Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Allah dan umut kesilmez daha erken belki 12. Gün yükselir bekle bakalım. Olmadiysa da seni en iyi biz anlarız herseyin vakti saati vardır hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun inş hepimiz için ..
Amin canım bekliyorum ilaçlarımı alıyorum dr da bekle dedi 12. Gün tekrar tahlil yaptırıcam RABBimin mucizesinden umut kesemem ki

Ben de buraları çok aşındırdım şimdi çok şükür hamileyim. Allahım bekleyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Değerlerim şöyle
11.gün 26
13. Gün 63
15. Gün 225
17. Gün 1226
Bugün öğrendik Allah nasip ederse bi kızımız olacak bu arada 6. Transferimde hamile kaldım

Kızlar bisey sorucam benim değerlerim 7. Gün 18 9. Gün 52 11. Gün 140 doktor artık test yapma haftaya salı bi tane yaptıralım sadece dedi bide kese görmek için 28 agustosa gün verdi 35. Gün görmeye başlıyoruz keseyi dedi transferim 22 temmuz da olmustu çok gec değil mi sizce doktor randevum

merhaba hayırlı olsun cok sevindim.dondurulmuş embriyo mu denediniz?Benimde 3.denemem olacak 2,dnemem bhgc 15,64tü kimyasal oldu maalesef

Bugün ilk denememizin negatif sonucunu aldım. İnşallah 2 ay sonra dondurulmuş embriyo deniycez. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Hiç üzülme bende dondurulmuşlarla kaldım. Şansım çok düşük gibi geliyordu dondurulmuşlarla. Çok şükür 2side tuttu. Üstelik hayatımda hiç gebe kalmadım hiç pozitif görmedim.Dualarım seninle arkadaşım

Ben de hiç gebe kalmadım hayırlısıyla kalayım her gün test yapıp çift çizgi görcem bakalım nasıl bir süreç olacak merakla bekliyorum. Çok teşekkür ederim Allah bebislerini bağışlasın hayırlı ömür versin inşallah canım.

Hayırlısı olsun inşallah. Moral bozmak yok yeni tur yeni şans. Benim de 1 tane dondurulmuş var onu deniycem inşallah tutar yoksa seneye yaza kadar ara vermek zorundayım.
Yoksa deme hep inşAllah de canım
RABBim için zorluk yok
En kısa sürede bebişlerine sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşAllah canım
Allah isteyen herkese nasip etsin

Yoksa deme hep inşAllah de canım
RABBim için zorluk yok
En kısa sürede bebişlerine sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşAllah canım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Doğru söylüyorsun canım. Amin inşallah Allah hepimizin evlat sahibi olmasını nasip etsin sağlıkla inşallah.

Canim benim 15. Günüm 521 çıktı hala kese için tarih vermedi pazartesi tekrar kan için cagardi eğer kese için gün verirse bilgi verebilirim :)

Canim benim 15. Günüm 521 çıktı hala kese için tarih vermedi pazartesi tekrar kan için cagardi eğer kese için gün verirse bilgi verebilirim :)
Tabi cnm merakla bekliyorum bana sadece salı günü tekrarla değeri görmek için dedi kese için 35 güne randevu verdi ama normal mi bilmiyorum bana çok gec gibi geldi 28 agustos

Kızlar
Transferden sonraki 9. Gün izmir kent hastanesinde ....236 cıktı
11. Gün Buca kadın doğum hastanesinde baktırmak zorunda kaldım.. .437 cıktı.
Sizce nasıl?
Dr um çok iyi artık kan verme haftaya cuma ultrasona gel dedi

hayırlı olsun nerdeyse iki kat artmış, değerin de gayet iyi yüksek bir değer, ondan zaten doktorun artık kan verme demiş:)

Kızlar 10. Gün 308, 13. Gün 812 çıktı. Hemşire tam iki katı artmamis ama bir daha test yapma kese için 10 gün sonra gel dedi. 2. Katı olmaması canımı sıktı biraz. Sizinden de benzer olanlar var mi

Ben artmis gibi goruyorum.308 olan degeron 12.gunde 610 olmasi gerekir 13.gun de de matematiksel olarak 750 olmasi gerekmez mi ?

Tabi cnm merakla bekliyorum bana sadece salı günü tekrarla değeri görmek için dedi kese için 35 güne randevu verdi ama normal mi bilmiyorum bana çok gec gibi geldi 28 agustos

Canim bugün 16. Günüm 2416 oldu değerim çarşamba günü kese için çağırdı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…