Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

çok teşekkür ederim. giremedim 2 gündür. çok şükür gördük keseyi. off hiç bitmiyor bu beklemeler :) bir kese diyorsun, bir kalp atışı dyorsun bi tarama testleri aman kordon dolanmasın bilmem ne 9 ay da çekmeye devam ediyorsun herhalde. keseyi gördük de şimdi kalp atışını duyarız inşallah gerilmesi :) sen naptın ne durumdasın. bu arad o kadar su içtim gittim ama doktor alttan baktı, hemşireye karından bakılmıyor mu dedim yok alttan bakacaz dediler. uyuz oldum.
Canım bende Cuma günü gittim dediğin gibi su içtim bol bol ama alttan baktılar. İki tane kese gördük üstelik bana sürpriz oldu ve kalp atışlarını duydum çok güzeldi

Selam kızlar benim de 5. Günüm bugün ama hiç kasıkta batma vs birşey yok
10. Gün test yapıcammkarar verdim
İnşAllah ben de 500 yazarım :KK200::emir_bebek::emir_bebek::oops:
Cnm zaten 5. Gün erken benim 7. Günde başlamıştı gece adet sancısı gibi ama herkesde olcak diye bişi yok bu benim ikinci denememdi ilk denememdede kasık Ağrı'm oldu ama bebiş yoktu içini ferah tut dua et bol bol

Kızlar size bisey soracağım bu ay dr a gittim 2 yumoş vardı 19 ve 16 mm dr daha çatlamamış dedi normalde geçen salı adet görmem gerekiyordu eşim yanıma pazartesi geldi ondan beri kasımlarımda ciddi batma var goguslerimde hafif sizi var ama adet öncesi gibi üstüne yatamıyorum cuma dr a gittiğimde hcg 4.1 cıktı ama hala adet olmadım dr hamile olabilirsin dedi rahim kalınlığın yüksek dedi acaba hamile mı kaldım ama adetten 1 gün önce iliski ile mümkün mü diyorum idrar testi yapmaya korkuyorum ne dersiniz bugun erken gebelik testi yapmali miyim yoksa bosuna mı heveslendim bizim sorun canlılık ve morfoloji ??? Erken gebelik testi önerdiğiniz marka var mı

Kızlar size bisey soracağım bu ay dr a gittim 2 yumoş vardı 19 ve 16 mm dr daha çatlamamış dedi normalde geçen salı adet görmem gerekiyordu eşim yanıma pazartesi geldi ondan beri kasımlarımda ciddi batma var goguslerimde hafif sizi var ama adet öncesi gibi üstüne yatamıyorum cuma dr a gittiğimde hcg 4.1 cıktı ama hala adet olmadım dr hamile olabilirsin dedi rahim kalınlığın yüksek dedi acaba hamile mı kaldım ama adetten 1 gün önce iliski ile mümkün mü diyorum idrar testi yapmaya korkuyorum ne dersiniz bugun erken gebelik testi yapmali miyim yoksa bosuna mı heveslendim bizim sorun canlılık ve morfoloji ??? Erken gebelik testi önerdiğiniz marka var mı
Erken gebelik testleri çok yanıltıcı oluyor ben çok yaptım onlar en ufak bir değeri bile çıkarıyor. Ve bazen doğru olmayabiliyor. Sabretmeni öneririm arkadaşım

Herkesin farklı bir hikayesi oluyor belki senin hikayen de böyle başlar :KK200: hadi inşAllah :anneadayı:

Bizde yapıcaz cnm doktoru aradım sekreteri erken yapmışız testi deri pazartesi bizim kendi laboratuvarımızda tekrarlayalım dedi insallah artar değerlerimiz bol bol
Amin inş yarın burada daha yüksek değerler yazarız :)

İnsallah cnm insan zor bulunca herşeyden korkuyo araştırmaktan hamile olduğuna bile sevinemiyo değer yükselir mi kese görünür mü hep bi korku

Kesinlikle hiç sevinemedim birazdan tekrar kan vermeye gidicem inş buradan birlikte seviniriz :)

Merhaba ben de temmuz 12 sinde dondurulmuş 4 günlük 2 embriyo transferi oldum. Ilk sonucum 12 gün sonra 61.80 3 gün sonra 96.28 2 gün sonra 133.35 yine 2 gün sonra 198.95.. sizce bu gebelik sonlandırılır mi? Böyle olup sonradan hızlanan kişiler var mı? Sol kasigimda da cekme olunca korktum diş gebelik olabilir mi?

Canım bende Cuma günü gittim dediğin gibi su içtim bol bol ama alttan baktılar. İki tane kese gördük üstelik bana sürpriz oldu ve kalp atışlarını duydum çok güzeldi
aa çok güzel. hayırlı olsun. çok sevindim. süper bi süpriz olmuş. ikisini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah:dua:

Merhaba ben de temmuz 12 sinde dondurulmuş 4 günlük 2 embriyo transferi oldum. Ilk sonucum 12 gün sonra 61.80 3 gün sonra 96.28 2 gün sonra 133.35 yine 2 gün sonra 198.95.. sizce bu gebelik sonlandırılır mi? Böyle olup sonradan hızlanan kişiler var mı? Sol kasigimda da cekme olunca korktum diş gebelik olabilir mi?
ya değer artışın biraz sıkıntılı görünüyor. daha fazla katlanması gerekirdi. ama sen yine de çok kasma hiç belli olmuyor. bazen iki embriyo tutuyo değer yükseliyor sonra biri tutunamıyor diğeri tutunmaya devam ediyor ondan değerler az artıyor gibi de görünebiliyor. sen yine de 2 güne bir kan testi yapmaya devam et ama hep böyle kalırsa doktoruna mutlaka danış. çok az az artıp devam edenler de gördük forumda. stres yapma ama takipte kalman da fayda var. güzel haberlerini almak dileğiyle... :KK25:

X