Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik testi öyle kolaylıkla yapılabileck bişey değil we tüp bebk masraflryla aynı kıyasla üstelik bir tane embryoya yapılıyr 2 tanesi için iki katı ücret wericksnz ekliyrm genetk testi 5,6 düşükten snra yapılır ve gentk testi yapılrsa tutma olasılığı çokk daha yüksktrDoktor tek yumurta olduğu için genetik testi gerek görmedi akşam doktorum ile görüştüm muhtemelen negatiftir ama çarşamba günü testi tekrar yaptıralım dedi Allah tan hep hayırlı ve sağlıklı evlat vermesi için dua ediyorum inşallah değerim yükselir dua edin arkadaşlar
Günaydın genetik test hakkında sana bilgi vermek istedim.bende genetikten gelen sağlıklı embriyo ile hamileyim.bazi merkezler bu isi pahalı yapıyor.bunu bastan merkezle görüşüp ona göre karar vermek iyi olabilir.istanbul bahceci fulyada her embriyo icin 350 dolar .zaten cok embriyomuzda yok.benim havuz yöntemiyle 3 opuda toplam 4 embriyo 5. Güne gelerek genetige gitti.2 embriyo sağlikli geldi farklı aylarda.1 i ile hamileyim.1 i donduruldu.baska bir masrafi yok.ha adanada bile merkez 1 embriyoya 500 dolar istedigini arkadasım soyledi.bu kötü birsey piyasada bahceci gibi iyi bir merkez 350 dolara yaparken 500 dolar isteyenlere karsı bilgilenmek lazım.pgt tabi ileri yasa daha cok uygulaniyor.yaşını da bilmiyorum sizin.ama bir denemeden sonra bile yaptırilabilir.cok iyi doktorlar var bana da ilk denememde ankara gen-art bunları anlatmadi bile.yani inanmayın tek doktora. pgt; 36 yaßında 4. Denemesi olan arkadaşimada yapıldı.sonuc %70 75 olumlu oluyor.Doktor tek yumurta olduğu için genetik testi gerek görmedi akşam doktorum ile görüştüm muhtemelen negatiftir ama çarşamba günü testi tekrar yaptıralım dedi Allah tan hep hayırlı ve sağlıklı evlat vermesi için dua ediyorum inşallah değerim yükselir dua edin arkadaşlar
Bahcecide bu 36 yaşındaki arkadaßımın tek embriyosu 5. Güne bekletilerek genetige gönderildi.cunku arkadaşın 4. Denemesi pgt siz olmazdi.yani tek embriyoda genetige gonderilir demek istiyorum.bu arkadasımın ve benim era testi de yapıldı.rahmin en uygun oldugu saat belirlendi.o benden önce negatif aldı bende hem onun adına hem kendi adıma cok üzüldüm %70 75 di sans.era testi de %25 di.benimse pozitif oldu.cok sükür darısı sizlereDoktor tek yumurta olduğu için genetik testi gerek görmedi akşam doktorum ile görüştüm muhtemelen negatiftir ama çarşamba günü testi tekrar yaptıralım dedi Allah tan hep hayırlı ve sağlıklı evlat vermesi için dua ediyorum inşallah değerim yükselir dua edin arkadaşlar
Merhaba nasılsınız bebekleriniz ve siz?okurken çok merak ettim son durumunuzu,inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olurBenim transfer gununu saymazsak 9cu gunum 7ci gun kan testi yaptirdim 6340 cikti boyle biwi ola bilirmi bu arada 3tane 1ci kalite blast transferim oldu 30 eylulde idrar testim 6ci gunumden silik cizgi ile bawladi dun yine idrar testi yaptim boyle oldu
günaydın arkadaşlar ben başka sayfaya sordum sorumu ama dün gece tam da istediğim sayfayı buldum.lütfen yardımcı olun bana.15 ekim test günümdü.tek yumurta tek embriyo ve tek transfer oldu.yumurta gelişmiyor ve 4.denememdi bu.
11.günde test yaptım 62,5
14.günde yani üç gün sonra test yaptım 112,5 ama dr.um iyi değil gelişimi yavaş.13.günde 112,5 çıkmalıydı dedi.
moralim çok bozuk lütfen bişeyler söyleyin bana bu test sonucu gerçekten kötü mü. iki gün arayla tam iki katı olmayan arkadaşları burda gördüm doğum gerçekleşti mi bir sıkıntı yaşandı mı lütfen bişey söyleyin bana.
yarın bir test daha yapacam ama yarına kadar beklemek o kadar zor geliyor ki
kızlar ben çok korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu acaba.benim değerler katlanmıyor.Bence şimdi moralini bozmamalısın. Benim 9 ve 11. günler arasında ikiye katlamamıştı ama 11 den sonra yükselmeye başladı. Yarın da baktır, hiç üzülme sonuçta artmış aynı kalmamış ki..
Canım beklemekten başka yapabileceğin birşey yok malesef dua et kalbini karartma beta hcg takibi yaptırarak durumun netleşir . Benimde beta 30, 52,120.. şeklinde seyretti ve 545 e yükselip durdu kese görünmedi bu sefer beta düşüşe geçti kimyasal gebelik dediler. Ama bu şekilde olup Sağlıklı olarak gebeliği devam edenleri de okudum gördüm bu forumda Evet zor ve stresli ama yapcak bişey yok arkadaşım inşallah değerin yükselir bebeğine kavuşursunbenim 4.gün transferiydi.embriyo gelişimi yavaş olduğu için 5.günü beklemediler.embriyo gelişimi yavaş olup da tutan oldu mu.lütfen bu durumu yaşamış olanlar yazsın ben iki gün daha bu merakla bekleyecem en azından siz bişeyler söyleyin
benim de öyle mi olacak acaba ya.ya ben çok merak ediyorum.çevremdekiler sonuçta yükseliyor sağlıklıdır gebeliğin diyorlar da bana normal gelmiyor bu değerler.lütfen bunu yaşayanlar bişey söylesin bana.içimi rahatlatacak bişey duymaya çok ihtiyacım varCanım beklemekten başka yapabileceğin birşey yok malesef dua et kalbini karartma beta hcg takibi yaptırarak durumun netleşir . Benimde beta 30, 52,120.. şeklinde seyretti ve 545 e yükselip durdu kese görünmedi bu sefer beta düşüşe geçti kimyasal gebelik dediler. Ama bu şekilde olup Sağlıklı olarak gebeliği devam edenleri de okudum gördüm bu forumda Evet zor ve stresli ama yapcak bişey yok arkadaşım inşallah değerin yükselir bebeğine kavuşursun
Ah ben de ayni derdi cekiyirum.transferim 2 ekim.13 ekimde betahcg 73,15 inde 256 19 unda 372 ve 21 inde 437..boyle iste. Hafif kahve lekeler vardı durdu.simdi kanama yok.dr ilaçları kes dedi.4 gündür kestim kanama da yok tam bir muammabenim de öyle mi olacak acaba ya.ya ben çok merak ediyorum.çevremdekiler sonuçta yükseliyor sağlıklıdır gebeliğin diyorlar da bana normal gelmiyor bu değerler.lütfen bunu yaşayanlar bişey söylesin bana.içimi rahatlatacak bişey duymaya çok ihtiyacım var
inşallah bi sıkıntı yoktur.inan şu bilinmezlik çok zor her tahlil gününde bir daha isteniyor valla bu benim de şuan yaşadığım şey.bugün yine bir sonuç aldım sevinmeli miyim bilmiyorum lütfen arkadaşlar bir yorum yapın.değerleri yeniden yazıyorumAh ben de ayni derdi cekiyirum.transferim 2 ekim.13 ekimde betahcg 73,15 inde 256 19 unda 372 ve 21 inde 437..boyle iste. Hafif kahve lekeler vardı durdu.simdi kanama yok.dr ilaçları kes dedi.4 gündür kestim kanama da yok tam bir muamma
ya canım bu nasıl bir sınama bi Allah bilir bir yaşayan..seninki direkten dönüyor gibi ne diyeyim .ama bu günlerde 1000 leri geçmeliydik..ben de bir iki gün bekleyip kan vereceğim. ilaçları kesmişim merkez adet olup atarsın diyor offfinşallah bi sıkıntı yoktur.inan şu bilinmezlik çok zor her tahlil gününde bir daha isteniyor valla bu benim de şuan yaşadığım şey.bugün yine bir sonuç aldım sevinmeli miyim bilmiyorum lütfen arkadaşlar bir yorum yapın.değerleri yeniden yazıyorum
11.gün 62,5
14.gün 112,5
16.gün 157
18.gün(bugün) 422 şimdi buna ne demeli bilemiyorum.hastane iyi yükselmiş cumaya kese görmen lazım gidersin dedi.
yani artık hamileyim demeli miyim bilemedim ben
evet valla öyle.allah nasip etsin bize inş.bugün 18.günüm netten baktım 500-520 arası bi değerde olmalı ortalama.yani çok düşük değil benim ama bi an böyle yükselmesi kafamı karıştırdı.dr ya sağlıksız bir gebeliktir dedi ya da başta yavaş ilerledi şimdi kendini toparlıyor.yani hala bir muamma söz konusu.bakalım cuma günü kesenin görünmesi lazımmış.kısmet artık ne diyelimya canım bu nasıl bir sınama bi Allah bilir bir yaşayan..seninki direkten dönüyor gibi ne diyeyim .ama bu günlerde 1000 leri geçmeliydik..ben de bir iki gün bekleyip kan vereceğim. ilaçları kesmişim merkez adet olup atarsın diyor offf