Masallah Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimMerhabalar, benimde 9. Gün 93 cıktı degerim inşallah 12.güne kadar artar
Sıkıntı yapma belki birisi düşmüştür ondan dolayı olabilirMerhaba benim transfer 10 temmuzda oldu. 2 3. Gün embriyosu. benim 8. Gun 17 cıktı 10.gun 18 cıktı hiç katlanmamış, benim gibi olup pozitif sonuç alan varmıı. Cok kotu hıssettım kimyasal olabilir mi.
Bencede hemn sıkıntı yapma,pazartesi bir daha bi test yap bakalım. İnş yükselir.Merhaba benim transfer 10 temmuzda oldu. 2 3. Gün embriyosu. benim 8. Gun 17 cıktı 10.gun 18 cıktı hiç katlanmamış, benim gibi olup pozitif sonuç alan varmıı. Cok kotu hıssettım kimyasal olabilir mi.
Belli oldu tekmiş :))İkiz mi belli oldu mu bebişleriniz
3. Gün embriyosunda 12.gün bakılıyor ilk değere diye biliyorum. Çok erken daha bence belli olmaz strese girmeeeMerhaba benim transfer 10 temmuzda oldu. 2 3. Gün embriyosu. benim 8. Gun 17 cıktı 10.gun 18 cıktı hiç katlanmamış, benim gibi olup pozitif sonuç alan varmıı. Cok kotu hıssettım kimyasal olabilir mi.
Tsk ederim kizlar insallah dua edin bana moralimi duzeltmeye calisiyorum olmuyo insallah katlanir3. Gün embriyosunda 12.gün bakılıyor ilk değere diye biliyorum. Çok erken daha bence belli olmaz strese girmeee
Olabilir mi cnm yani biri dusse digerine zarar vermiyo mu acaba, rabbim bana bagislasin ve tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallahSıkıntı yapma belki birisi düşmüştür ondan dolayı olabilir
Evt bugun yapicaktim vazgectim pazartesiyi beklicem artik olup olup dirildim hayirlisi olsun artikBencede hemn sıkıntı yapma,pazartesi bir daha bi test yap bakalım. İnş yükselir.
Tabi olabiliyor canım diğerini etkilemez ama o düştüğünde b hcg değişiyor diye dr um demiştiOlabilir mi cnm yani biri dusse digerine zarar vermiyo mu acaba, rabbim bana bagislasin ve tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Kaçtı değerleriniz unutmuşum yaaa ben henüz gitmedimBelli oldu tekmiş :))
Canim testi 2 gunde 1 yap bence.Allahim yardim etsin.Değerlerim sizce nasıl? Çok korkuyorum ikinci tüp deneyimim. yerleştirme 6 temmuz gerçekleşti, 5.gün embryosu
8.ci gün 36
11gün 78.
14gün 195
Merhaba hemen hemen aynı şeyleri yapmışız. Bende çok yoğun çalışıyorum 4 gün sonra başladım işe ve çok korkmuştum çok ümitsizdim. Şimdi bekliyorum kese için allahın izniyleKizlar merhaba
7.gun 70
9 gun 179
11 gun 471
13 gun 1260
15 gun 2800
Bugun son testimide yaptim.Kan testi yapmicam daha!Transferden sonrasi icin bikac sey soulemek istiyorum size.Transferden sonra doktoe yarim saat yat dedi.Ben 1 saat yattim.Arabaini arkasinda ayaklarimi uzattim 1.5 saattte ancak eve gelebildim.Ara ara yattim ama surekli yatmadim.Kabak cekirdegi havuc ve bitter cikolata yedim bol bol.He birde salatalik.3 gunden sonra kalktim tamamen.Iyi beslendim.Cay kahve agzima bile surmedim.Cok yurudum evde sikintidan Sonra isime basladim.Ve ben cok yogun calisiyorum.3 gun arabanin ustundeydim istanbul trafiginde birde.Belki bir nebzede olsa size yardimci olur diye yazmakis tedim sevgiler.Ara ara batmalar ve kisa sureli adet sancisi yasasim.birde goguslerde siskinlik ama acima yok.Dularimiz kaesilikli olsun.Dualarim sizlere
Sevgilerimle
Canim Allahbkucagina almayi nasip etsin insallahhhhMerhaba hemen hemen aynı şeyleri yapmışız. Bende çok yoğun çalışıyorum 4 gün sonra başladım işe ve çok korkmuştum çok ümitsizdim. Şimdi bekliyorum kese için allahın izniyle
Amin Allah sanada kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkesede nasip etsin Rabbim bu duyguyuCanim Allahbkucagina almayi nasip etsin insallahhhh
Hayirli olsun canim bence gayet iyi.istersen iki gun sonra bidaha ver tahlil.Merhaba arkadaslar benim 9.gün degerin 93 tü.. Bgun ise 11.gün de degerim 204.38 çıktı sanırım iyi gibi degerim sizce dogrumu yorumluyorum