Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Bence gayet iyi :) dün yani 8.gün negatifi gören biri olarak bu değerler için üç gün oruç tutardım :) Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Cok sagol canim benim allahim olmayanlarada nasip eder insallah ama benim 15.gun yani bugun 487 cikti cok yuksek geldi bana

Mrb bayanlar ayin 24.transferim yapildi 5.gun dondurulmus embriyosu ve ben 6.gun test yaptigimda negatif cikti yarin 10.gunum kasiklarim asiri derecede agriyor ve kan testi yaptirmaya korkuyorum ;(( lutfen dualarinizda beni de unutmayin Allahim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsin ;(

Mrb bayanlar ayin 24.transferim yapildi 5.gun dondurulmus embriyosu ve ben 6.gun test yaptigimda negatif cikti yarin 10.gunum kasiklarim asiri derecede agriyor ve kan testi yaptirmaya korkuyorum ;(( lutfen dualarinizda beni de unutmayin Allahim isteyen herkeze bu mutlulugu yasatsin ;(
Canım benimde 5. Gün embriyosuydu 7. Gün idrar testinde çift çizgi gölge şeklinde çıkmıştı, tekrar bi dene istrsen, Allah gönlüne göre versin

Kızlar 12.gün değeri 756 dondurulmuş iki tane transfer edildi sizce nasıllll sonuç hala inanamıyorummmmm umarım düşmez değerim nasıl sizce

Bu değerden sonra düşme olurmu ki canım? Yada ikizmi sizcr bu değer onumu gösteriyo bılıyormusunuz
İnşallah ikizdir çifte mutluluk yaşarsınız,düşmez düşmez kaygılanmayın,benim 13.gün 661di değerim düşmedi çok şükür,sizin de sağlıkl devam eder inşallah

hcg
12.gün 95
14.gün 118
16.gün 143
20.gün 450
23.gün 930
25. gün 1.863 (kese göründü)
kızlar doktor keseyi gördü ama değerler olması gerektiğine göre çok yavaş ve katlamadan ilerledi. doktor bile şaşırdı ne diyeceğini. ben böyle bir şey görmedim diyor :) hala sağlıksız gebelik olabilir diyor ve herşeye hazır ol diyor. allahtan umut kesilmez tabi ama hiç böyle değerler gören ve hamileliği sağlıklı devam eden var mı?

X