Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test tarihini 15.güne mi verdiler? Bayaa geç değil mi? Eğer test tarihini bukadar geçe verdilerse bi bildikleri vardır sen bekle arkadaşım.benim test günün 10.gündü mesela 9.gün kanda 207 çıktı 5.gün embriyosuydu benim de... ama herkesin değerleri farklı farklı betahcg 12 de pozitif bir değer sonuçta,adet gelmediği sürece herzaman umut vardır,hatta bazen adet olsan bileee !! İlk denemen miydi?Arkadaşlar bugün transferin 10. Günü 5. Gün embriyosu testim 12 çıktı test tarihime 5 gün var sizce değer yükselir mi benim gibi olan var mı sonradan yükselen
3. Denemem canım evet 15 gün çok embriyolog dondurulmuş embriyo geç çıkabilir o yüzden geç veriyoruz dedi inşallah geç tutunmuşturTest tarihini 15.güne mi verdiler? Bayaa geç değil mi? Eğer test tarihini bukadar geçe verdilerse bi bildikleri vardır sen bekle arkadaşım.benim test günün 10.gündü mesela 9.gün kanda 207 çıktı 5.gün embriyosuydu benim de... ama herkesin değerleri farklı farklı betahcg 12 de pozitif bir değer sonuçta,adet gelmediği sürece herzaman umut vardır,hatta bazen adet olsan bileee !! İlk denemen miydi?
Yani işte mutlaka bu tarihi vermelerinde özel bir sebep vardır,tüp bebek süreci çok farklı protokolleri içeren bir süreç,herkesin tedavi şekli izlediği yol farklı oyuzden de sonuçlar da farklılık gösteriyor.sen Test tarihine kadar bekle bence inşallahh hakkında hayırlısı olur3. Denemem canım evet 15 gün çok embriyolog dondurulmuş embriyo geç çıkabilir o yüzden geç veriyoruz dedi inşallah geç tutunmuştur
İnşallah canım dediğin gibi olur dua ediyorum sürekli seninde gebeliğin hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayanı nasip etsin inşallahYani işte mutlaka bu tarihi vermelerinde özel bir sebep vardır,tüp bebek süreci çok farklı protokolleri içeren bir süreç,herkesin tedavi şekli izlediği yol farklı oyuzden de sonuçlar da farklılık gösteriyor.sen Test tarihine kadar bekle bence inşallahh hakkında hayırlısı olur
Çok ama çook teşekkür ederim çok umutlandım Allah razı olsunİstanbul koç üniversitesi hastanesi Barış ATA doktorum. İlk denemem,pozitif sonucum.
Hepiniz bana öneride bulunmuşunuz ve hepiniz pozitif sonuç almışsınız bende hepinize çok sevindim ve çok umutlandım Allah razı olsunAnkara başkent hastanesinde yaptirdm 2 embryo sonuc pozitif
Olmazmısın yaaa okadar umutlandım ki içim kıpır kıpır oldu inşallah banada hayırlısıyla nasip olur,baktım burda herkes pozitif sonuç almış çok mutlu oldum Allah razı olsun cvp için, hayırlısıyla kucağına alırsın innnnşaaaallllaaaahhhhh (Amin)İstanbul'da memoria şişlide yaptırdım ve daha önce üni. Hastanesinde iki başarısız denemem vardı. Burda ilk denemede pozitif sonuç aldım. Herşeyden çok memnun kaldım bu süreçte. Umarım faydalı olmuşumdur :)
Olmazmısın yaaa okadar umutlandım ki içim kıpır kıpır oldu inşallah banada hayırlısıyla nasip olur,baktım burda herkes pozitif sonuç almış çok mutlu oldum Allah razı olsun cvp için, hayırlısıyla kucağına alırsın innnnşaaaallllaaaahhhhh (Amin)
Geç tutunma olmuş olabılır hayırlısı olsunArkadaşlar bugün transferin 10. Günü 5. Gün embriyosu testim 12 çıktı test tarihime 5 gün var sizce değer yükselir mi benim gibi olan var mı sonradan yükselen
Arkadaşlar bugün transferin 10. Günü 5. Gün embriyosu testim 12 çıktı test tarihime 5 gün var sizce değer yükselir mi benim gibi olan var mı sonradan yükselen
Merhaba hanimlar ben malesef negatif sonucumu aldim. Dün adetimi oldum. Yeniden baslixorum ilaclara üc dra danistim beklemenin bir faydasi yada zarari olmadigini söylediler. Dondurulmus embriyolatimiz genetik teste gittigi icin gecen ay toplama isleminfen iki ay sonra yani baslamistik. Bu ay dondurulmus ikinci embriyo denenecek beklemeden. Var mi böyle arka arkaya deneyen arkadaslar. Ikinci ücüncü denemesi olanlari okudumda.
Sadece transfer yapilacak,yumurta toplanmayacak. Buzlukta embriyolatimiz varYaş riskiniz varsa beklemeyin diyorlar ama en az 1 ay ara vermenizi öneririm uzerinden 1 adet donemi gecmesini cnki eger ilac tedavisine tekrar baslicaksnz onceden kalan kistli yumurtaciklar olabliyr buda kaliteye etki ediyor ..
Geçmiş olsun ne kadar zor bu yaşadıklarımız ne zor bir imtihan inşallah tekrarını yaşamazsınız. Kaçıncı gün embriyosuydu bilmiyorum sizin ama belki 2. Yada 3. Gün ise ondan düşük çıkmıştır 15. Gün yine kan verin siz Allah büyük.Merhaba arkadaslar en son buraya haziranda yazmistim kimyasal gebelikti. dondurulmuslarla 2. yi denedim ve c.tesi 11. gun test sonucu 9.02 cikti.15.gun tekar yaptir dedi doktorum ama sifir moral ,korku , uzuntu hepsi kisir dongu suanda bende.Cok zor ya simdi tahminimce 3.deneyecegim ama inancimi da yitirdim artik.Calisan bayan olunca daha zor oluyor hic bisi olmamis gibi ise git , ewe geldiginde tekrar korkularinla yuzles ayni seyi dusun gun icinde mecburen gulumse aksamlari agla...
Allah bu yolda herkese en ufak uzuntu duymadan dileklerinin gerceklesmesini nasip etsin.Cocuksuz bir ew zor birde bu lafi her onune gelenden duymak daha zor ...
Günaydın canım haber veririm tabiki burada birbirimizin yaşadığı tecrübelerden faydalaniyor birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Sen her transferde histereskopi yaptırdım demişsin bu normal mi ya şaşırdım açıkçasıCanim gunaydin aynen cookk cok zor bir sinav elinden de birsey gelmiyor insanin.Benim 5 .gun embriyosuydu ilk transferden sonra 5tane donduruldu kaldi 3 tane.Doktorum her transferde hist. Yapti.Simdi nasil olacagini ne yapacagimizi bilmiyorum yarin kandan sonra 3.icin konusmaya gidicez bakalim.Sizin nezaman baslayacak bizden tahlil vs bisi istemiyo bilmiyorum nedenini de belkide basja bir hastaneden buraya sevkim ben tahlillerim filan vardi ondan midir?Sizin gidisati bana da bildiriri misin bende takip edeyim benden niye istemiyo seklinde.
İnsallah gonlunden gecen karsina ciksinda biran once kavusursun.
Yazdiklarimda cumle dusuklugu flan olabilir kusura bakma yoldayim da...
Günaydın canım haber veririm tabiki burada birbirimizin yaşadığı tecrübelerden faydalaniyor birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Sen her transferde histereskopi yaptırdım demişsin bu normal mi ya şaşırdım açıkçası
Benim önceden yapılmış hormon testleri ve hsg filmim vardı onlara baktı hsg de bi sıkıntı yoktu onun için direk tedaviye başladık. 5 tane 5. Gün embriyom vardı biri transfer edildi kaldı 4
Benim beta hcg baya yükselmişti sonra yükselme devam etmeyip düşünce acaba neden diye bu genetik taramayı istedi belki kanda pihtilasma vardır yada kromozomlar da sıkıntı vardır diye 9 tüp kan verdim 15 gün sonra da çıkacak sonucum merak ediyorum. Eğer bunlarda birşey çıkmazsa embriyoya genetik test yapılacak pgt diye sağlıklı embriyoyu bulabilmek için. Bazen sağlıklı olarak görünsede içeride ne olduğu bilinmiyormus. Şimdi kan sonuçlarım ve histereskopi durumuna göre ikinciye başlıcaz ama hemen olur mu ekimde yoksa Kasım adetiyle mi başlarız bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun