamilesin tekrar kan vermene gerek yok dedi ama ben duramadım 14. gün tekrar verdim 520 çıktı. sizce artık yeter mi tekrar kan vermeli miyim
gayet normal canım. hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar.. benimde 5. gün embriyosu 2 tane transferim oldu 9 ekimde. 9 gün kan sonucum 75 çıktı, 11. gün 139 çıktı. doktorum gayet iyi hamilesin tekrar kan vermene gerek yok dedi ama ben duramadım 14. gün tekrar verdim 520 çıktı. sizce artık yeter mi tekrar kan vermeli miyim
çok teşekkür ederim.. haftaya c.tesi günü çağırdı doktor zaman bir türlü geçmiyorBence cook iyi canmm hayrlı olsun
Banaa dua edermisin benm 9. Gün 29.83 11.gn 52.88 12.gün 71.02 benm de yavas ilerlio iki katı göremedm bir cmartesi bir daha vericem yaa bana da artk verme deseler 10 gün sonra gel deseler (çok teşekkür ederim.. haftaya c.tesi günü çağırdı doktor zaman bir türlü geçmiyor
allah hepimizin yardımcısı olsun canım. sanırım bizler doğurana kadar rahat edemiyeceğiz kaybetme korkusunu hep yaşıyoruzBanaa dua edermisin benm 9. Gün 29.83 11.gn 52.88 12.gün 71.02 benm de yavas ilerlio iki katı göremedm bir cmartesi bir daha vericem yaa bana da artk verme deseler 10 gün sonra gel deseler (
Doktorun ne dedi canm güzel artmış demii