Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Hayrlı olsun.:)Kaçncı gün embriyosu?

kizlar 3.gun embriyosu 10.gunde 12cikti sevinemiyorum bile yarin yine test vericm bana dua edin sizin bildiginiz boyle baslayipta saglikli gebeligi olanlar varmi

Merhaba benim transfer 10 temmuzda oldu. 2 3. Gün embriyosu. benim 8. Gun 17 cıktı 10.gun 18 cıktı hiç katlanmamış, benim gibi olup pozitif sonuç alan varmıı. Cok kotu hıssettım kimyasal olabilir mi.
merhaba canim benimde 10.gunumde degerim 12cikti cok korkuyorum sende durumlar nasil

Canım artış hızın ve değerlerin benimkine benziyor benim tek kese görüldü. Allah gönlüne göre versin cnm
Tebriklerrr :) Benim de;
10.gün:275
12.gün :852
14.gün(bugün) :2116 çıktı.(5.gün embryosu) Daha kan vermiycem.perşembe kese için çağırdılar...
sizinki ikize çok benziyo değerler 3 kat artmış hadi hepimiz için hayırlısı

Iyi aksamlar arkadaşlar.5.gün dondurulmus embriyo transferim olmuştu benimde.5 haftalik hamileyim fakat dün kanamam oldu.hemen doktoruma gittim kese duruyo bisey olmaz dedi.kanaman cogalirsa tekrar gel dedi.2 saat sonra kanamam cogaldi pihti seklinde kanamam oldu hemde.yine hastaneye gittim.bi serum bağladılar ve beklemekten baska birsey olmadigini soylediler. bugünde kanama olmadi fakat tortu şeklinde kahverengi akintim oluyo az az.yasayan oldumu acaba boyle yorunlariniz neler.

Geçmiş olsun arkadaşım yat dinlen bol bol. Benim arkadaşımın olmuştu 3gün boyunca ama kesilmişti sonrasında. Tutunma iğnesi ve jeli vardı onları kullanıyordu devamlı

Geçmiş olsun arkadaşım yat dinlen bol bol. Benim arkadaşımın olmuştu 3gün boyunca ama kesilmişti sonrasında. Tutunma iğnesi ve jeli vardı onları kullanıyordu devamlı
Sağol.bende kullanıyorum onlardan.insallah bi sorun çıkmaz.

canim gecmis olsun malesef kanama kötü birsey.benimde 4 yada 5.hafta kanamam olmuştu.8.haftada kalp sesi duyamadik kese büyüyordu ama embriyo gelismemis.yarin kürtaj olucam.eğer embriyoda bi sorun varsa vücut kabul etmiyor bunu progesteronla falan baskilamanin doğru olmadığını söyledi doktorum.ins seninkinde sorun yoktur saglikli bi şekilde devam eder gebeligin.yoksada saglikli olmadigi icin devam etmedigini düşünmek bi nebze rahatlatiyor insani

Herşeyin hayırlısı tabiki..sizede cok gecmis olsun..bakalim benim kesede saglikli gorunuyo suan ama 2 hafta sonra kalp atisi duyulcak.insallah bi sorun cikmaz...

Slm kizlar, benim transferim 7 temmuzda gerceklesti. 3.gun embriyosu.
10. gun beta 42
12. gun beta 78
18.gun beta 931

Sizin degerlerinize bakiyorum cok daha yuksek acaba benim beta hcg 18.gun icin az mi ?

slm kızlar benimde 5.gün embriyosu transfer edildi transferin
9.günü 4,29
11.günü 5,75
13.günü 8,20
çıktı beta değerlerim bu şekilde olup sonra yükselen gebeliği devam eden oldumu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…