- 2 Ağustos 2014
- 88
- 68
İnşallah canım ben zaten hala tam sevinemiyorum 2 gün sonra tekrar gidicem bu sefer de artış olduysa artık ona göre davranirim :)İnsallah bakalım güzel günler bizi bekliyordur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ben zaten hala tam sevinemiyorum 2 gün sonra tekrar gidicem bu sefer de artış olduysa artık ona göre davranirim :)İnsallah bakalım güzel günler bizi bekliyordur umarım
Tesekkur ederim. Yarın tüp bebek merkeziyle görüşmem var. Tedirgin değilim desem yalan.. yine de kadere teslim ettim kendimi. Hakkimizda hep en guzeli olsunya değer artışın biraz sıkıntılı görünüyor. daha fazla katlanması gerekirdi. ama sen yine de çok kasma hiç belli olmuyor. bazen iki embriyo tutuyo değer yükseliyor sonra biri tutunamıyor diğeri tutunmaya devam ediyor ondan değerler az artıyor gibi de görünebiliyor. sen yine de 2 güne bir kan testi yapmaya devam et ama hep böyle kalırsa doktoruna mutlaka danış. çok az az artıp devam edenler de gördük forumda. stres yapma ama takipte kalman da fayda var. güzel haberlerini almak dileğiyle...
benim sonucum negatif oldu malesef hemen ara vermeden 2. tedaviye başladık bi süre hiç giremedm foruma.Ne durumdasin canim sonucunu haber vermedin merak ettim
Aynen cnm bende Çarşamba gidicem bakalım ne zamana kadar kan vericezİnşallah canım ben zaten hala tam sevinemiyorum 2 gün sonra tekrar gidicem bu sefer de artış olduysa artık ona göre davranirim :)
Aynen cnm bende Çarşamba gidicem bakalım ne zamana kadar kan vericez
Merhabalar umarım şu an geliyordur bebişiniz. Eğer olmazsa üzülmeyin bende dondurulmuş yumurta ile hamile kaldım. İlk transferimde hiç dikkat etmemiştim. Fakat bu transferde çok dikkat ettim herşeye (beslenmeme-hareketlerime-bol bol yatmaya). O kadar ümitsizdim ki çok şükür rabbim nasip etti Dondurulmuşlarda hiç iğne kullanmıyorsun sadece rahim kalınlığı için estrofem diye sabah akşam aç karnına bir hap içtim. Ve 17.gün transferim oldu. Bu arada transfere 4-5 gün kala crinone jel ve Protestan iğne başladım.Herkese merhaba, hamile olanlara saglikla kucaklarina almalarini; deneyenlere de hayirlisiyla hamile kalmalarini diliyorum. Benim de 20 Temmuz'da 4 hucreli 2.gün embriyosu transferim oldu. Tahlil için 3 Ağustos dediler. Ben dayanamadım biraz erken yaptırdım 3.88 çıktı. Yükselebilir negatif sayilmaz ilaçları kesmeyin dediler ama ümidim yok crinone jel kullanıyorum. Perşembe tekrar kan vericem. Sonra da 2.ye başlamak istiyorum. 1 tane dondurulmuş blastokist embriyom var. Bu kez yumurta toplanmayacak ya nasıl bir yol izlerler yaz tatilim bitiyor çünkü işe başlayacağım
Hayırlısı olur umarım sen canını sıkma belki persembe günü herşey değişebilir benim asıl tahlil günüm yarın ben pazar günü yaptırmıştım bugün tekrar yaptırmam gerekiyor eşim yarın yaptıralım dedi bakalım beklemediyim ama adet sancılarım gibi agrı oldu çok bacaklarım agrıdı korktum dayanamayıp bugün gidebilirim korkuyorum değer düşük diye gider mi benden
Merhaba nasılsın nasıl oldun değerlerin düzeldi mi ?selam eceaycan
yoo henuz soramadim persembeye randevum var
bu arada bu gun yine kan verdim 205 olmush beta hcg
bence ya kimyasal ya dish gebelik son iki gunde artish olmamish
12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
20.gün 205
sende durumlar nasil ?
yine test yapdinmi ?
Çok teşekkür ederim... Allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bilgi için de çok teşekkürler.Merhabalar umarım şu an geliyordur bebişiniz. Eğer olmazsa üzülmeyin bende dondurulmuş yumurta ile hamile kaldım. İlk transferimde hiç dikkat etmemiştim. Fakat bu transferde çok dikkat ettim herşeye (beslenmeme-hareketlerime-bol bol yatmaya). O kadar ümitsizdim ki çok şükür rabbim nasip etti Dondurulmuşlarda hiç iğne kullanmıyorsun sadece rahim kalınlığı için estrofem diye sabah akşam aç karnına bir hap içtim. Ve 17.gün transferim oldu. Bu arada transfere 4-5 gün kala crinone jel ve Protestan iğne başladım.
Güzel haberlerle bekliyoruz senide sağlıklaÇok teşekkür ederim... Allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bilgi için de çok teşekkürler.
olması gerektiği gibi, yani gayet iyi, hayırlı olsunKızlar 11. Gün 109.15 di 13. Gün 229.6 iyi mi sizce
Güzel gidiyo cnm 2 kat artış var sürekli bence bu çok güzel bisey benimde 7. Gün 18 9. Gün 52 11.gün bugun 140 cıktı insallah böyle devam ederKızlar 11. Gün 109.15 di 13. Gün 229.6 iyi mi sizce
Testi yaptın mı merak ettimSelam kızlar bugün 8. Günüm ilk kez test yapıcam RABBim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah
0.8 çıktı nasip değilmişTesti yaptın mı merak ettim
0.8 çıktı nasip değilmiş