- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 34
En azından ilk haftada bu kadar egilemem zatwn sonrasında ağrı oluyor bnde. Kontrollü egiliuorum egilsem de .bulasik makinasi ni eşime çıkarttım. Çamaşır sepeti tasimadm. Opu zamanı bile ağrım oluyordu. Yani belkide bünyeye göre degisiyordur agrivalla ben eğilip bükülmeli iş yaptım. yanlış mi yaptım. canım sıkıldı şimdi? 10 gün boyunca hicbirsey yapmadan duramıyorsunki. en azından çamaşır yıkatiyorum. sepetten alırken egiliyorum. sizler hicbirsey mi yapmiyorsunuz?
Ağrıdan ziyade tutunmayi engeller mi eğilip bükülmek. o kadar kendimi suçlarım ki eğer öyleyse..ben de taşımadim sepet falan. ama sepetten çamaşır aldim elimde makineye koydum. eğildim de biraz. bana doktor sadece ani hareket yapma dedi o kadar...çok da bilgi verrmedi...tutanlarin çok dikkatli olduğunu, kendilerini bir cam fanusa kapatmış gibi koruduklarini gördüm...ben kendimi normalde de onemsemem. hemen her işi aninda yaparim. Esim dışında yardimcim da yoktu...o da eh işte ne kadar yardım ederse...En azından ilk haftada bu kadar egilemem zatwn sonrasında ağrı oluyor bnde. Kontrollü egiliuorum egilsem de .bulasik makinasi ni eşime çıkarttım. Çamaşır sepeti tasimadm. Opu zamanı bile ağrım oluyordu. Yani belkide bünyeye göre degisiyordur agri
tutanlarin birçoğunda çevresinde pervane olmuş birçok insan olduğunu gördum. tabiki istisnalar vardir. bence doğru da yaptıkları. kesinlikle yadirgamiyorum...hatalı olan benim galiba. streste yaşadım bu dönemde...leke vs zaten yok. tutanlarin çoğu hatta hepsi lekelenme yaşamış. ben de sıfır...En azından ilk haftada bu kadar egilemem zatwn sonrasında ağrı oluyor bnde. Kontrollü egiliuorum egilsem de .bulasik makinasi ni eşime çıkarttım. Çamaşır sepeti tasimadm. Opu zamanı bile ağrım oluyordu. Yani belkide bünyeye göre degisiyordur agri
Yok ya oylesine sordum :)benim doktor iki kabul etmedi bir tane koyariz dedi neymis de 35 yas alti etik degil....hamdolsun tuttu ya:)Evet canım iki. Neden sordun? Yani iki olunca böyle mi oluyor? Hala bu leke korkutuyor beni geçti gibi ama yinede korkuyorum
Benimkide koymuyodu canım. Ben dedim 2 koymazsanız tedavi olmam ben çünkü 1.tüp bebeğimde iki koydular ikiz olur kesin dediler hiç tutmadı. İkincidede tek embriyo riski almak istemedim çünkü 3.tedaviye gerek kalsa maddi olarak zorlardı bizi. Canım değerimi ben henüz bilmiyorum sadece idrarda çift çıktı. Eşim kanda baktırmayalım test gününü bekleyelim diyor bende bekliyorum şimdilikYok ya oylesine sordum :)benim doktor iki kabul etmedi bir tane koyariz dedi neymis de 35 yas alti etik degil....hamdolsun tuttu ya:)
Senin lekeler kana donusmemis. Degerin de guzel. E daha neins kuucagina alirsin. Hepimiz aliriz.Aminnn:) ama sen yine de seninkiler ikiz diye cok cok daha fazla dikkat et...
Oyy canim ya ikinci denemen miydiBenimkide koymuyodu canım. Ben dedim 2 koymazsanız tedavi olmam ben çünkü 1.tüp bebeğimde iki koydular ikiz olur kesin dediler hiç tutmadı. İkincidede tek embriyo riski almak istemedim çünkü 3.tedaviye gerek kalsa maddi olarak zorlardı bizi. Canım değerimi ben henüz bilmiyorum sadece idrarda çift çıktı. Eşim kanda baktırmayalım test gününü bekleyelim diyor bende bekliyorum şimdilik
Canım ya senle büyük ihtimal karşılaştık. Bende umut tüpte cem beyin hastasıyım. İlkide umutta yapılmıştı ilkinde benimde doktorum selen hanımdı ama ben ikincide değiştirdim. Doktordan memnun olmadığımdan değil ben en başından cem beyi istemiştim eşim bayan diye selen hanımı istedi. Negatif olunca benimde bahanem oldu cem beye geçtim. Bende pkoluyum canım. İlkinde bebek rahime yerşelemedi dediler ve cem bey histeroskopi yaptı çizik attı rahime. Test günüm 21 ağustos. Lekelenme kesildi gibi ama kahve telvesi gibi bişiler geliyo. Sanırım crinone jel yani umarım odur.Oyy canim ya ikinci denemen miyditest gunun ne zaman???Allah kucaguna almayi da nasip etsn. Iyi yapmissin iki koydurmakla. Senin sorun neydi ve nerde yaptirdin??? Lekelenmen kesildi mi tam olarak??? Ben de pkoluyum ve umut tup bebek merkeznde selen hanima gttm
F freedom82 eğilip bükülmek tutunmayı etkilemez. Ben namazları normal kıldım namazda kaç kere eğiliyosun bükülüyosun. Ağır kaldırmak ani hareket uzanmak bunlar engelliyor. Ama genel olarak dinlenmek en iyisi ben 3 gün evden çkmadım ama evdeyken el mahkum ufak işler yapıyosun. Lekelenmem olduğundan beri ben yatıyorum hiç birşey yapmadan onun öncesi dışarı gezmeye bile gittim. Ama ilk tüp bebek denememde haddinden fazla yordum kendimi oda iyi değil.Ağrıdan ziyade tutunmayi engeller mi eğilip bükülmek. o kadar kendimi suçlarım ki eğer öyleyse..ben de taşımadim sepet falan. ama sepetten çamaşır aldim elimde makineye koydum. eğildim de biraz. bana doktor sadece ani hareket yapma dedi o kadar...çok da bilgi verrmedi...tutanlarin çok dikkatli olduğunu, kendilerini bir cam fanusa kapatmış gibi koruduklarini gördüm...ben kendimi normalde de onemsemem. hemen her işi aninda yaparim. Esim dışında yardimcim da yoktu...o da eh işte ne kadar yardım ederse...
Kanda mi baktin idrarda mi? Idrarda baktiysan cikmamasi normal. Kanda ise bilemedim... ins seninledir bebisin.amin.Arkadaşlar benim transferin 8.günü değerim negatif 12.gün pozitif ihtimali var mıdır? Biri cevap verebilir mi
Evet kanda baktirmistim hayırlısı ins SağolasinKanda mi baktin idrarda mi? Idrarda baktiysan cikmamasi normal. Kanda ise bilemedim... ins seninledir bebisin.amin.
Kacinci gun embriyosu? Transefr gunuyle brlkte mi 8.gun yoksa transfer gunu dahil dedil mi? Bak ben bizzat doktoruma sordum ve dedi transfer gununu saymiyorsunuz.Evet kanda baktirmistim hayırlısı ins Sağolasin
bu kadar erken yaptırmasaydin canım keşke...ben de bilmiyorum nasıl oluyor? 12. gün tekrar yaptır bence...Evet kanda baktirmistim hayırlısı ins Sağolasin
ben de hep transfer gününü sayıyordum ilk gün diye. o nedenle sadece test gününü biliyorum o kadarKacinci gun embriyosu? Transefr gunuyle brlkte mi 8.gun yoksa transfer gunu dahil dedil mi? Bak ben bizzat doktoruma sordum ve dedi transfer gununu saymiyorsunuz.
Yok transfer gününü saymadan 8, henüz doktor dönmedi siz doktorlariniza sorabiliyor musunuz acaba 8.gün negatifse 12.gün ne olurKacinci gun embriyosu? Transefr gunuyle brlkte mi 8.gun yoksa transfer gunu dahil dedil mi? Bak ben bizzat doktoruma sordum ve dedi transfer gununu saymiyorsunuz.
Ben de ilk gun dahil saniyordum ve birkac yerde dahil degil diye gorunce direk doktoruma sordum hayr dahil degl ddi.ben de hep transfer gününü sayıyordum ilk gün diye. o nedenle sadece test gününü biliyorum o kadar
evet haklisin test gününe kadar sayınca doğru. Bu durumda 9. günündeyim...biraz adet sancısı gibi ağrım var. lekelenme yok...Ben de ilk gun dahil saniyordum ve birkac yerde dahil degil diye gorunce direk doktoruma sordum hayr dahil degl ddi.
doktorlar klasik laflar ederler şimdi...12.gün tekrar tahlil yaptırın derler...Yok transfer gününü saymadan 8, henüz doktor dönmedi siz doktorlariniza sorabiliyor musunuz acaba 8.gün negatifse 12.gün ne olur
Haklısın galiba hayırlısıdoktorlar klasik laflar ederler şimdi...12.gün tekrar tahlil yaptırın derler...