Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Merhabalar bugün transferimin 10.günü beta hcg degerim 42 cikti yardimci olur musunuz lutfen boyle olan sonra kesinlesen var mi

Merhabalar bugün transferimin 10.günü beta hcg degerim 42 cikti yardimci olur musunuz lutfen boyle olan sonra kesinlesen var mi
Benim 9. Gün 60, 11. Gün 84 cıktı.. kimyasal gebelik dedi doktor .. iki katı olmamış diye.. cumartesi tekrar bakılacak. 2 gün sonra 2 katı olur umarım seninki

Seni okadar iyi anlıyorumki benimkide kimyasal su an, içimde ama düşecek biliyorum ne zormuş

Selam kizlar.Rabbim daim etsin cumlemizin gebeligini ins..Rabbim bizede nasib etti elhamdulillah 2asilamanin ardindan.benim bugun transferimin 10.gunu degerim 119.6.sizce yukselirmi nasil degerim???carsamba birdaha istedi dktorum

Benim transfer gununu saymazsak 9cu gunum 7ci gun kan testi yaptirdim 6340 cikti boyle biwi ola bilirmi bu arada 3tane 1ci kalite blast transferim oldu 30 eylulde idrar testim 6ci gunumden silik cizgi ile bawladi dun yine idrar testi yaptim boyle oldu

Eklentiler

• IMG_20171008_131058.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 146

Masallah cnim 3uzlerin geliyor :)))

Arkadaşlar benim 5. tüp bebek denemem 3. gün embriyosu bugün transferin 10. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 2 çok çok üzgünüm değeri böyle olup yükselen varmı lütfen yazar mısınız?

3.gün embrysu için 10. gün erkn bence 2 gün snra yenile hakkında hayrlsı olsn

Genetik testtir genetik ayiklamadir bunları yaptirdn mi

Sunu da eklemek isterim bir tanidigim 9. denemede bebek sahibi oldu umudunu kaybetme

Evet yaaaa 3 gunun embriosu icin erken 10 gun belkide cunku gec tutunma ola biliyor lutfen stress yapma test gununde yapdir yani uzulme inweAllah katlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…