Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Cok guzel acıklamıssın allah razı olsun tatlım.
Dısarıya hucre atması gerektıgını bılmıyordum
Eabbim hepimizin yardımcısı olsun

6.gun 24.7 idi kızlar
9.gun 66 olmuş artış nasıl bence az gibi carsambayi bekleyecegiz

Insal
Artar canım allahın izniyle şu anda yükselme var. Hayırlısı olsun inşallahhhh
Insalla katlanır canım korkuyorum..
Nette heryerde 2 günde 2 kat artması diyorsun 75 ve üstü olmaliydi en az..inşallah çarşambaya 120 leri görürüm az

Insal

Insalla katlanır canım korkuyorum..
Nette heryerde 2 günde 2 kat artması diyorsun 75 ve üstü olmaliydi en az..inşallah çarşambaya 120 leri görürüm az
zaten 6. gün 24.7 ise 8. gün 50, 10. gün 100 civarında olmalı. e senin de 9. gün de 60 küsürse 10. günde 100ü bulur. bi yerden sonra hızlı artıyor değerler. çok kasma rahat ol. 3 günden ziyade 2 güne 1 yaptırırsan testlerini daha belirgin gözlem yapılır.

inşallah dediğin gibi olur birden artar canım
evet çarşamba yaptıracagimbir daha Hayırlısı 2 gün sonra

hep yazıyorum bir kez daha yazacağım . bu süreçte beslenme çok önemli kızlar. önemli kilit besinleri asla atlamayın...

Canım artış hızın ve değerlerin benimkine benziyor benim tek kese görüldü. Allah gönlüne göre versin cnm

Kizlar benimde 3.gün embriyosu 2 tane yerlestirilmisti. Ikiz mi yoksa tek mi olur bilmiyorum.Ins saglikli bir gebelik olur ve her sey yolunda gider.Rabbim hepimize saglikli hayirli bebisler nasip etsin. Degerlerim :
10.gün; 89,2
12.gün ; 228,6
14.gün ;505,8

Tebriklerrr :) Benim de;
10.gün:275
12.gün :852
14.gün(bugün) :2116 çıktı.(5.gün embryosu) Daha kan vermiycem.perşembe kese için çağırdılar...

Merhaba. Benim pazartesi günü yumurta toplandı perşembe günü transfer oldu. İlk günler şişlik ve ağrı vardı şimdi vücudum normale döndü sadece kasık ağrım var . Biraz tedirgin ediyo beni.. sizce en erken ne zaman test yaptirabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…