- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
merhaba yildiz21, nbenim de bir önceki tedavimde böyle oldu, 5. gün embriyosunun dışarıya hücre atması lazım ki, o hücreleri alıp biyopsi yapabilsinler. henüz atmamış demek ki 6 .güne bekletecekler, eğer atarsa sorun yok. onu dondururlar, genetikten sağlıklı gelirse sana transfer edilir, burada 6. gün ile hamile kalanlar var, yeter ki embriyonun gelişimi normal seyretmeye devam etsin. benim ki ne yazık ki istenilen düzeye gelmedi, tedavi iptal oldu.... üst üste opu olan da var. ben olmadım gerçi...
Ezan okunuyor canım mesajını okudugumdamerhaba canm..benim ki de 2 embrio 5.gun biri genetiğe gönderildi biyopsi alinp..
Diğer inin gelsimı yavaş dediler 6. Gün genetiğe gitti o da..
Önemli olan genetik ten sağlam gelmesi
Güzel haberler inşallah sağlıklaSonuç bekliyorum
Artar canım allahın izniyle şu anda yükselme var. Hayırlısı olsun inşallahhhh6.gun 24.7 idi kızlar
9.gun 66 olmuş artış nasıl bence az gibi carsambayi bekleyecegiz
Insalla katlanır canım korkuyorum..Artar canım allahın izniyle şu anda yükselme var. Hayırlısı olsun inşallahhhh
Dualarımız seninle canımInsal
Insalla katlanır canım korkuyorum..
Nette heryerde 2 günde 2 kat artması diyorsun 75 ve üstü olmaliydi en az..inşallah çarşambaya 120 leri görürüm az
zaten 6. gün 24.7 ise 8. gün 50, 10. gün 100 civarında olmalı. e senin de 9. gün de 60 küsürse 10. günde 100ü bulur. bi yerden sonra hızlı artıyor değerler. çok kasma rahat ol. 3 günden ziyade 2 güne 1 yaptırırsan testlerini daha belirgin gözlem yapılır.Insal
Insalla katlanır canım korkuyorum..
Nette heryerde 2 günde 2 kat artması diyorsun 75 ve üstü olmaliydi en az..inşallah çarşambaya 120 leri görürüm az
zaten 6. gün 24.7 ise 8. gün 50, 10. gün 100 civarında olmalı. e senin de 9. gün de 60 küsürse 10. günde 100ü bulur. bi yerden sonra hızlı artıyor değerler. çok kasma rahat ol. 3 günden ziyade 2 güne 1 yaptırırsan testlerini daha belirgin gözlem yapılır.
Hangileri onlar canimhep yazıyorum bir kez daha yazacağım . bu süreçte beslenme çok önemli kızlar. önemli kilit besinleri asla atlamayın...
süt(günlük süt-2 bardak),yumurta, kabak çekirdeği,ceviz, balık, ev yoğurdu,peynir, min 2.5 lt su. ilaçlarını da aksatmamaya özen göstermelisinHangileri onlar canim
Canım artış hızın ve değerlerin benimkine benziyor benim tek kese görüldü. Allah gönlüne göre versin cnmmerhaba arkadaşlar benimde 5. gün embiryosu tranfer edildi.
10. gün 150
12. gün 415
14. gün 960
16. gün 2580
çıktı ama dr hala hayırlı olsun demedi 8 gün sonra kese için ultrason var yorumunuz nedir
birde çift embiryo transfer edildi böyle değerleri olupta ikiz tutan var mı dr kanla direk alakalı değil dedi ben çok katlanınca ikiz sanıyordum belli olmaz dedi. 4 yıldır bekliyorum tedavi süreci çok stresli geçti hala da stresliyim sevinemedim bile
Vardır canım tabiki de yoksa niye çıksın bebisini görmeye son 4 gün :)) sen sadece ilaçlarını düşünCuma günü gidiyorum ama endişe tedirginlik çok var. Kanda çıktı sonuçta vardır yani bebek dimi
İnşallah canım sağlıkla.. oldukça heyecanlıVardır canım tabiki de yoksa niye çıksın bebisini görmeye son 4 gün :)) sen sadece ilaçlarını düşün
Tebriklerrr :) Benim de;Kizlar benimde 3.gün embriyosu 2 tane yerlestirilmisti. Ikiz mi yoksa tek mi olur bilmiyorum.Ins saglikli bir gebelik olur ve her sey yolunda gider.Rabbim hepimize saglikli hayirli bebisler nasip etsin. Degerlerim :
10.gün; 89,2
12.gün ; 228,6
14.gün ;505,8