- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. İdrar testi yaptım bariz çift çizgi çıktı ama kanama değilde pembe leke ara ara devam ediyo maalesef. Doktoruma yazdım kan testi vereyim mi günü mü bekleyeyim diye. Günü bekle dedi ama hiç hayırlı olsun yada pozitif anlamda birşey demedi. Bende korkuyorum düşük mü yapıyorum diye
Doktorumu aradim agladim bitti dedim acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
(Korkma ins sen de guzel sonuc alacaksin. Bak ben de adet sancisi, leke gordum. Ins leke kanamaya donusmedi senin degil mi?)