Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Cuma günü gidiyorum ama endişe tedirginlik çok var. Kanda çıktı sonuçta vardır yani bebek dimi
Insallah vardir dualrimiz sana guzel anne.Sen icini ferah tut Rabbim izin vermisse gelicek ne olursa olsun gelicek Saglikla hayirlisiyla gelicek merak etme hzuurlu huzurlu bebegini bekle iyi beslen

Insallah vardir dualrimiz sana guzel anne.Sen icini ferah tut Rabbim izin vermisse gelicek ne olursa olsun gelicek Saglikla hayirlisiyla gelicek merak etme hzuurlu huzurlu bebegini bekle iyi beslen
İnşallah hiç testte pozitif görmedim ya hayal gibi geliyor bana. Allah hepimize kucağımızda göstersin. İsteyen herkese versin. Yaşamayan bu duyguyu bilemez

merhaba arkadaşlar benimde 5. gün embiryosu tranfer edildi.
10. gün 150
12. gün 415
14. gün 960
16. gün 2580
çıktı ama dr hala hayırlı olsun demedi 8 gün sonra kese için ultrason var yorumunuz nedir
birde çift embiryo transfer edildi böyle değerleri olupta ikiz tutan var mı dr kanla direk alakalı değil dedi ben çok katlanınca ikiz sanıyordum belli olmaz dedi. 4 yıldır bekliyorum tedavi süreci çok stresli geçti hala da stresliyim sevinemedim bile:KK43:

Merhaba arkadaslar
Ben suan tedavıdeyım gecen hafta yumurtam toplandı ıkı adet bırı dollendi besıncı gunu bugun fakat gelısımı yavaslamıs genetik yapılcaktı aksam bidaha bakıcaz dedıker suan hucre alamıyoruz dediler
Altıncı gun bıyopsı yapılıp dondurulması zarar lı mı yaptıran var mı çok caresızım ne olur cvp verin
Cok sıkıldım bu doktor hastane tıcaretınden
Ve hala ıgne kullanıyorum gerıden gelen yumurtalarım için ıkı hafta ust uste opu olucam bu içimdeki yumurtalar gelısmeye devam edıosa
İ

Merhaba arkadaslar
Ben suan tedavıdeyım gecen hafta yumurtam toplandı ıkı adet bırı dollendi besıncı gunu bugun fakat gelısımı yavaslamıs genetik yapılcaktı aksam bidaha bakıcaz dedıker suan hucre alamıyoruz dediler
Altıncı gun bıyopsı yapılıp dondurulması zarar lı mı yaptıran var mı çok caresızım ne olur cvp verin
Ve hala ıgne kullanıyorum gerıden gelen yumurtalarım için ıkı hafta ust uste opu olucam bu içimdeki yumurtalar gelısmeye devam edıosa
İ
merhaba yildiz21, nbenim de bir önceki tedavimde böyle oldu, 5. gün embriyosunun dışarıya hücre atması lazım ki, o hücreleri alıp biyopsi yapabilsinler. henüz atmamış demek ki 6 .güne bekletecekler, eğer atarsa sorun yok. onu dondururlar, genetikten sağlıklı gelirse sana transfer edilir, burada 6. gün ile hamile kalanlar var, yeter ki embriyonun gelişimi normal seyretmeye devam etsin. benim ki ne yazık ki istenilen düzeye gelmedi, tedavi iptal oldu.... üst üste opu olan da var. ben olmadım gerçi...

Merhaba arkadaslar
İ
merhaba canm..benim ki de 2 embrio 5.gun biri genetiğe gönderildi biyopsi alinp..
Diğer inin gelsimı yavaş dediler 6. Gün genetiğe gitti o da..
Önemli olan genetik ten sağlam gelmesi

merhaba arkadaşlar benimde 5. gün embiryosu tranfer edildi.
10. gün 150
12. gün 415
14. gün 960
16. gün 2580
çıktı ama dr hala hayırlı olsun demedi 8 gün sonra kese için ultrason var yorumunuz nedir
birde çift embiryo transfer edildi böyle değerleri olupta ikiz tutan var mı dr kanla direk alakalı değil dedi ben çok katlanınca ikiz sanıyordum belli olmaz dedi. 4 yıldır bekliyorum tedavi süreci çok stresli geçti hala da stresliyim sevinemedim bile:KK43:
Benimde 5.gün embriyosuydu bu Cuma inşallah görücem keseyi. Banada iki transfer edildi. Haber veririm mutlaka

X