Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canim bugün 16. Günüm 2416 oldu değerim çarşamba günü kese için çağırdı doktorum
Hadi gözünaydın Canım benimde yarın 17. Gün test yaptırıcaz bizim doktor muhtemelen kese kalp atışı hepsini bir göstercek ayrı ayrı çağırmıcak gibi görünüyo

Hadi gözünaydın Canım benimde yarın 17. Gün test yaptırıcaz bizim doktor muhtemelen kese kalp atışı hepsini bir göstercek ayrı ayrı çağırmıcak gibi görünüyo

Hepimizin gözü aydın :) evet bencede senin doktor ayrı ayrı bakmak istemedi heralde yoksa 1500den sonra vajinal ultrasonla görünür diye biliyorum bekle bakalım :)

Hepimizin gözü aydın :) evet bencede senin doktor ayrı ayrı bakmak istemedi heralde yoksa 1500den sonra vajinal ultrasonla görünür diye biliyorum bekle bakalım :)
İnsallah güzel güzel oluşmuştur Canım kesen en son Çarşamba test yaptırmıştım doktor yaptırmana gerek yok salı günü bi önlem amaçlı baktıralım dedi 3 hafta var benim ultrasona meraktan catlıyorum ama yapcak bişi yok esime dedim bi hastaneye randevu alıp görelim mi keseyi bekleyelim kendi doktorumuz en iyisini bilir dedi bekliyoruz artık

Merhaba besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Tecrübesi olan varsa yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• IMG_0857.JPG
    68,9 KB · Görüntüleme: 156
Idrar testleri dogru bilgi vermiyor bence kannda baktirmalisiniz

Ben de 5 liralık testlerle yaptım hep,inşallah hamilesiniz siz de,6.gün idrar testine başlamıştım 9.gün de kan testi verdim,sizin test gibi silikle başlayıp gittikçe koyulaşmıştı,tebrik ederim gözünüz aydın

Teşekkür ederim inşallah Bugün adet öncesi gibi ağrılarım arttı ama herhangibir lekelenmem yok

27 temmuzda 2 adet embriyo transfer yapıldı 06 ağustosta kan testi beta hcg yaptırdık 314,7 çıktı, 08 ağustosta da yaptırdık 686,63 çıktı, size göre bu değer nasıldır ??

Son düzenleme:
Benimde 6. Gun Boyle silik cikti. Ertesi gun koyulasti. 10. Gun pozitifti. Değerimde yüksekti. Senin de oyle olur

Bende 6.günde ayni bu idrar testini yapmistim ve cok silik belli belirsiz çıkmıştı.yinede kan sonucunu alana kadar icim rahat etmemisti.cok şükürki pozitifi gördüm.darisi sana olsun insallah.kan testi de yap bi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…