Ne bu acele ....12 ci gunde yap testiniKidemli arkadaslar cevap verirse cok sevinirim.11 temmuzda 3.gun tek embriyi transferim oldu.bugun 8.gun.1.96 hcg.negatif mi
Degerin artar inshallah !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bu acele ....12 ci gunde yap testiniKidemli arkadaslar cevap verirse cok sevinirim.11 temmuzda 3.gun tek embriyi transferim oldu.bugun 8.gun.1.96 hcg.negatif mi
Kızlar 15 temmuz c.tesi günü 2 embriyotrqnsfer edildi bugün 6.gunum değer 24 çıktı sizce nasıl düşük mu
Altına yazdmBana bir şey yazmamissiniz
Kızlar lütfen banada bir yorum yaparmısınızmerhaba hanımlar
Adet günümden 2 gün önce kan tahlili yaptırdım
8.ci gün 36
11gün 78.
14gün 195.
Değerlerim sizce nasıl? Çok korkuyorum ikinci tüp deneyimim. yerleştirme 6 temmuz gerçekleşti, 5.gün embryosu.
maşallah iki embriyo mu bazen 10. günde sizin değerinizi elde ediyorlar.Kızlar 15 temmuz c.tesi günü 2 embriyotrqnsfer edildi bugün 6.gunum değer 24 çıktı sizce nasıl düşük mu
Şimdi gördüm yazmışsınız test günü p.tesi ben bugun yaptırdım bile dayanamadim 24 çıktı.Altına yazdm
Teşekkür ederim inşallah oyledirmaşallah iki embriyo mu bazen 10. günde sizin değerinizi elde ediyorlar.
Bende cuma günü test yapacam çok sabırsızım ama o günü beklicem çünkü çıkan sonuçla şimdilik kendimi sitrese koymayayımŞimdi gördüm yazmışsınız test günü p.tesi ben bugun yaptırdım bile dayanamadim 24 çıktı.
Yanı sizde şimdilik yaptığınız sonuca takılmayınBende cuma günü test yapacam çok sabırsızım ama o günü beklicem çünkü çıkan sonuçla şimdilik kendimi sitrese koymayayım
Biraz baktım kk da gezindim 6.gun için bu değer normal görünüyor içim rahatladi.. inş pazartesi de katlar.Yanı sizde şimdilik yaptığınız sonuca takılmayın
InşallahBiraz baktım kk da gezindim 6.gun için bu değer normal görünüyor içim rahatladi.. inş pazartesi de katlar.
Canım katlamıs ztn iyi bence benimde 7. Gün 35 ti 10. Gün 141 olduKızlar lütfen banada bir yorum yaparmısınız
Merhaba canim hayirli ugurlu olsun Bence super bir deger.2 gunde 1 yaptir madem etkenden yaptirdin.Bende 7.gun yaptirdimKızlar 15 temmuz c.tesi günü 2 embriyotrqnsfer edildi bugün 6.gunum değer 24 çıktı sizce nasıl düşük mu
Merhaba canim hayirli ugurlu olsun Bence super bir deger.2 gunde 1 yaptir madem etkenden yaptirdin.Bende 7.gun yaptirdim
.Allahim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.
Erken yaptirmak suc degil anne olma istediginun bir parcasi.
Tebrik ederim değerin gayet güzel..inşallah kat kat artar. Ben e p.tesi tekrarlayacagimMerhabalar, benimde 9. Gün 93 cıktı degerim inşallah 12.güne kadar artar