Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Arkadaşlar benim transferin 8.günü değerim negatif 12.gün pozitif ihtimali var mıdır? Biri cevap verebilir mi
canim doktorunu ara bir söyle, lekelenmeleri testi de söyle belki progesteron falan yaptirir, yat dinlen kanama gecer belki, test için erken daha. kacinci gun embriyosu?

canim doktorunu ara bir söyle, lekelenmeleri testi de söyle belki progesteron falan yaptirir, yat dinlen kanama gecer belki, test için erken daha. kacinci gun embriyosu?
Dün iki tane iğne verdi persembede yaptiricam kanama geçmiyor kendimi kandirmak istemiyorum ama prosedur gereği devam edicem ilaçlara, 5.gün embriyosu 8.gün sonucu, bugün 9.gunumdeyim

Yok transfer gününü saymadan 8, henüz doktor dönmedi siz doktorlariniza sorabiliyor musunuz acaba 8.gün negatifse 12.gün ne olur
Ben doktorumu 10 defa aradim ki acti:KK43:
evet haklisin test gününe kadar sayınca doğru. Bu durumda 9. günündeyim...biraz adet sancısı gibi ağrım var. lekelenme yok...
Benim de 9.gune kadar hicbir belirti yokken 9.gun adet sancisi yasadim ve aksamina lekelnme gordm.

Yok transfer gününü saymadan 8, henüz doktor dönmedi siz doktorlariniza sorabiliyor musunuz acaba 8.gün negatifse 12.gün ne olur
Benim 9 gune lekelenme olmustu oyle aramistim. Acmamisti ama ben yine aradim msj attm acti. Agladim ddm lekelnmem oldu katnim da agriyor bugun dedim. Hemen git kan ver oyle ara dedi. 8.gun kan degerim 73 cikti. Senenki kanamaya mi donustu leke mi???

Benim 9 gune lekelenme olmustu oyle aramistim. Acmamisti ama ben yine aradim msj attm acti. Agladim ddm lekelnmem oldu katnim da agriyor bugun dedim. Hemen git kan ver oyle ara dedi. 8.gun kan degerim 73 cikti. Senenki kanamaya mi donustu leke mi???
Kanama canim öncesinde lekelenmelerin vardi kahverengi bi gündür kirmizilar geldi ne güzel sevindim değerlerin

öncelikle hayırlı olsun canım. ben şunu öğrenmek istiyorum. hamilelikte mutlaka lekelenme olmalı mi? transferin 9. günündeyim. hiç leke vs birşey yok. Bugüne kadar bütün hamile olduğunu ogrenenlerde aynı belirtiyi gördüm. herhalde negatife kendimi alıştırmaliyim...kimi okuduysam lekelenme vardı dedi..
Benim hiç lekelenmem olmadı :)

Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim. İdrar testi yaptım bariz çift çizgi çıktı ama kanama değilde pembe leke ara ara devam ediyo maalesef. Doktoruma yazdım kan testi vereyim mi günü mü bekleyeyim diye. Günü bekle dedi ama hiç hayırlı olsun yada pozitif anlamda birşey demedi. Bende korkuyorum düşük mü yapıyorum diye:KK43:
Hayra yor canım yerleşme kanamasıdır o içini ferah tut ayaklarını yükseltip yat çok eğilip kalkma ağır kaldırma hayırlı olsun :)

Hayra yor canım yerleşme kanamasıdır o içini ferah tut ayaklarını yükseltip yat çok eğilip kalkma ağır kaldırma hayırlı olsun :)
Canım öyle umut ediyorum ama öyle olanlarınki kısa sürmüş herkes öyle yazmış. Benim 3.gün bugün sürekli değil elbet ama günde 1 kere falan pembe akıntı geliyor. Yerleşme olsa bitmesi gerekmez mi :KK43:

Canım öyle umut ediyorum ama öyle olanlarınki kısa sürmüş herkes öyle yazmış. Benim 3.gün bugün sürekli değil elbet ama günde 1 kere falan pembe akıntı geliyor. Yerleşme olsa bitmesi gerekmez mi :KK43:
Progestron kullanıyırmusun?

Crinone jel kullanıyorum bide proluton depot vermişti haftada 1 vurul dedi. Dün onu vuruldum.Lekelenme olduğunu söyledim sorun yok normal dedi ama normal gibi gelmiyor bana.
Çok stres yapma iyice kasılırsın benim de öyle açık pembe gelmşti 9.gün yürümeye bile korkuyordumsanki akıverecekmiş gibi geliyordu kesildi sonra seninki de kesilir inşaallah .

Allah razi olsun iyiki sizler varsınız yoksa kime anlatip dertlesecektim ben, sebepsiz infertilite ankara hrsde oldum ilk denememdi
Vakti zamanı vardır elbet ümidini kesmeden sebeplere yapşmaya devam et Allah var gam yok Rabbim hayrlı zamanda hayrlı evlatla kucağını doldursun inşaallah

X