Benim 9. Gün 60, 11. Gün 84 cıktı.. kimyasal gebelik dedi doktor .. iki katı olmamış diye.. cumartesi tekrar bakılacak. 2 gün sonra 2 katı olur umarım seninkiMerhabalar bugün transferimin 10.günü beta hcg degerim 42 cikti yardimci olur musunuz lutfen boyle olan sonra kesinlesen var mi
Seni okadar iyi anlıyorumki benimkide kimyasal su an, içimde ama düşecek biliyorumMerhaba arkadaslar en son buraya haziranda yazmistim kimyasal gebelikti. dondurulmuslarla 2. yi denedim ve c.tesi 11. gun test sonucu 9.02 cikti.15.gun tekar yaptir dedi doktorum ama sifir moral ,korku , uzuntu hepsi kisir dongu suanda bende.Cok zor ya simdi tahminimce 3.deneyecegim ama inancimi da yitirdim artik.Calisan bayan olunca daha zor oluyor hic bisi olmamis gibi ise git , ewe geldiginde tekrar korkularinla yuzles ayni seyi dusun gun icinde mecburen gulumse aksamlari agla...
Allah bu yolda herkese en ufak uzuntu duymadan dileklerinin gerceklesmesini nasip etsin.Cocuksuz bir ew zor birde bu lafi her onune gelenden duymak daha zor ...
Ya inşallah seninki de hayırla tamamlanır iyi sonuçlar alırsın inşallah gönlunu ferah tutBenim 9. Gün 60, 11. Gün 84 cıktı.. kimyasal gebelik dedi doktor .. iki katı olmamış diye.. cumartesi tekrar bakılacak. 2 gün sonra 2 katı olur umarım seninki
UmarımYa inşallah seninki de hayırla tamamlanır iyi sonuçlar alırsın inşallah gönlunu ferah tut
Benim transfer gununu saymazsak 9cu gunum 7ci gun kan testi yaptirdim 6340 cikti boyle biwi ola bilirmi bu arada 3tane 1ci kalite blast transferim oldu 30 eylulde idrar testim 6ci gunumden silik cizgi ile bawladi dun yine idrar testi yaptim boyle oldu
O ne kız massallah çoğul gebelik benceeeBenim transfer gununu saymazsak 9cu gunum 7ci gun kan testi yaptirdim 6340 cikti boyle biwi ola bilirmi bu arada 3tane 1ci kalite blast transferim oldu 30 eylulde idrar testim 6ci gunumden silik cizgi ile bawladi dun yine idrar testi yaptim boyle oldu
Vallahi benim 3cu denemem 2kez neqativi gordum yani o yuzden bilemiyorum ama sen 2gunden sonra bence testi tekrarla inweAllah artiw olur cnmarkadaşlar yok mu bu durumda olan
3.gün embrysu için 10. gün erkn bence 2 gün snra yenile hakkında hayrlsı olsnArkadaşlar benim 5. tüp bebek denemem 3. gün embriyosu bugün transferin 10. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 2 çok çok üzgünüm değeri böyle olup yükselen varmı lütfen yazar mısınız?
Genetik testtir genetik ayiklamadir bunları yaptirdn miArkadaşlar benim 5. tüp bebek denemem 3. gün embriyosu bugün transferin 10. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 2 çok çok üzgünüm değeri böyle olup yükselen varmı lütfen yazar mısınız?
Sunu da eklemek isterim bir tanidigim 9. denemede bebek sahibi oldu umudunu kaybetmeArkadaşlar benim 5. tüp bebek denemem 3. gün embriyosu bugün transferin 10. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 2 çok çok üzgünüm değeri böyle olup yükselen varmı lütfen yazar mısınız?
Arkadaşlar benim 5. tüp bebek denemem 3. gün embriyosu bugün transferin 10. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 2 çok çok üzgünüm değeri böyle olup yükselen varmı lütfen yazar mısınız?
Evet yaaaa 3 gunun embriosu icin erken 10 gun belkide cunku gec tutunma ola biliyor lutfen stress yapma test gununde yapdir yani uzulme inweAllah katlanirArkadaşlar benim 5. tüp bebek denemem 3. gün embriyosu bugün transferin 10. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 2 çok çok üzgünüm değeri böyle olup yükselen varmı lütfen yazar mısınız?
Evet yaaaa 3 gunun embriosu icin erken 10 gun belkide cunku gec tutunma ola biliyor lutfen stress yapma test gununde yapdir yani uzulme inweAllah katlanir