Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Tesekkur ederim. Yarın tüp bebek merkeziyle görüşmem var. Tedirgin değilim desem yalan.. yine de kadere teslim ettim kendimi. Hakkimizda hep en guzeli olsun

kızçeler merhaba
benim geçen ayki sonuçlarım 8. gün 1.33 10 gün 2.55 12. gün 5.50 ydi hep umut etmiştim ama olmadı tabi.
bu ay ara vermeden yeniden başladık dün yine dayanamayıp transferin 8. gününde kan verdim 8.04 çıktı. tüp bebek merkezindeki ekibim yeni başlamış tutunma o yüzden düşüktür değer dedi.

yrn yine bakıcaz inş artmıştır. burda beta değerleri artanları okudukça moralim yüksek oluyor.:) siz ne dersiniz başına gelen vardır. . bu arada hayatımda ilk defa kabızlık sorunu yaşıyorum. gebelik başladığında olabiliyormuş.

Ne durumdasin canim sonucunu haber vermedin merak ettim
benim sonucum negatif oldu malesef hemen ara vermeden 2. tedaviye başladık bi süre hiç giremedm foruma.
dün kan verdm 8. gündü 8.04 çıktı. bakalım yrn yine kan vericem inş sağlıklı artış gösterir.

Herkese merhaba, hamile olanlara saglikla kucaklarina almalarini; deneyenlere de hayirlisiyla hamile kalmalarini diliyorum. Benim de 20 Temmuz'da 4 hucreli 2.gün embriyosu transferim oldu. Tahlil için 3 Ağustos dediler. Ben dayanamadım biraz erken yaptırdım 3.88 çıktı. Yükselebilir negatif sayilmaz ilaçları kesmeyin dediler ama ümidim yok crinone jel kullanıyorum. Perşembe tekrar kan vericem. Sonra da 2.ye başlamak istiyorum. 1 tane dondurulmuş blastokist embriyom var. Bu kez yumurta toplanmayacak ya nasıl bir yol izlerler yaz tatilim bitiyor çünkü işe başlayacağım

Merhabalar umarım şu an geliyordur bebişiniz. Eğer olmazsa üzülmeyin bende dondurulmuş yumurta ile hamile kaldım. İlk transferimde hiç dikkat etmemiştim. Fakat bu transferde çok dikkat ettim herşeye (beslenmeme-hareketlerime-bol bol yatmaya). O kadar ümitsizdim ki çok şükür rabbim nasip etti Dondurulmuşlarda hiç iğne kullanmıyorsun sadece rahim kalınlığı için estrofem diye sabah akşam aç karnına bir hap içtim. Ve 17.gün transferim oldu. Bu arada transfere 4-5 gün kala crinone jel ve Protestan iğne başladım.

Merhaba nasılsın nasıl oldun değerlerin düzeldi mi ?

Çok teşekkür ederim... Allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bilgi için de çok teşekkürler.

Selam kızlar bugün 8. Günüm ilk kez test yapıcam RABBim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…